Orijinalini görmek için tıklayınız : OPC & Polo Gti
Selam arkadaşlar,
OPC ile 0.9 barda dün bir kez daha denedik,tahmini 400 hp civarında.Rodajı halen devam ediyor.
İyi seyirler...
OPC 5000 RODAJ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VimqILxNVcI&feature=youtu.be)
Shadow_Dancer
19-10-2012, 14:14
Ses çok guzel maşallah.
Polo GTI stock mu?
Araçlara Maşallah OPC turbo sesi feci...
S.Özeren
19-10-2012, 14:15
maşallah sesi çok güzel :)
Polo GTI stock mu?
Araçlara Maşallah OPC turbo sesi feci...
Hayır Revo Stage 1 yazılım var.
maşallah opc fena agırlık olmasa cok daha feci gider
halilcan9455
19-10-2012, 14:51
OPC nin ses ne güzel olmuş öyle.
orhan_guney
19-10-2012, 14:56
opc sesi harika Maşallah.
tigerland
19-10-2012, 15:05
Bencede ses harika :) Maşallah araçlara
OPC 5000
19-10-2012, 15:07
tesekkurler,gercekten su halıyle bıle cok keyıf verıyor,bayrama ınsallah 600 hp lerde yururuz allahın ıznıyle...
.::EmrE::.
19-10-2012, 15:15
Helal olsun sonuda biri opclere gereken degeri gosterdi, gostertti .
individual
19-10-2012, 15:17
opc ses fena valla :D
Hakan abimin ellerine saglik efsane bir arac yapmis canli goren biri olarak tek kelime ile muhtesem kazasi belasiz :D
JapanVsGermany
19-10-2012, 15:55
Duruşu gidişi güzel OPC nin ama SES muazzam olmuş gerçekten ;)
bende katılıyorum birisi sonunda güzel bir opc yapıldı
ses herika maşallah...
clio_williams
19-10-2012, 16:33
bu opc dünyada yapılmış türünün tek örneği :)
3 ve 14. sanıyeler orgazm sebebı olmuş... :icon_tup:
maasallah araclara :)
Aktarma kaybı nedir bu araçta Opeller hantal derler aktarma kayıpları fazla deniyor...
clio_williams
19-10-2012, 16:42
Aktarma kaybı nedir bu araçta Opeller hantal derler aktarma kayıpları fazla deniyor...
zafa 2.0 a geç dedim daha zor ediyon :D
Hakan ve Ali ustanın ellerine,araç sahibinin de kesesine bereket.ciddi emek harcanmış bir araç.
KADİR KIRIŞ
19-10-2012, 17:16
opc sesi ve gidişi harika maşallah
OPC tek kelime ile harika olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık
kelalper
19-10-2012, 18:10
geçen sefer sordum yanıt alamadım buna kol piston girildi mi yoksa sadece turbo ve beyinle mi bu hale geldi
Maşallah, yapılan emeklerin ve harcamaların karşılığı alınmaya başlanmış güle güle kullanın.
Low-Rider
19-10-2012, 18:15
Ses çok güzel, insignia biraz daha hafif olsaymış keşke
Maşallah. Üstelik Tourer araç. Ülkemizde çok talep görmeyen SW araçların da neler yapabileceği gösterilmiş resmen. :)
Juggernaut
19-10-2012, 19:38
Sesi güzelmiş supra sesinede çok benziyor kazasız belasız.
tayreep_john
19-10-2012, 21:20
herkez çok ağır demiş tam ağırlık kaç ki opc nin ?
Low-Rider
19-10-2012, 21:34
1600 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
speed_emre
19-10-2012, 21:36
2000 kg cok yakın yada 2 olabılır dıye bılıyorum st zaten agır bırde motor farkı var dogal olarak baya agır normal ınsıgnıalar 1500 kg zaten :)
OPC 5000
19-10-2012, 22:52
2000 kg net,hakan ve ali kardesim e kucak dolusu sevgi ve saygilarimi iletiyorum,boyle bir araci agirlik soz konusu olmadan yurutebildikleri icin...
OPC 5000
19-10-2012, 22:54
Herkese tesekkur ederim,yakinda daha iyi videolarla opc karsinizda olucak...
SERHATCAN
19-10-2012, 22:59
maşallah opc harika..
yakında ankara'da gereken değer verilmiş iki opc daha izleyeceksiniz. 3. ve 4. opc ler ise stock taklımaya kararlı.
ama dediğim gibi yakın hem de çok yakın günlerde iki opc nin ki senin en sevdiğin opc modeli ;) güzel videolarını izleyeceksiniz.
başlıktaki insignia sport tourer ise muazzam olmuş. yapanların ellerine emeklerine sağlık. pallere çarpan havanın verdiği ses ise kesinlikle tekrar tekrar izleme nedeni... kocaman maşallah.
bu arada bilenlere sorayım; araçta aem dry flow mu var?
brs_odbs
19-10-2012, 23:22
maşallah ses çok iyi
MuratGürakan
20-10-2012, 00:34
Allah kaza bela vermesin. Çok güzel olduğu iyi gittiği apaçık ortada.
0.22 deki sesi çok tahrik edici gerçekten :)
emirarslan34
20-10-2012, 02:34
maşallah araclara ses cok iyi :9
geçen sefer sordum yanıt alamadım buna kol piston girildi mi yoksa sadece turbo ve beyinle mi bu hale geldi
Komple girildi Alper abi a dan z ye
Ses harika muazzam hatta
6 silindir ve hacimde var daha ne olsun..
Bizi 1.4 e mahkum edenler utansın :)
life is life
20-10-2012, 10:08
Maşallah maşallah..
maaşallah güzel bir proje,,her şeyiyle değişik bi araç söz konusu,,,hem hacim hemde 6 silindir turbo motorla birleşince ses muazzam tabiki,,,,,tam specler nedir?? aracın bi konusu varsa linkini felan alabilirmiyiz ;) ...
turbonun spool sesi çok muazzam gerçekten , orgazm sebebi :D
maşallah ikisinede...
daha detaylı vdeolar görmek isteriz..
tekrardan maşllah..
maşallah tüm yorumlar opel'ın sesıne,hakkaten çok başarılı kazsız belasız iki araca da
BlackEmperor
21-10-2012, 00:12
güzel üflüyor maşallah
Maşallah, 180 civarı sonrası oyun başlar bu araç için esas ağırlıktan dolayı ama ciddi keyiflidir eminim :) Emeklerinize sağlık
Catara patara alevli videolar da gelir insallah :D
Masallah
maşallah aile aracına sesi çok güzel...
Araçtan beklenen tahmini güç nelerdir hp olarak 100 200 degerleri kaç saniye bekliyorsunuz kazası belasız binmeniz dlegiyle.
Araçlara maşallah opc nin sesi çok çılgın geliyor . alakası yok ama vag cı arkadaşlar konuyu okuyorlar POLO R hakkında bilgisi olan varmı yani ne zaman çıkar Türkiye ye gelirmi gelirse kaç hp kaç cc ?
Araçtan beklenen tahmini güç nelerdir hp olarak 100 200 degerleri kaç saniye bekliyorsunuz kazası belasız binmeniz dlegiyle.
Ali çok beygir peşinde değil Alparslan,650 temiz olsun bizim olsun:)Yoksa 2 barda 700-800 arası olabiliyormuş bu turbo ile.
emrem123
23-10-2012, 10:43
hardcore olmuş OPC maşallah
yuhannesburgg 2 ton araç böyle yürüyorsa roll deki araçların vay haline :D yurtışında s4 wagonların yaptığı espririye dönmüş olay :D araç seçimi çok iyi elinize sağlık . aktarmada sıkıntı yaşıyormusunuz ?
Ali çok beygir peşinde değil Alparslan,650 temiz olsun bizim olsun:)Yoksa 2 barda 700-800 arası olabiliyormuş bu turbo ile.
Abi 650 ciddi rakam ins istediğiniz gibi olur kayipsiz güçler diliyorum :) desene stage 4 cuprayla denersiniz artık.
Abi 650 ciddi rakam ins istediğiniz gibi olur kayipsiz güçler diliyorum :) desene stage 4 cuprayla denersiniz artık.
Su an 1.3 barda 500 hp gibi bir guce sahip.Bayramdan sonra 1.6 bara cikacak.Her gecen hafta artiyor bar,1.8 barda birakmayi dusunuyor Ali.Oda stage 4 cupra ile yuruyecek bir guc demek.Hayirlisi ile bitsin barlarda deneriz tabiki.
Su an 1.3 barda 500 hp gibi bir guce sahip.Bayramdan sonra 1.6 bara cikacak.Her gecen hafta artiyor bar,1.8 barda birakmayi dusunuyor Ali.Oda stage 4 cupra ile yuruyecek bir guc demek.Hayirlisi ile bitsin barlarda deneriz tabiki.
Abi çıkartırız arabaları çıkmadan önce bı 100 200 deneyin eminim 6.5 saniyeler görürsünüz yoksa üstleri cupralarla denemek icin hüsran olur.
OPC 5000
23-10-2012, 22:25
Gecebilecegim arac cok,ama gacilebilecegim arac cok az olacak, tabiki,bu araci yaparken amacimiz,yuruyen,saglam yuruyen bir opel yapmakti,amacimiza ulasalim,sonra hepsiyle gazlarizzz,hepsi yalannn,adrenalin gercek...
Gecebilecegim arac cok,ama gacilebilecegim arac cok az olacak, tabiki,bu araci yaparken amacimiz,yuruyen,saglam yuruyen bir opel yapmakti,amacimiza ulasalim,sonra hepsiyle gazlarizzz,hepsi yalannn,adrenalin gercek...
Aracınız inşallah bı istediğiniz güçlerde yürüsün ondan sonra gecilip gecilmediginizi görelim :)
OPC 5000
23-10-2012, 22:53
Aracınız inşallah bı istediğiniz güçlerde yürüsün ondan sonra gecilip gecilmediginizi görelim :)
Gorelim aslanim gorelim...:):):):heyoo:
Gorelim aslanim gorelim...:):):):heyoo:
Ben hep sizi mahmutbey gişelerinde bekliyo olucam pusuda ama :)))
OPC 5000
23-10-2012, 23:01
Ben hep sizi mahmutbey gişelerinde bekliyo olucam pusuda ama :)))
Bak,fazla bekleme alirlar seni ordan,sonra kapisamayizzzzzzz.
Bak,fazla bekleme alirlar seni ordan,sonra kapisamayizzzzzzz.
Ben tamamen duygusal davranıyorum sizi geçme gibi bı düşünce yok icimde :):):)
TYPERHAKAN
24-10-2012, 20:21
emeklerin karşılığını almak çok güzel,ALLAH hayırlısı ile kazasız belasız binmeyi nasip etsin,bir akşam buluşur test yaparız inşaallah,.rengi sesi duruşu herşeyi ile 10 numara maşaallah opc mize.
Opel'deki Turbo nedir ? acaba
mehmetRS
24-10-2012, 21:11
pschiptuning (barbaros)'un oradaki aracmı bu?
maşallah opc ye sanırım bu ses filtreylemi alakalı yoksa harbi yüklümü :D
misery1903
25-10-2012, 19:15
Ses mükemmel!
Kazasız belasız.
Herkes sormuş bide ben sorayım :)
Araçta neler var turbo nedir?setup nedir?
OPC 5000
31-10-2012, 18:03
pschiptuning (barbaros)'un oradaki aracmı bu?
Evet o arac!!, barbaros kardesim, canim, yine herzamanki gibi 10 numara is cikardi,daha once yaptigi 5 aracimda yaptigi gibi,sagolsun barbarosum, sagolsun ps chip tuning...
OPC 5000
31-10-2012, 18:07
emeklerin karşılığını almak çok güzel,ALLAH hayırlısı ile kazasız belasız binmeyi nasip etsin,bir akşam buluşur test yaparız inşaallah,.rengi sesi duruşu herşeyi ile 10 numara maşaallah opc mize.
Hakan kardesim,en kisa zamanda gorusup tanisalim,benim araci da bi gormus oluruz,su an 100-200 um 10 sn lerde,insallah 1 kac sn ye daha geri cekip sizleri takip edebilirim...:)
kelalper
31-10-2012, 19:17
10 sn ise söyliim geçebileceğiniz arabaların sayısı da bayağı az. Cupralarla falan denemeyin bence hayal kırıklığı yaratabilir. Hele yüklü evolarla type R larla S2000 lerle falan aman diim boşuna mı yaptık dedirtirler. Bunu tamamen 100-200 10 sn için konuşuyorum.
TYPERHAKAN
31-10-2012, 19:31
Hakan kardesim,en kisa zamanda gorusup tanisalim,benim araci da bi gormus oluruz,su an 100-200 um 10 sn lerde,insallah 1 kac sn ye daha geri cekip sizleri takip edebilirim...:)
estağfirullah,kimin kimi takip ettiği önemli değil,sonuçta arabalarımız hobby amaçlı yapılan eşyalar,arkadaşlık ve dostluk çok daha önemli,,barbaros ta herzamanki gibi işini iyi yapmış emeğinize sağlık,yapılmayanı yapmak herbabayiğit in harcı değildir,bu yüzden sizi tekrardan tebrik ederim,ALLAH TEALA ağız tadıyla binmeyi nasib etsin,hepimizi muhafaza etsin,saygılarımla........
OPC 5000
31-10-2012, 19:39
estağfirullah,kimin kimi takip ettiği önemli değil,sonuçta arabalarımız hobby amaçlı yapılan eşyalar,arkadaşlık ve dostluk çok daha önemli,,barbaros ta herzamanki gibi işini iyi yapmış emeğinize sağlık,yapılmayanı yapmak herbabayiğit in harcı değildir,bu yüzden sizi tekrardan tebrik ederim,ALLAH TEALA ağız tadıyla binmeyi nasib etsin,hepimizi muhafaza etsin,saygılarımla........
Kardesim,tabiki bu araclar tamamen hobi icin yapilmis,benimkisi zaten tartisilmaz,buyuk bir fantazi 2050 kg touarer bir tank,7,5 sn lerde anca yurur 100-200 u,guzel denemeler olur,yakinda cikalim bakalim,ben de cok merak ediyorum,hobi bahane dostluk sahane...:)
OPC de ki ses görüntü şaşa nedir öyle ya :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin...
Opc nin sesi gerçekten mükemmel olmuş :) İnşallah rodaj sonrası istediğiniz kıvama gelir kazasız belasız...
kelalper
01-11-2012, 08:29
Kardesim,tabiki bu araclar tamamen hobi icin yapilmis,benimkisi zaten tartisilmaz,buyuk bir fantazi 2050 kg touarer bir tank,7,5 sn lerde anca yurur 100-200 u,guzel denemeler olur,yakinda cikalim bakalim,ben de cok merak ediyorum,hobi bahane dostluk sahane...:)
yaw dalga mı geçiosunuz 400 hp iken 10 saniye koşan araba 7.5 saniye koşmak için üstüne kaç hp eklemesi gerekir haberiniz var mı. 2.5 saniye kısa gibi geliyor ama gayet elde edilmesi zor bir süre. Yani sadece 0.9 barı 1.5 bar a çıkararak yapılabilecek bir süre değil.
yaw dalga mı geçiosunuz 400 hp iken 10 saniye koşan araba 7.5 saniye koşmak için üstüne kaç hp eklemesi gerekir haberiniz var mı. 2.5 saniye kısa gibi geliyor ama gayet elde edilmesi zor bir süre. Yani sadece 0.9 barı 1.5 bar a çıkararak yapılabilecek bir süre değil.
Aynı zamanda hafiflese olamaz mı?
ali abi maşallah aracının bittiğine sevindim inş. istediğin gibi olmuştur emek,zaman,parave sabır isteyen işler bunlar heleki olmayanı yapmak artı cesarette istiyor ki ALLAH a şükür sende hepsi mevcut:) inşallah bi akşam tel. açın en son benimle denemiştin aradaki farkı biliyoruz kıstas yapmış olursun eski halin ile. tekrar maşallah diyim ALLAH kaza bela vermesin BARBAROS abimede selamlar ellerine sağlık. piyasada ender bulunan şeker gibi adamdır. telefonu bekliyorum abi hemen gişelerdeyim. :)
OPC 5000
03-11-2012, 20:37
ali abi maşallah aracının bittiğine sevindim inş. istediğin gibi olmuştur emek,zaman,parave sabır isteyen işler bunlar heleki olmayanı yapmak artı cesarette istiyor ki ALLAH a şükür sende hepsi mevcut:) inşallah bi akşam tel. açın en son benimle denemiştin aradaki farkı biliyoruz kıstas yapmış olursun eski halin ile. tekrar maşallah diyim ALLAH kaza bela vermesin BARBAROS abimede selamlar ellerine sağlık. piyasada ender bulunan şeker gibi adamdır. telefonu bekliyorum abi hemen gişelerdeyim. :)
Mustafam kimseyle denemek gibi bir niyetim yok artik benim,bu benim hobim,essegi beygire cevirmek...ben bunu yaptim aleme ibret olsun,hedefim gecilmez olmak degil iz birakmak,2050 kg bir aracin nasil yurudugunu gostermek,cok degil 6 ay icinde bu kardesinin daha neler yapabilecegini goreceksinnn,o zaman deneyebilen varsa gelir dener...:heyoo:
Hakan abinin ve alinin emeklerine Sizinde kesenize bereket Cok güzel oldu...
kelalper
03-11-2012, 22:26
Aynı zamanda hafiflese olamaz mı?
Sorun zaten ağırlıkta. Sökülecekse yazık o arabaya. Ama dünya kadar şeyin sökülmesi lazım. Sadece arka koltukların sökülmesi işe yaramaz. Araba gel olarak güvenlik unsurları nedeniyle ağır. Kapı içleri bagaj kapak tertibatı cartı curtu herşey sökülürse o zaman işte RS4 gibi olur. Ama kasada çok büyük.
kelalper
03-11-2012, 22:34
Mustafam kimseyle denemek gibi bir niyetim yok artik benim,bu benim hobim,essegi beygire cevirmek...ben bunu yaptim aleme ibret olsun,hedefim gecilmez olmak degil iz birakmak,2050 kg bir aracin nasil yurudugunu gostermek,cok degil 6 ay icinde bu kardesinin daha neler yapabilecegini goreceksinnn,o zaman deneyebilen varsa gelir dener...:heyoo:
Aleme ibret olsun derken. Birileri araba ile alakalı bişey mi söyledi . Araba kötü bir araba değil ki.Sadece stock olarak verdiği güce göre hızlı olmamasının nedeni çok ağır olması. Bazı şeyleri yaparken zaten bunu göze almış olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi yaptıktan sonra geçilirseniz ağırlığa bahane bulmayında. Tabi bide şu var bunları yapıosunuz iyi güzel ama şanzıman nereye kadar dayanıcak biliyor musunuz.?
Tek tavsiyem modifiye işinde hırs yapmayın her zaman daha hızlıları çıkacaktır. Hırs size boşu boşuna para ve zaman kaybettirrir. Açık ve net konuşiim bu araba ile içine jet türbini koymadığınuz sürece Türkiyede en hızlı olamazsınız.
Bruglione
03-11-2012, 22:44
Aleme ibret olsun derken. Birileri araba ile alakalı bişey mi söyledi . Araba kötü bir araba değil ki.Sadece stock olarak verdiği güce göre hızlı olmamasının nedeni çok ağır olması. Bazı şeyleri yaparken zaten bunu göze almış olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi yaptıktan sonra geçilirseniz ağırlığa bahane bulmayında. Tabi bide şu var bunları yapıosunuz iyi güzel ama şanzıman nereye kadar dayanıcak biliyor musunuz.?
Tek tavsiyem modifiye işinde hırs yapmayın her zaman daha hızlıları çıkacaktır. Hırs size boşu boşuna para ve zaman kaybettirrir. Açık ve net konuşiim bu araba ile içine jet türbini koymadığınuz sürece Türkiyede en hızlı olamazsınız.
Bu son kısma aynen katılıyorum
OPC 5000
04-11-2012, 20:36
El,elin essegini turku cala cala ararmis...
Ali'nin derdi Tr de en hızlı olmak değil,öyle olsa çok daha farklı araba alırdı zaten.Sevdiği bir aracı dahada hızlandırmak derdi.Onuda gayet güzel yapıyor.Jet motoru felan koymak gibi bir niyetimiz yok yani:)100-200 8 sn altına insin yeterli.Vadedilen güçlere görede çok zor değil bu süreler.
Bu arada fuarda Polo r wrc gördüm,1.6 motor 220 hp:)300 hp ye yolu var gayet kolay,şaka makinası gibi.
m. ali öz
04-11-2012, 22:38
Ali'nin derdi Tr de en hızlı olmak değil,öyle olsa çok daha farklı araba alırdı zaten.Sevdiği bir aracı dahada hızlandırmak derdi.Onuda gayet güzel yapıyor.Jet motoru felan koymak gibi bir niyetimiz yok yani:)100-200 8 sn altına insin yeterli.Vadedilen güçlere görede çok zor değil bu süreler.
Bu arada fuarda Polo r wrc gördüm,1.6 motor 220 hp:)300 hp ye yolu var gayet kolay,şaka makinası gibi.
forumda 180 hp diyenler vardı emin misiniz ?:soru:
OPC 5000
04-11-2012, 22:44
Mudur,senin derdin,benim derdim,alinin derdi yok,en hizli olmak,gecmek,gecilmek de yok,ama biri killi,birinin saci yok,HERKES SUSSUN ve beklesin...
maşallah sw seçeneği çok iyi :)
kelalper
05-11-2012, 08:17
Mudur,senin derdin,benim derdim,alinin derdi yok,en hizli olmak,gecmek,gecilmek de yok,ama biri killi,birinin saci yok,HERKES SUSSUN ve beklesin...
biz sana gerçekleri yazıyoruz senin ettiğin laflara bak. Buraya video koyduktan sonrada kimseyi susturamazsın. Dediğim gibi yaparsın konuşursun biz de tebrik ederiz, bilmeden başkalarının söyledikleri ile havaya sıkar gibi laf etmek kolay. Attığın mesajların biri birbirini tutmuyor.
forumda 180 hp diyenler vardı emin misiniz ?:soru:
Polo r 220 hp.Bizzat incelendi:)
Bruglione
05-11-2012, 16:40
eğer kalkıp bu kadar atarlı şekilde konusuyorsan gerekenı yap derim o tankla. Simdi gecme gecilme derdimiz yok diyorsun. Aracın agır yapılanlarda emek var eywallah ona lafım yok. Ama gecebilcek arac cok demek baya iddalı.
valla aracınızın maşşallahı var çok emek var belli kazasız belasız sürüşler dilerim yaşınızda baya büyük saygısızlıkta etmek istememde bu forum çooookkk atar gider gördü sonuç olarakta herkez hala konuşabiliyor herkezi susturmanız biraz zor...
el elin eşşeğini türkü çala çala ararmış yerine bence buraya daha uygun bir atasözü var.
el yumruğu yemiyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış..
demem oki arabanızı polo gti larla deilde sizin turbonuza muadil turbolar bulunan araçlarla denerseniz kim susar kim konusur görmüş oluruz..
tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim
aykut abi çok güzel yazmışsın arkdaşında ugraşıyo ediyo ama hani herkez az çok ne kadar gide bilecegini biliyo sanırım yanlış hatırlamıyorsam 700 800 hp çıkartıcaksınız arabayı bende merakla bekliyorum nasıl olacagını eminim çok keyifli ve güzel olacagından şüpem yok ama burda isim belirterek yazarsa kimse üzerine alınmaz ortalıga yazılınıca yazılar dogal olarak herkez üzerine alınıyo herey saygı çerçevesinde olursa kimse saygısını birbirine kaybetmez o yüzden bence biraz daha relax olunması.
Polo r 220 hp.Bizzat incelendi:)
2.0 220 hp olacak
Fuarda tanıtılan modelin bilgi kısmında yazıyor. ( seri üretimde 2.0 220 hp )
OPC 5000
07-11-2012, 19:40
La siz ne diyonuz manyak misiniz,atar gider ne ki,ne dedim, ne yaptim ki,edep erkan yol bizdedir,ettirmeyin,attirmayin,bekleyin ve gorun...
Bruglione
07-11-2012, 22:52
La siz ne diyonuz manyak misiniz,atar gider ne ki,ne dedim, ne yaptim ki,edep erkan yol bizdedir,ettirmeyin,attirmayin,bekleyin ve gorun...
Yaşınıza saygım var atarı gideri yapan sızsınız takılın kafanıza gore
tolga_55
03-04-2013, 14:47
.................