Orijinalini görmek için tıklayınız : PS3 almak mantıklı mı?
PS4 'ün çıkabilecek olması ve fiyatının günden güne düşüyor olması kararsız bırakıyor insanı.. Şu an en uygun hızlıal.com'da satılıyor . Hızlıal sitesi güvenilir midir sizce? Teknosa'da vatan'da farklı farklı fiyatlar var .
Kış geliyor zaman geçirmek için fena olmaz sanki :)
ProdriveSTI
20-10-2012, 11:42
ps4'ün çıkacağı nerde yazıyor hiç denk gelmedim ben,daha çıkacağını pek zannetmiyorum çünkü ps3 yenilendi.
http://www.psu.com/media/articles/image/slimmer%20ps3%201.jpg
Kanka bildiğim kadarıyla play station dükkanın var senin nerden almakta fayda var hızlıal com uyguna satıyor. Bir de bu chip kırma muhabbeti nedir ? Garanti bozuluyor galiba kırılınca
ProdriveSTI
20-10-2012, 11:47
media markt gibi yerlerde 450-550 tl civarlarında çok uygunlar bence al derim.
ayrıca kırık makinede psn ile giriş yapamaz online oyun oynayamazsın,çünkü makine en son sürüm istiyor.gerek yok yani ucuza bir dünya oyun var.
media markt gibi yerlerde 450-550 tl civarlarında çok uygunlar bence al derim.
ayrıca kırık makinede psn ile giriş yapamaz online oyun oynayamazsın,çünkü makine en son sürüm istiyor.gerek yok yani ucuza bir dünya oyun var.
Mediamarkt'den alışveriş yapamıyoruz herhalde internet yoluyla. Çünkü sivasta mediamarkt yok
ProdriveSTI
20-10-2012, 11:54
hmm,gittigidiyor'dan al o halde daha ucuzlara'da var...illa sıfır düşünüyorsun ayrı tabi.
hizlial.com hepsiburada'dan sonra Türkiye deki en büyük ve en çok kazanan genel alışveriş sitesidir , Gold Bilgisayar'ın o yüzden site hakkında bi şüphen olmasın..
hizlial.com hepsiburada'dan sonra Türkiye deki en büyük ve en çok kazanan genel alışveriş sitesidir , Gold Bilgisayar'ın o yüzden site hakkında bi şüphen olmasın..
Bugün siparişi versek bayramdan önce ulaştırırlar mı acaba :)
Sony PlayStation 3 160 GB Slim Ps3 Konsol | hızlıal.com (http://www.hizlial.com/u21.090.0599.0026/sony-playstation-3-160-gb-slim-ps3-konsol)
Fiyat iyi değil mi ?
Sony PlayStation 3 160 GB Slim Ps3 Konsol | hızlıal.com (http://www.hizlial.com/u21.090.0599.0026/sony-playstation-3-160-gb-slim-ps3-konsol)
Fiyat iyi değil mi ?
daha uygununu bulabilirsiniz.
Fiyat iyi değil mi ?
bence gayet uygun
daha uygununu bulabilirsiniz.
Nerden mesela dostum ?
Çarşamba günü mü bayramın ilk günü ? Kapalı olur mu kargo firmaları acaba sipariş veriyorum
ulasoztas1
20-10-2012, 12:42
bildiğim kadarıyla PS4 çıkmayacak yada çıkması zaman alıcak
Arada sırada mediamarkt gibi mağazalar sınırlı stock ps3 kampanyaları yapıyorlar spot cihaz fiyatından satıyorlar acelen yoksa takip et derim.Garantisiz cihaz tavsiye etmem ne zaman neresi bozulacağı belli olmaz bu kara kutuların..
ps4'ün çıkmasına nerden baksak daha 2-3 sene olduğunu düşnüyorum ve zamanında bir yerde okumuştum zaten ps3 makyajlandı....
Ayrıca ps3 eğer kırılıcaksa zamanla sıkılıp bir köşeye atarsınız online oynanmayacaksa....
akucukdogan
20-10-2012, 14:04
Fiyat iyi değil mi ?
Mersin media marktta 3 aşşa 5 yukarı aynı fiyata 320gb olması gerekti yanlış hatırlamıyorsam. Bu aralar yolum düşerse fiyatını yazarım tekrar.
Ayrıca bi kaynaktan ps4 çıkmayacağını okumuştum..
Mersin media marktta 3 aşşa 5 yukarı aynı fiyata 320gb olması gerekti yanlış hatırlamıyorsam. Bu aralar yolum düşerse fiyatını yazarım tekrar.
Ayrıca bi kaynaktan ps4 çıkmayacağını okumuştum..
Sorun da burada ,ben mersin media marketten nasıl alışveriş yapıcam
playhard
20-10-2012, 15:00
geçen hafta 320 gb teknosada 500 e düşmüştü turuncu indirim muhabbetine bi süre sürekli araştırın daha uygununu bulursunuz
cabrioleter
20-10-2012, 16:59
ps4 daha hemen çıkacak değil önce 4k tv leri piyasaya sürecekler ondan sonra ps4 çıkacak. ve ps4 ün 1500 tl nin üstünde olma olasılığı %99 4k tv fiyatlarına girmiyorum bile. üstelik sony ps4 ü çıkardıktan çok sonraları bile ps3 e destek verecek. şu an son sürüme güncelleyip senelik 100 lira verip psn plusa geçiş yaparsanız ücretsiz oynayabileceğiniz ve aralarına her ay yenileri gelen bir sürü oyun oynayabilirsiniz..
bulduğunuz fiyat güzel ama o fiyata 320 gb lık bulabilirsin.. kesinlikle bir kol daha alın 2 kişi oynamanın tadı bir başka hem şarj açısından avantajlı..
O zaman biraz daha uygun olmasını bekleyelim.
onursumer
20-10-2012, 19:58
sony bayağı once yaptığı bir açıklamada
ps3 en az 10 yıl omur biçtiklerini ve şuan tam %100 performansta çalışmadığını o yüzden ps4 gibi bir çalışmaya vakit olduğunu diyorlardı
biraz makyaj gorup 3-4 yıl daha devam eder
denilen gibi kampanya yakalayıp alına bilir
400-500 tl ler normal fiyatlar :)
Burak-Akın
20-10-2012, 20:27
ps4'ün çıkacağı nerde yazıyor hiç denk gelmedim ben,daha çıkacağını pek zannetmiyorum çünkü ps3 yenilendi.
http://www.psu.com/media/articles/image/slimmer%20ps3%201.jpg
ne gibi degişiklik oldu kanka sadece görünüşmü yoksa farklı özelliklerde eklendimi ?
onursumer
20-10-2012, 20:32
sadece goruntu
New PS3 Model Out Today, Exclusive First Look – PlayStation Blog (http://blog.us.playstation.com/2012/09/25/new-ps3-model-out-today-exclusive-first-look/)
emirarslan34
20-10-2012, 21:16
kesin bilgilerdir...
ps4 2013 senesinin kasım ayına kalmadan cıkacaktır... yeni cıkan super slim cok gereksiz bir ps3 modelidir. ps4 un cıkmasına aylar kaldı fazla para harcamayın
microsoft xbox 720 yi ps4 den önce cıkarmanın peşindedir. ve ps4 de kasım ayından daha öne almaya calısmaktadırlar. PARCA SİPARİŞLERİ CERİLMİŞTİR SONY VE MICROSOFT TARAFINDAN
bunlar kesin bilgilerdir sony işten cıkardıgı elemanının verdigi kesin bilgiler. konsolussu murat ve onur abiden dir bu haberler. ve şimdiye kadar hic bir oyunun cıkış tarihinden 2 ileri 1 geri yanılmamıslardır
ps3 alabilirsin 320 gb al almısken. SYD den alabilirsin güvenilir biryerdir.
Sony Ps3 320 Gb Pal 3D + 24 Ay Garanti + Altın Uçlu Hdmi. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 102649624 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-sony-ps3-320-gb-pal-3d-plus-24-ay-garanti-plus-altin-uclu-hdmi-102649624/detay)
ps3 hakkında cfw veya oyun fixleri hakkında herturlu bilgiye sahibim arkadaslar sorabilirsiniz.
low&slow
20-10-2012, 21:26
En uygun syd.com.tr de sanırım :)
edit: görmedim verilmiş :)
emirarslan34
20-10-2012, 21:28
yukarda yazdıklarım kesin bilgilerdir...
şu dedikoduyu paylasmadanda edemicem xbox 360 ın kineck i tam sitabil bir şekilde calısmadıgı icin gec kavradıgı icin. xbox 720 deki işlemci sayısı 16 olacakmıs buda konsolussu murat abiden.
2013 de bizi ilanılmaz bir görsel şölen bekliyor. ve cıkacak olan konsollar gercekten cok guclu olacaklar. şimdi unuttum bi kac özelliklerini duymustum 1tb lik hdd i kaldı sadece aklımda ps4 ün.
xbox ta halo serisini gears of war serisini cıkarırsa hemen xbox 720 nin peşine ps4 de boş durmayıp kesın gt7 uncharted god of war gibi bir oyun cıkarıcaktır. yani bizleri mukemmek bir 2013 bekliyor. gt6 yazmadım cunku o ps3 e cıkakack
ve mıcrosoft sony den bluray dısc i kullana bilmek icin izin istemiştir. sony de mecbur izin vermek zorundadır.
emirarslan34
20-10-2012, 21:36
ps4 daha hemen çıkacak değil önce 4k tv leri piyasaya sürecekler ondan sonra ps4 çıkacak. ve ps4 ün 1500 tl nin üstünde olma olasılığı %99 4k tv fiyatlarına girmiyorum bile. üstelik sony ps4 ü çıkardıktan çok sonraları bile ps3 e destek verecek. şu an son sürüme güncelleyip senelik 100 lira verip psn plusa geçiş yaparsanız ücretsiz oynayabileceğiniz ve aralarına her ay yenileri gelen bir sürü oyun oynayabilirsiniz..
bulduğunuz fiyat güzel ama o fiyata 320 gb lık bulabilirsin.. kesinlikle bir kol daha alın 2 kişi oynamanın tadı bir başka hem şarj açısından avantajlı..
ps4 hemen cıkakac degil derken :) xbox 306 2005 yılında cıktıktan sonra sony yi ateş basıp 2006 da hemen ps3 ü cıakrdı 6 sene olmus 7 ye gidiyor :) seneye xbox 720 cıkıyor dostum :) sony de ps4 ü xboxtan önce cıkarmanın peşinde :) parca siparişleri verildi :) izinler istendi :) seneye o tv lerde cıkar zaten hemen ps4 ün peşine ;) sony tabiki , microsoft tabiki acıklama yapmaz. yapsalar ps3 satıslrı duser millet bekler. şu videoyu bulabilirsem koycam bidakka.
yeni ps3 ün kasa dışında bir farkı var mı eskisinden ?
emirarslan34
20-10-2012, 21:42
sony bayağı once yaptığı bir açıklamada
ps3 en az 10 yıl omur biçtiklerini ve şuan tam %100 performansta çalışmadığını o yüzden ps4 gibi bir çalışmaya vakit olduğunu diyorlardı
biraz makyaj gorup 3-4 yıl daha devam eder
denilen gibi kampanya yakalayıp alına bilir
400-500 tl ler normal fiyatlar :)
uncharted 3 ü oynarken ps3 ün işlemcisi can cekişiyor resmen. loadıng ler de cok bekletiyor. buda ps3 ün işlemcisinin yetersiz olduguguna dair en güzel kanıt.
ps3 le anca bu tip oyunları cevirir dururlar. uncharted 3 ün daha ustune cıkamazlar.
artık sıktı daha gercekci olmaları lazım. cizgi film gibi oyun oynuyoruz :)
ah ah gelsin şu 2013 E3 :) o zaman duyuracaklar.
emirarslan34
20-10-2012, 21:45
yeni ps3 ün kasa dışında bir farkı var mı eskisinden ?
super slim sadece hdd ve kasası. ama tavsiye etmiyorum kapak kısmı cok kotu olmus ps3 slim inki daha gezel itele gitsin :D
emirarslan34
20-10-2012, 22:02
KONSOLUSSU , MURAT VE ONUR abiyi özleyeniniz varmı arkadaslar :( ben cok özledim onları :( onlar gibi insanlara nasıl sahip cıkılmaz anlam veremiyorum :( maddiyatsızlıktan bıraktılar artık paylasımları :(
cabrioleter
21-10-2012, 00:32
kesin bilgilerdir...
ps4 2013 senesinin kasım ayına kalmadan cıkacaktır... yeni cıkan super slim cok gereksiz bir ps3 modelidir. ps4 un cıkmasına aylar kaldı fazla para harcamayın
microsoft xbox 720 yi ps4 den önce cıkarmanın peşindedir. ve ps4 de kasım ayından daha öne almaya calısmaktadırlar. PARCA SİPARİŞLERİ CERİLMİŞTİR SONY VE MICROSOFT TARAFINDAN
bunlar kesin bilgilerdir sony işten cıkardıgı elemanının verdigi kesin bilgiler. konsolussu murat ve onur abiden dir bu haberler. ve şimdiye kadar hic bir oyunun cıkış tarihinden 2 ileri 1 geri yanılmamıslardır
ps3 alabilirsin 320 gb al almısken. SYD den alabilirsin güvenilir biryerdir.
Sony Ps3 320 Gb Pal 3D + 24 Ay Garanti + Altın Uçlu Hdmi. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 102649624 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-sony-ps3-320-gb-pal-3d-plus-24-ay-garanti-plus-altin-uclu-hdmi-102649624/detay)
ps3 hakkında cfw veya oyun fixleri hakkında herturlu bilgiye sahibim arkadaslar sorabilirsiniz.
Playstation 3'ün yepyeni bir modeliyle birlikte bu neslin sonunun geldiğini düşünenlere adeta "Devam!" diyen Sony, yeni bir duyuruya hazırlanıyor. Sony, YouTube kanalından yeni bir video yayınladı.
Yayınlanan "The Reload" isimli video, daha önce Sony'nin başlattığı "Long Live Play" reklam serisinin temasını kullanıyor. Bu seriden tanıdığımız bayan, yine aynı masanın başında silahını hazırlıyor. 16 saniyelik bu videonun tamamı 23 Ekim'de yayınlanacak;[/b]
Kaynak:
Sony teases something called “The Reload” – it’s probably a new ad campaign | VG247 (http://www.vg247.com/2012/10/18/sony-teases-something-called-the-reload-its-probably-a-new-ad-campaign/)
Sony'den 23 Ekim'de Yeni Bir Duyuru Geliyor (http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonyden_23_Ekimde_Yeni_Bir_Duyuru_Geliyor-31978.htm)
hcI5KSji8QQ
alıntıdır..
ps4 hemen cıkakac degil derken :) xbox 306 2005 yılında cıktıktan sonra sony yi ateş basıp 2006 da hemen ps3 ü cıakrdı 6 sene olmus 7 ye gidiyor :) seneye xbox 720 cıkıyor dostum :) sony de ps4 ü xboxtan önce cıkarmanın peşinde :) parca siparişleri verildi :) izinler istendi :) seneye o tv lerde cıkar zaten hemen ps4 ün peşine ;) sony tabiki , microsoft tabiki acıklama yapmaz. yapsalar ps3 satıslrı duser millet bekler. şu videoyu bulabilirsem koycam bidakka.
sony ps3 e 10 yıl ömür biçti. daha 1080p oyunlar tam anlamıyla yokken 4k oyunları bekleme hemen. 20bin $ televizyona verebilecek misin? konsol 2bin tl ye yakın olacak hatta geçme olasılığıda var 20gb ram lerden bahsediliyor. kısacası o tarihte ps4 ün çıkması uzak ihtimal gibi 2014 ü bulur diyorum. diyelim ps4 dediğiniz tarihte çıkacak daha bir sene var o tarihe. 1 sene yeni konsol mu beklesin insanlar?
uncharted 3 ü oynarken ps3 ün işlemcisi can cekişiyor resmen. loadıng ler de cok bekletiyor. buda ps3 ün işlemcisinin yetersiz olduguguna dair en güzel kanıt.
ps3 le anca bu tip oyunları cevirir dururlar. uncharted 3 ün daha ustune cıkamazlar.
artık sıktı daha gercekci olmaları lazım. cizgi film gibi oyun oynuyoruz :)
ah ah gelsin şu 2013 E3 :) o zaman duyuracaklar.
hocam yapma gözünü seveyim uncarted gibi exc. bir oyunda işlemciye özel çalışılan bir oyunda böyle bir şey olur mu? hangi oyunda var o grafikler?
TolgaEsentepe
21-10-2012, 02:54
bugün 699dan verdik yanılmıyorsam 320gb move paketli kanka Teknosa :)
Sheyhzade
21-10-2012, 03:02
A101 'i takip et ara sıra 400tl yazıodu geçen camında gittim bitmişti :D
bugün bi reklam gördüm bayrampaşa metro mu ne yazıyordu tam okuyamadım 499 tl miş.
emirarslan34
21-10-2012, 08:30
Playstation 3'ün yepyeni bir modeliyle birlikte bu neslin sonunun geldiğini düşünenlere adeta "Devam!" diyen Sony, yeni bir duyuruya hazırlanıyor. Sony, YouTube kanalından yeni bir video yayınladı.
Yayınlanan "The Reload" isimli video, daha önce Sony'nin başlattığı "Long Live Play" reklam serisinin temasını kullanıyor. Bu seriden tanıdığımız bayan, yine aynı masanın başında silahını hazırlıyor. 16 saniyelik bu videonun tamamı 23 Ekim'de yayınlanacak;[/b]
Kaynak:
Sony teases something called “The Reload” – it’s probably a new ad campaign | VG247 (http://www.vg247.com/2012/10/18/sony-teases-something-called-the-reload-its-probably-a-new-ad-campaign/)
Sony'den 23 Ekim'de Yeni Bir Duyuru Geliyor (http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonyden_23_Ekimde_Yeni_Bir_Duyuru_Geliyor-31978.htm)
hcI5KSji8QQ
alıntıdır..
sony ps3 e 10 yıl ömür biçti. daha 1080p oyunlar tam anlamıyla yokken 4k oyunları bekleme hemen. 20bin $ televizyona verebilecek misin? konsol 2bin tl ye yakın olacak hatta geçme olasılığıda var 20gb ram lerden bahsediliyor. kısacası o tarihte ps4 ün çıkması uzak ihtimal gibi 2014 ü bulur diyorum. diyelim ps4 dediğiniz tarihte çıkacak daha bir sene var o tarihe. 1 sene yeni konsol mu beklesin insanlar?
hocam yapma gözünü seveyim uncarted gibi exc. bir oyunda işlemciye özel çalışılan bir oyunda böyle bir şey olur mu? hangi oyunda var o grafikler?
sen sony ye cok güveniyorsun anlaşılan :)
fazla güvenme adamlar nerde ne yapıcagını cok iyi biliyor :)
yok ps3 super slim cıkmıs ps4 ü bekleyenlere tokat olmus :D hahahahaaa
xbox 360 ps3 den önce cıktı ve xbox 720 2013 kasımında cıkıyor :)
sony bu sefer mıcrosofttan önce cıkarmaya calısıcak ps4 ü yoksa karizma yerlerde :)
2013 haziran veya temmuz ayında E3 fuarında duyurulacak ps4 göriceksin :)
ben insanlara ps3 almasınlarmı dedim o tarihe kadar....
hangi 20 gb RAM lerden bahsediyorsun :D hahahahaa pc ile karıştırma konsolları ;)
uncharted 3 e cıkan 3.55 fixinin 9. bölümünde oyun devamlı takılıyor ve donuyordu. o fixi dogru bir şekilde cıkarmasını başaran benım. bunu selcuk aksoya sögledigimde oda şok oldu. unchardet 3 un grafikleri kotumu dedim? kıcları yiyorsa 60 fps de yapsınlar o oyunu o zaman görürdük ps3 ün gücünü. buraya kadar bitti daha yemez.
bende uncharted serisinin hayranıyım ama bana ps3 ü kasmıyor deme bırakın yakamı diye bagırıyor işlemci
kıcı kırık bir video paylasmıssın o videonunda sonunu söylim ben sana kıcı kırık bir silah veya veya baska bir fps oyunu cıkarıcaklar ps4 le alakası ne ??? ps4 cıktıktan sonra ps3 e oyun cıkmaya bir süre daha devam eder. bu tip videolarda gayet normal gerek oyun aparatları veya oyunlar.
o tv leri herhalde biz alamayız. alabilecek insanlar yokmu yani??? sony nin umrundamıyız sanıyorsun.
evet ps3 e cıkan oyunların % 80 i 720 p çünkü ramı xbox 360 daki gibi 512 mb gddr3 degil 256 mb gddr3. o yuzden oyunları 720 p cıkarıyorlar. yoksa loadıngleri cok bekleriz. hiç ps3 le xbox 360 ı yan yana koyup aynı oyunu aynı anda start yaptınmı??? xboxtaki hız farkını görürsün o zaman. ve xboxtaki oyunların cogu 1080p dir ona ramen cok hızlı. şimdi neden xbox 720 yi cıkarıyor o zaman diceksin. cunku bluray surucusu yok. bir oyunuda 9 gb lık bir dvd ye sıgdıramıyorlar.
neyse konu dagılmasın , bence 2014 ten assgı cıkmaz diyorsun bencesi falan yok bu işin dostum ben siparişler verildi diyorum mıcrosoft izin istedi bluray sürücüsü için diyorum yok sony buna acıklama yaptı şuna acıklama yaptı. yaptıgı acıklamalara inanmayın kardeşim adamlar para kazanıyor , en güzel parayıda bu acıklamalardan kazanıyorlar. dark alex in o kdar peşinden koştular psp yi hackleyen adam diye kendi adamları cıktı. hangi birini anlatım sana 3 aydır bu işlerle ugrasamıyorum işten gucten.
dip not : ps4 te 2. el oyunlara block koyucaklar cok büyük bir ihtimal ps4 le artık 2. el oyunlar oynayamıcaz. oyun satan büyük bir firmayla anlasabilirse sony bunu bu şekilde yapacaklar. ama o firmada bende senın ps4 ünü satmam kardeşim derse işler sarpa sarıcak. uzlasmaları gerekiyor. bizi güzel bir kazık bekliyor. ve mıcrosoft xbox 720 ile kıneck i tv nin içine koymayı planlıyor... tam stabil bir şekilde calısması icinde 16 cekirdek dedikodusuna da eklim. 16 cekirdek olmasının amacı kıneckin kılımıza varana kadar hassas olmasıdır... ve şuankı oyunların ustune cıkamıyor mıcrosoft kıneckt algılayamıyor.
emirarslan34
21-10-2012, 09:53
videonun birini buldum ama dedigim video bu degil. daha guncel haberler vardı. ps4 , xbox 720 haberi 5.20 den sonra , ama bastan sona izleyin btlft 3 ü cok övmüşlerdi. modern warfare 3 den daha güzel yapıcaz diye :D
onları arıyorum. soru cevap maratonunda olması lazım soru cevap da 13 saate yakn ama 13 saatte şimdi arayamam onu denk gelirse koyucam onuraya.
Video Haber – 9 Ocak Pazartesi | Konsol Üssü (http://www.konsolussu.com/2012/01/video-haber-9-ocak-pazartesi/)
Emirarslan'ın yazdıklarından hiçbir şey anlamadım :D muhtemelen bilgili bir arkadaş :D
emirarslan34
21-10-2012, 10:51
Emirarslan'ın yazdıklarından hiçbir şey anlamadım :D muhtemelen bilgili bir arkadaş :D
estafurllah bilgi paylastıkca cogalır :) naptın aldınmı ps3. alda bi iki multi yapalım :D
playhard
12-11-2012, 00:02
ps3 gg da 550 tl ye düşmüş 50 tl de world puan veriyo.param olsada ben alsam:)