Orijinalini görmek için tıklayınız : CLio3 20Th Renault Clio sorgulama
zirvecol
21-10-2012, 11:10
Arkadaşlar ilk sahibinden özel üretim 2011 model Renault clio 1.5 85bg dizel bir araca niyetlendim.Clio4 fiyatı yüksek geldiğinden ve o parayı hak etmediğini düşündüğümden bu aravı beyendım.Son fiyat olarak 30bin denildi sağ kapı eteğinde boya var birde yan ayna kapağı çatlakmıs onu isterseem değiştiriçekmiş kaskodan kasko bozulmaması için yapmamiş.Arac 38.500kmde garantisi devam etmektedir.Aracı sanayide bu cuma göstericem ancak servste bakıma ne zaman girmiş boya işlemi servistemi yapılmış bilemiyorum.Aramızda yardımcı olabilicek birisi varmıdır? sorgulama yapabilicek yada yaptırabilecek.İyi günler herkese.:soru:
Birde sizce fiyat araç nasıl fikirlerinizi esirgemeyin :D:D araca sahip olan arkadaşlar tecrubelerini anlatırsa sevınırım.Vtec ten inip dizele binicem. :):)
Kısaca özellikleri 6 ADET HAVA YASTIĞI
DİGİTAL OTOMATİK KLİMA
HIZ SABİTLEYİCİ
HIZ SINIRLAYICI
YAĞMUR SENSÖRÜ
GECE FAR SENSÖRÜ
PARK SENSÖRÜ
YOL BİLGİSAYARI
OTOMATİK KARARAN DİKİZ AYNASI
ELEKTRO HİDROLİK DİREKSİYON
SOĞUTUCULU TORPİDO GÖZÜ
ALAŞIMLI JANTLAR
SİS FARLARI
KARARTILMIŞ TABANLI SPOR FARLAR
BLUETOOT İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ
BLUETOOT İLE TELEFONDAN MÜZİK DİNLEME
CD-MP3-VMA ÇALAR (DİREKSİYONDAN KUMANDALI)
USB-AUX-MULTİMEDYA GİRİŞLERİ
ELEKTRİKLİ-ISITMALI-OTOMATİK KATLANIR DİKİZ AYNALARI
ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR
ELEKTRİKLİ ARKA CAMLAR
ÖN KOL DAYAMA-ORTA KONSOL
ORJİNAL FABRİKASYON RENKLİ CAMLAR
ARKA CAMLARDA PERDE
İSOFİX
İMMOBLİZER
ÇOCUK KİLİDİ
ÖZEL DERİ KAPLAMALI TORPİDO GÖĞÜSÜ-DİREKSİYON-VİTES TOPUZU VE KAPI DÖŞEMELERİ
KARBON GÖRÜNÜMLÜ DİKİZ AYNALARI VE TAMPONLAR
KAPI EŞİKLERİNDE NİKELAJLI BASAMAKLAR
aracı servise götür 200 tl civarı herşeyine bakıyolar daha önce kaç km de servise girmiş, kazasına boyasına motor durumuna vs. için rahat olur. sanayiye götürme bence.
zirvecol
21-10-2012, 11:23
vallaha zaten kaza boya durumu çıkar sanayidekiler özel ama kayıt olarak sıkıntısı nedir o kolay bişey ona baktırmam lazım kayıt olarak neyi varr.Araç zaten istinye mais renaulttan alınmıs 2011 model.
zirvecol
21-10-2012, 11:39
Kayıt sorgulayacak bir mübarek arıyorum :):)
Arkadaşlar ilk sahibinden özel üretim 2011 model Renault clio 1.5 85bg dizel bir araca niyetlendim.Clio4 fiyatı yüksek geldiğinden ve o parayı hak etmediğini düşündüğümden bu aravı beyendım.Son fiyat olarak 30bin denildi sağ kapı eteğinde boya var birde yan ayna kapağı çatlakmıs onu isterseem değiştiriçekmiş kaskodan kasko bozulmaması için yapmamiş.Arac 38.500kmde garantisi devam etmektedir.Aracı sanayide bu cuma göstericem ancak servste bakıma ne zaman girmiş boya işlemi servistemi yapılmış bilemiyorum.Aramızda yardımcı olabilicek birisi varmıdır? sorgulama yapabilicek yada yaptırabilecek.İyi günler herkese.:soru:
Birde sizce fiyat araç nasıl fikirlerinizi esirgemeyin :D:D araca sahip olan arkadaşlar tecrubelerini anlatırsa sevınırım.Vtec ten inip dizele binicem. :):)
Kısaca özellikleri 6 ADET HAVA YASTIĞI
DİGİTAL OTOMATİK KLİMA
HIZ SABİTLEYİCİ
HIZ SINIRLAYICI
YAĞMUR SENSÖRÜ
GECE FAR SENSÖRÜ
PARK SENSÖRÜ
YOL BİLGİSAYARI
OTOMATİK KARARAN DİKİZ AYNASI
ELEKTRO HİDROLİK DİREKSİYON
SOĞUTUCULU TORPİDO GÖZÜ
ALAŞIMLI JANTLAR
SİS FARLARI
KARARTILMIŞ TABANLI SPOR FARLAR
BLUETOOT İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ
BLUETOOT İLE TELEFONDAN MÜZİK DİNLEME
CD-MP3-VMA ÇALAR (DİREKSİYONDAN KUMANDALI)
USB-AUX-MULTİMEDYA GİRİŞLERİ
ELEKTRİKLİ-ISITMALI-OTOMATİK KATLANIR DİKİZ AYNALARI
ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR
ELEKTRİKLİ ARKA CAMLAR
ÖN KOL DAYAMA-ORTA KONSOL
ORJİNAL FABRİKASYON RENKLİ CAMLAR
ARKA CAMLARDA PERDE
İSOFİX
İMMOBLİZER
ÇOCUK KİLİDİ
ÖZEL DERİ KAPLAMALI TORPİDO GÖĞÜSÜ-DİREKSİYON-VİTES TOPUZU VE KAPI DÖŞEMELERİ
KARBON GÖRÜNÜMLÜ DİKİZ AYNALARI VE TAMPONLAR
KAPI EŞİKLERİNDE NİKELAJLI BASAMAKLAR
arkadaşımın şirket aracı olarak aldı bayada kullandım 80küsür binde tık yok bakımları haricinde hiç bişey cıkarmadı daha. çok ucup kaçmasını beklencek araç değil ama bir eşekde değil aynı zamanda onun dışında donanımı gayet yeterli zaten
zirvecol
21-10-2012, 12:50
arkadaşımın şirket aracı olarak aldı bayada kullandım 80küsür binde tık yok bakımları haricinde hiç bişey cıkarmadı daha. çok ucup kaçmasını beklencek araç değil ama bir eşekde değil aynı zamanda onun dışında donanımı gayet yeterli zaten
teşekkürler aynen bunu bende biliyorum zaten az yakması onemli vtec çok yakıyor bu araayı sanayide baktırıcam şase nosundan aracın geçmişine bakmam lazım bunu yapabilicek bir arkadaş lazım bakalım yardımlarınızı bekliyorummmmm
Araç Bursa'danmı? Resim ekleyebilirmisiniz? 105hp 6 ileri clio3'lerde var TR'de nadirde olsa onlardanda bulabilirsiniz.Yazılım vs yapınca vtec olmaz belki ama baya baya gider :=)
zirvecol
21-10-2012, 13:04
Araç Bursa'danmı? Resim ekleyebilirmisiniz? 105hp 6 ileri clio3'lerde var TR'de nadirde olsa onlardanda bulabilirsiniz.Yazılım vs yapınca vtec olmaz belki ama baya baya gider :=)
araç istanbul da resim ekleme gibi bir şansım yok malesef :):) sadece şase numarasından bu araba servise girmiş mi boyama işlemi servistemi ve ne zaman olmus buna bakılıcak.Ya performansı gayet yeterli az yaksın yeter :):)
az yaksın diyorsan al kaçırma ben 100kruş ile 120 kurş arası yakıyorum :)
zirvecol
21-10-2012, 14:16
aynende şaseden arac durumunu sorgulayacak bir arkadaş lazım bi el atın yav :D:D
zirvecol
21-10-2012, 17:50
yok mu yardımcı olabilicek renaultcu birisi???
Nightfish
21-10-2012, 17:53
Pmden şase ve plaka gönderirseniz yarın pedere sorgulatayım.
zirvecol
21-10-2012, 17:55
Pmden şase ve plaka gönderirseniz yarın pedere sorgulatayım.
Teşekkür ederim.Yarın rahatsız edicem sizi inşallah şase no bilmiyorum suanda.
Yuh 10 kuruş mu yakıyor araç? Yakıyor denmez ona, kokluyor resmen. Araba mı o?
zirvecol
21-10-2012, 18:00
Yuh 10 kuruş mu yakıyor araç? Yakıyor denmez ona, kokluyor resmen. Araba mı o?
o kadar değilde az yakıyor onu biliyorum:hahaha::hahaha:
Nightfish
21-10-2012, 18:00
Ne demek. Plaka da verirseniz daha önce plakası değişmiş mi falan ona da bakarız.
zirvecol
21-10-2012, 18:07
Ne demek. Plaka da verirseniz daha önce plakası değişmiş mi falan ona da bakarız.
İlgine, alakana çok çok teşekkür ederim.Plaka belli şase no öğrenir öğrenmez rahatsz edicem seni.Hayırlı aksamlar.:heyoo::icon_tup::icon_tup:
zirvecol
21-10-2012, 18:17
Araba hacizli çıktı =:)
Nightfish
21-10-2012, 18:23
Şansa bak yav. Üzücü oldu birden böyle çıkması.
zirvecol
21-10-2012, 18:26
Şansa bak yav. Üzücü oldu birden böyle çıkması.
Sorma ya sahibiyle konusucam arabann borcu kapatirsa alıcam ona göre haberleşiriz öyle ben gidip haczi kapatip snra satışı almam.Bakalım nasıl yapıcak bu devirde kim kime haczini kapat sonra satışa çkar.
Nightfish
21-10-2012, 18:28
Abi plakayı 5664'e mesaj gönderdin mi acaba ?
çok değil mi km başına 100 krş :D
Bi yanlışlık olmasın 2 küsür litre falan ortalama olması lazım