PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto Boya Ürünleri Yardımı

ghibli06
21-10-2012, 20:24
arkadaşlar geçen hafta salı günü büyük olabilecek bir kazayı her anlamda ucuz atlatmış bulunuyorum... tek kapı ile kurtardım ama çamurlukluklarda da çok hafif çekiçlik durum var, işin özü arabanın yarısı boyanacak zaten, ben eski boyasını hiç beğenmiyordum zaten, olmuşken komple boyatayım diyorum, tavan ve direkler kaplama ve onlarda her hangi bir şey yok o nedenle tavan ve direkler hariç boyanacak araç... boyayı bu sefer kendim almak istiyorum, sitede bayi arkadaşlar var, sorularım şu şekilde:

PPG code : 905856 bu rengi bulabilir miyiz? PPG haricinde tavsiye edilecek marka var mıdır?

vernik ne önerirsiniz?

orta büyüklükte ve tavan ile yan ve cam direkleri boyanmayacak bir araç için kaç kg boya ve vernik gider?

son fiyatlar nedir?

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

snan1910
21-10-2012, 20:38
bmw ve mercedesin orjinal boyası olan glasurit marka boya tavsiye ederim su bazlı boyadir, ustaniz daha önce su bazli boya kullandiysa rahatlıkla uygular
boya istediğiniz renk koduyla hazırlanır, üzerine 2 ya da 3 kat vernik atılır kaliteli bir görünüm elde edilir
ankara da yardımcı olabilirim bende

fastcare
22-10-2012, 09:47
Ankara Şaşmaz'da Nurhan Tİcaret var. Sahibi İbrahim Nurhan konusunda ciddi eğitimli bir arkadaştır. Nikelaj ve krom kaplama boyadan tutun candy efektli boyalara kadar her konuda yardımcı olabilir size. Elinde Sikkens, Roberlo ürünleri hazırda mevcut olmakla beraber dilediğiniz markayı size getirebilir. Problemlerinize uygun çözümler üretebilir.

İbrahim Nurhan: 0 534 498 67 62