Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet genel müdürlüğünden gelen mesajlar
Arkadaşlar bu sabah telefonuma EMG'den msj geldi.Mesajda söyle yazıyor ;
'Trafikte,Hataların Bedeli Hayatla Odenir.'
Dün gece sivastan Kocaeliye geldim hızım yer yer 200km/h gördü.
Acaba telefonların sinyallerinden hızı tespit edip böyle bi msj mı gönderiyorlar bu konuda bilginiz var mıdır ?
Yiğit Ş.
20-10-2012, 11:40
yok artık daha neler :)
Tesadüf olmasa gerek heralde sizede geldi mi msj ?
SekoLive
20-10-2012, 11:42
öyle bişi farketseler zaten sosyal msj deil plakanıza radar cezası gönderirlerdi.
DCO Works
20-10-2012, 11:43
inanmıyacaksınız ama bende bu konuyu tıkladım telefonuma aynı mesaj geldi o an :)
Jön Türk
20-10-2012, 11:47
Dün arkadaşın paylaşmıştı facebookta
Emniyet Genel Müdürlüğü olayları abartmış sürücü koltuğuna oturduktan 2 dakika sonra ''Emniyet Kemeri Takalım,Hayatımızı Güvence Altına Alalım'' diye mesaj attı
inanmıyacaksınız ama bende bu konuyu tıkladım telefonuma aynı mesaj geldi o an :)
O zaman toplu gönderilmiş bi mesajdır :)
Sürekli bu tarz msjlar gönderiyor EMG, ayda birkaç kere gelir..
Önceden arada sırada bana da geliyoduda ben böyle bi durumdan süphelendim
benim arabam yok banada sürekli geliyor :)
CasabLanca
20-10-2012, 12:13
illuminati beyler
Konuya girdiğinin sinyali gitmiştir, sana da göndermişlerdir
Ben sabah kalktım, inanır mısınız Günaydın mesajı geldi EGM'den.
|| CaNeR ||
20-10-2012, 12:22
Arabaya bindim, emniyet kemerini tak diye mesaj geldi, duygulandım oturdum ağlıyorum .
tesadüf bir kere kırmızıda geçtim 15 20 dk sonra trafik kuralları hayat kurtarır diye geldi :D
kemal_koker
20-10-2012, 12:24
öyle bişi farketseler zaten sosyal msj deil plakanıza radar cezası gönderirlerdi.
konuya verilebilecek en güzel cevap :D
ismailozkan_01
20-10-2012, 12:25
EGM ne yapsa yaranamaz zaten millete :) o tür mesajlar gönderilmektedir misalen kontor dolandırıcılığına , sahte paraya karşı da mesajlar gönderilmektedir bence sivastan kocaeliye ara sıra 200 km ile gidiyorsan hayatta kaldığına şükret bi gariban sevindir ...
orhan_guney
20-10-2012, 12:27
hep bir mesaj bir uyarı amk kimse para yollamaz zaten hep isterler :)
bence tamamen tesadüf, çünkü bende ne zaman vatan caddesinde trafiği karıştırsam emniyet kemeri hayata bağlar mesajı geliyodu :D ne yalan sölim tırsıyodum emniyetin önünden geçerken :D :D ama tesadüfden öteye geçemez bencede :)
Bana uyurken geldi... acaba uyuduğumu mu anladılar da direksiyon başında mı sandılar :P
Herkeze atıolar işte dikkat edin vs diye... öyle hızla, uykuyla, sevişmekle vs alakası yok :D
Senol Demirağlı
20-10-2012, 12:59
Her bayram öncesi atıyolar zaten bu mesajları.
Mesaj 1 : Ülkemizde trafik kazaları sonucu her yıl binlerce vatandaşımız hayatını kaybediyor.Bayramda mutluluğa hızla değil,güvenle bağlanalım.
Mesaj 2 : Emniyet kemeri takalım,hayatımızı güvence altına alalım.
Bana gelen mesajlar bunlar
Ben 10 km hızla gidiyodum önüm boş tabi mesaj geldi bi anda ; Bas gaza askım bas gaza egm.
bana atmiyorlar ya, herhalde umidi kestiler bu adam olmaz bosa yormayalim kendimizi diyorlar :D
Banada otobüste geldi sanmam
CasabLanca
20-10-2012, 13:21
geçen cevap yazmadım 'neyse sen meşgulsün galiba iyi geceler' yazmış
o mesajı 10 kişiye gönderip dua etmelisiniz :D
tamamen tesadüf..
HarunToprak
20-10-2012, 13:36
Zeki müren de bizi görecekmi acaba :)
bora1311
20-10-2012, 13:46
standart egm bilgilendirme mesaji :) altinda pek bişey aramamak lazim...
Dün akşam çevirmeye girdim memur bey alkol varmı diye sordu yok dedim bıraktı sabahına aynı mesaj geldi beyler:(
akucukdogan
20-10-2012, 14:00
Banada geçen gün EGM'den mesaj geldi " Bi bitmediniz spor gazetesi" diye :D
_driver_
20-10-2012, 14:06
Ben sabah kalktım, inanır mısınız Günaydın mesajı geldi EGM'den.
Arabaya bindim, emniyet kemerini tak diye mesaj geldi, duygulandım oturdum ağlıyorum .
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Arkadaşlar bu sabah telefonuma EMG'den msj geldi.Mesajda söyle yazıyor ;
'Trafikte,Hataların Bedeli Hayatla Odenir.'
Dün gece sivastan Kocaeliye geldim hızım yer yer 200km/h gördü.
Acaba telefonların sinyallerinden hızı tespit edip böyle bi msj mı gönderiyorlar bu konuda bilginiz var mıdır ?
banda geldi bende duruyodum hızla alakası yok tesaduf :)
Yok aksam babamada geldi evdeyken oyle bisey olsa ceza gonderirler ama iyi bisey bilinc altina yerlesmesi acisindan kendinizi firenleyebilirsiniz..
bana da geldi "boş yere ***** yerde toplanmayın oradayız EGM"
Emniyet kemerini koltuğun arkasından taktım 10 dk sonra gelen mesaj : '' Emniyet kemerini düzgün takmak hayat kurtarır. '' diye mesaj geldi. Bu da mı tesadüf ?
bana da emniyet kemeri hayat kurtarır die msj geldi bnde saol diye cevapladım.
ÇALIŞKAN
20-10-2012, 17:31
bana 200'le giderken çok basma çok yakar dye msj geldi:D:D
tesadüf bence.öyle bişi olsa cezayı basarlar adama.
Bana uyurken geldi... acaba uyuduğumu mu anladılar da direksiyon başında mı sandılar :P
Herkeze atıolar işte dikkat edin vs diye... öyle hızla, uykuyla, sevişmekle vs alakası yok :D
aynı durum banada oldu :D Acaba hatırlayamadgım bı ruyamda polısle roll mu yapıoduk :D
tayreep_john
20-10-2012, 17:59
eskiden banada geliyodu 1-2 ayda bir. ama artık umudu kestiler heralde :D çarpsın duvarada aklı başına gelsin diye :D :D
Thexerox
20-10-2012, 18:15
Önceden arabam yoktu ara ara gönderirlerdi şimdi araba aldım hiç göndermiyorlar :soru: :D :D
DCO Works
21-10-2012, 00:28
techturkey billur team iş başında yine adam pişman olcak konuyu açtığına :)
Billur team'a bizi aydınlattığı için teşekkür ederiz :P
JusticeForAll
21-10-2012, 01:23
geçen banada mesaj geldi eğer bu mesajı 10 kişiye göndermezsen ceza yazacaz diye bu konu hakkında ne diyosunuz beyler
öyle bişey olsa benimde telefonum çalardı :)
Sheyhzade
21-10-2012, 02:05
devlet beni sevmiyiiii
la bana hiç gelmedi yaw, anca vatan computer yolluo bana mesaj :D
S.Özeren
21-10-2012, 03:33
bugün banada geldi aynı mesaj..