Orijinalini görmek için tıklayınız : araç alırken nelere dikkat edilmesi gerekir??
hamidowic
19-10-2012, 22:02
Arkadaşlar öncelikle herkese selam.
bütçem taş çatlasa 4000TL
124, 131, ve serçe bakıyorum. çevremde bu işlerden anlayan birileri yok. tek başımada gittiğimde kerizlenmemek için nelere dikkat etmeliyim kabaca.
birde vizesi geçik araçların vize masrafları cezası kılı tüyü nekadar tutar?
izmirde ikamet ediyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
not: elimin alında herzaman internet yok geç cevap verebilirim)
Mümkünse vizesi olmayan araçtan uzak durun,vizeden geçmez cok para yer
yerinde olsam lada samara falan bakarım serceden falan iyidir
bak mesela
Lada Samara (2108) 1500 1993 Model 3.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 102197180 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-lpg-li-fiyat-iyice-dustu-bayramda-arabasiz-kalma-102197180/detay#)
turbo&quattro
19-10-2012, 22:12
Butce madem tas catlasin 4bin tl o paraya alabileceginiz herhangibir aracin sorun cikarmasi kuvvetli bir ihtimal . . En fazla 3500tl lik bir arac bakin ki cikabilecek olasi bir masraf icin butceniz olsun .
bencede kesinlikle muayenesiz araç almayın..çünkü bütçenize göre muayenesiz bir araç alırsanız öyle modelli araçlar kadar kolayda geçmez..çok uğraştırabilir..
O rakamlara , modelli bir Serçe alırsanız vizesi olan , sizin için daha masrafsız ve uygun olacaktır bütçe yönünden
hamidowic
19-10-2012, 22:29
Mümkünse vizesi olmayan araçtan uzak durun,vizeden geçmez cok para yer
yerinde olsam lada samara falan bakarım serceden falan iyidir
bak mesela
Lada Samara (2108) 1500 1993 Model 3.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 102197180 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-lpg-li-fiyat-iyice-dustu-bayramda-arabasiz-kalma-102197180/detay#)
ben bu ladalara hiç ısınamadım dostum. ilgin için teşekkürler.
ben vizesi geçik derken şu durumu kastetmek istedim. araç muayeneden geçebilecek durumda ancak vizesi geçik. bu halde çok masrafı olurmu vergi ceva gibi durumlardan.
tofaş grubu candır diye onlara bakıyorum, mümkün olduğu kadar orjinal bi araç arıyorum. anlamsız gereksiz rüküş modifiyesi olmayan ve direksiyonu göğüslüğü saçma sapan şekilde değiştirilmemiş araçlar.
direksiyon takıntım var :)
peki araçta nereleri kontrol etmem nereleri kurcalamam dinlemem gerekir???
otomania
19-10-2012, 22:42
muayenesiz araca hiç girme gecirmek için çok paralar harcarsın araba alırken baktırman gereken yerlerin başında tabanına baktır derim şaselerde ve motorda üfleme fln yoksa alınır.
Butce madem tas catlasin 4bin tl o paraya alabileceginiz herhangibir aracin sorun cikarmasi kuvvetli bir ihtimal . . En fazla 3500tl lik bir arac bakin ki cikabilecek olasi bir masraf icin butceniz olsun .
bencede fiyat olarak bütceniz altında bişey alın sıkıntıya sokmasın
bence biriktirin biraz daha
alacağın araç haliyle yaşlı olacak o sebepten motoruna ve kabortasının çürük durumuna (az yada çok) bak...konsollara bak çatlak,kırık vs,,,
Aman aman bir faizi olmuyor