Orijinalini görmek için tıklayınız : Dc Crx, Vf vt,, Eh vti, Kd vti, Pr vti, Mml İntegra, Aj vti Denemeler
Keyifli ve sorunsuz bi akşamdan araç içimden çekimlerimizi derledim. Tüm araçlar bizim kendi araçlarımızdır o yüzden yorum yaparken dikkatli olursak mutlu oluruz.
Araçların Speclerini araç sahipleri yazar daha sağlıklı bir şekilde. 2'şer kişi denendi. (90 kg arkadaşım co_pilotluk yaptı ama kattığı moralle aradaki fark kapandı zaten:)))) )
Aj vti: F/H/E/ hafif volan...
İyi Seyirler...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=158231140985625
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mRbGMBli34g#!
co-pilotumun çektiği videolar burada. gece çekim yapan herkes bu başlıkta toplarsa güzel olur dusuncesındeyım. İyi syirler
kadir jdm civic
21-10-2012, 21:49
nezaman çıktınız la role vay arkadaş arabamız yok ya arayan soranda yok gel tüüü sizeeeee
Skyhawk34
21-10-2012, 21:51
tam onu sorcaktim bana soylemeden hic olmadi bu :D
ya ne deseniz haklısınız abi yine çok hızlı gelişen bir organizasyon oldu açıkçası.. bu arada videoyu upload ediyorum da bulunduğum ortamdaki net kabus gibi olduğundan bitmedi bi türlü:)
Skyhawk34
21-10-2012, 22:01
Dur ben bi Onurcana ekşiyim simdi o kadarda dedim ona :)
abi bu arada senin arabayı sanırım ben olimpiyat stadında gormustum drift etkinliği gününde?
Masallah araclara guzel bir geceydi
ne zaman cıktınız hıc haberımız yok
ne zaman cıktınız hıc haberımız yok
Seninle gorustugumuz gece 1 ay oluyor neredeyse :)
Seninle gorustugumuz gece 1 ay oluyor neredeyse :)
tamamda obey benım anlamadıgım sız
ne zaman cıktınız
tamamda obey benım anlamadıgım sız
ne zaman cıktınız
Obey o aksam iste:)
Dondukten sonrada seninle karsilastik
Obey o aksam iste:)
Dondukten sonrada seninle karsilastik
ok sımdı anlasıldı :)
videolar 5 dakika içinde burada:)
tuncay abi şansa cut out a benzer bi ses yakaladım arabayla cidden eh gibi çıkıyordu sesi sanırım ilk fırsatta yaptırıcam bende:D :P
videolar 5 dakika içinde burada:)
tuncay abi şansa cut out a benzer bi ses yakaladım arabayla cidden eh gibi çıkıyordu sesi sanırım ilk fırsatta yaptırıcam bende:D :P
Cut out u cikarttim
İnsallah bakalim birdahaki sefere
Aj ve Kardeşleri | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=158231140985625)
co-pilotumun çektiği videolar burada. gece çekim yapan herkes bu başlıkta toplarsa güzel olur dusuncesındeyım. İyi seyirler...
emirarslan34
22-10-2012, 00:26
onur naptın abi sen maşallah ya cok iyi yürümeye baslamıs aracın nasıl bu kadar acıldın senle denedigimiz gunden sonra naptın araca böyle :D sadece egzozmu. maşallah ya valla cok sevindim cok iyi yürüyor ya. tum araclara maşallah AJ ye kocaman ayrıca bir maşallah. satma olum aracını. sık dişini boşver. valla fena gaza geldim şimdi bak :D bende söksemmi napsam artık :D süper bi gece olmus :icon_tup: rolle doydum bu gece :) uzun zamandır böyle video cıkmıyordu cok iyi oldu maşallah tekrar tekrar.
onur naptın abi sen maşallah ya cok iyi yürümeye baslamıs aracın nasıl bu kadar acıldın senle denedigimiz gunden sonra naptın araca böyle :D sadece egzozmu. maşallah ya valla cok sevindim cok iyi yürüyor ya. tum araclara maşallah AJ ye kocaman ayrıca bir maşallah. satma olum aracını. sık dişini boşver. valla fena gaza geldim şimdi bak :D bende söksemmi napsam artık :D süper bi gece olmus :icon_tup: rolle doydum bu gece :) uzun zamandır böyle video cıkmıyordu cok iyi oldu maşallah tekrar tekrar.
Kardesim tesekkur ederim iyi dileklerin icin.. Senle dendigimiz zamana gore sadece subop aayari ve egsoz var arbada ama ***** gece videolara dikkat edilirse devir donmuyorum bi cekindigim yag probleminden dolayia.. Ama gecenin zewkli olmasinin seebebi teker teker butun araclarin saglikli ve guzel yururu olmasi dusuncesindeyim.. Aramizdaki muhabbette baldan tatli olunca boyle guzel bisonuc elde ediliyor..
Satmaktan vazgectim zaten durumlari toparliyorum yawas yawas 2 3 aya umarim bambaska bi hal alacak Aj once kozmetik toparlanicak sonra nasil yurumeye baslariz die calismaya baslicaz.. Yada 2 haftaligina onurcana birakicam zaten geri aldigimda 2 boy hizlanmis olur araba:)))))))
Masallah kaanim aj bayagi hizlanmis ozellikle 4 e atinca resmen 1 boy cikiyor
Guzel geceydi videolarda cok guzel eh ile yururken ayri bi guzel ama yanindaki arkadas biraz heyecanlanip kacirmis biraz agzindan biseyler
Kaan kardeşim çok güzel gece olmuştu ama kameramanın konuşmaları pek hoşuma gitmedi eğer yanlış duymadıysam...Yanlış duyduysamda şimdiden ben özür dilerim...
Valla böyle bir gece ayarlayalım yine deneyelim bugün yarın falan, bende evlenme muhabbetinden dolayı ayrı kaldım, özledim valla gaz açmayı. Setuptada değişiklik yaptım. bende görmek denemek istiyorum. evet derseniz ben şuan 2 deyim şimdi bile gazlarım :D
tuncay abi sağdl iyi dileklerin için.. ***** gece keyfi yerindeydi Aj nin ama dediğin gibi Eh resmen ben geliyoruh hazır olun diyor videolarda hem sesi hemde görüntüsüyle maşallah..
metin abi başlıktada eşprili bir dille belirttim serdar abinin ilk rolling tecrübesiydi o yüzden heyecan vardı doğru ama bir artniyet söz konusu değil zaten öyle bişey söz konusu dahi olmaz ortamımızda.. kaldı ki o kadar denk giden araçlar zaten ama rahatsız olduğun yarlar varsa timecode ver bana istersen abi editleyim tekrardan.. kendisi de konuyu görünce açıklama yapacaktır..
orhan_guney
22-10-2012, 08:17
.................
tuncay abi sağdl iyi dileklerin için.. ***** gece keyfi yerindeydi Aj nin ama dediğin gibi Eh resmen ben geliyoruh hazır olun diyor videolarda hem sesi hemde görüntüsüyle maşallah..
metin abi başlıktada eşprili bir dille belirttim serdar abinin ilk rolling tecrübesiydi o yüzden heyecan vardı doğru ama bir artniyet söz konusu değil zaten öyle bişey söz konusu dahi olmaz ortamımızda.. kaldı ki o kadar denk giden araçlar zaten ama rahatsız olduğun yarlar varsa timecode ver bana istersen abi editleyim tekrardan.. kendisi de konuyu görünce açıklama yapacaktır..
Kaan'ım anladım zaten arkadaşın gaza geldiğini sıkıntı yok ama bu videoyu sırf bizim forum izlemiyor yüklenen ***** sitede her kez izliyor...herkezin düşüncesi farklı ve farklı yorumlar duymak istemiyorum...bari o saniyeyi biple..şuan işyerinde olduğum için kaçıncı saniye bilemiyorum...
sen bana özelden söz nedir yaz abicim işyerindeyim bende kaldırayım videoyu akşam düzeltip ekleyim hemen.. bu arada ***** siteye mecburen emledim youtube beni delirtti çunku upload sırsında
O tuncay abi varya o tuncay abi :D
O tuncay abi varya o tuncay abi :D
Efendim obey:):)
Beni sallayan çıkmadı :D
Gorkemcim hafta sonu haberleselim ben gelirim :)
kadir jdm civic
22-10-2012, 09:13
valla bende çok özledım gazlamayı muhabbeti ortamdan uzak kaldık arayıp abi gazlayamıyorsun bari muhabbete gel tüüü sizeeeee........
ykavcioglu
22-10-2012, 09:16
varmı tüplü vtec denemelik:D
Gorkemcim hafta sonu haberleselim ben gelirim :)
özledim abi muhabbetini, toparlanalım valla :)
valla bende çok özledım gazlamayı muhabbeti ortamdan uzak kaldık arayıp abi gazlayamıyorsun bari muhabbete gel tüüü sizeeeee........
Sende gel kanka araba şartmı uydurulur bi şekil bişiyler :)
kadir jdm civic
22-10-2012, 10:27
kaanım videoyu yenı seyrettım maşallah AJ ye çok iyi gitmiş ama anlamış degilim denerken denedigin araç solunda ike arayı açıyorsun ama sagındayken okadar gitmıyor aracın nedir?
birde yanındaki arkadaş kimse duydugum sey küfürse ayıp etmiş fazla mı heycanlanmış anlamadım ama yakıştıramadım...
eyvallah teşekkür ederim kadirim.. 2. ve 3. vites denemeler hep seğ ve sol olarak kombine denk gelmiş sanırım o yüzden öyle algılanıyor.. 2 den basıldığında yavaş kalıyordu Aj
bu arada metin abi söyleyince inceledim bende hemen ama oradaki replik kufur deıl aslında.
- erken bastı diyorum
onun devamında:
-olsun yersin yersin dıyo serdar. vıdyonun sonundada bıraktı diyo..
videonun ıcerıginde tek biyerde kufur var o da ben dc nin yanına giderken..
sanırım bır yalnıs anlaşılma oldu ama yınede ozur dilerım ılgılı kışılerden:/
Kaan'ım dediğim gibi yanlış duymuş olabilirim...kusuruma bakma o zaman...hafta sonu ben de varım kabul ederseniz :)
ABİ ESTAFURULLAH MUSUR NE DEMEK VIDEONUN ORJİNALİNDENDE DINLEDM DAHA KALITELI DIE ORADA DAHA NET ANLAŞILIYOR YERSİN DEDIĞI ZATEN..
bu arada ben bu hafta sonu cıkarsamda gazlamam bı ıkı ufak işi var arabanın cunku
kadir jdm civic
22-10-2012, 11:00
benı biri alsın yahu 2 tane Sİ m var ama ikiside yürümuyor suan :)
yunus kanki gelsene ...
benı biri alsın yahu 2 tane Sİ m var ama ikiside yürümuyor suan :)
yunus kanki gelsene ...
Kadir ***** yere gelirsin bi sekilde yunuslarla falan
Orda alirim seni co pilotum olursun eger istersen
Birde eh nin icinden gor olaylari:)
Videoda cekersin
kadir jdm civic
22-10-2012, 11:09
Kadir ***** yere gelirsin bi sekilde yunuslarla falan
Orda alirim seni co pilotum olursun eger istersen
Birde eh nin icinden gor olaylari:)
Videoda cekersin
olur abi nedemek video da cekeriz sohbette ederiz sonra rakip oluruz
bir bakalım yaza pistonlu Sİ nekadar yürüyecek görücez hep beraber...
tuncay abi sen tehlikeli adam olmaya başladın yamında deneme yerine yanında oturmak isticez bizde heralde:)
ykavcioglu
22-10-2012, 11:22
salih abimle geleceğim:D
noslu kd:D
tuncay abi sen tehlikeli adam olmaya başladın yamında deneme yerine yanında oturmak isticez bizde heralde:)
Specler degisti vana cikarttim
Dc headers ss son
Bakalin ne arti almisiz ne eksi:)
kadir jdm civic
22-10-2012, 11:27
deneme nezaman arkadaş bu akşamsa birseyler ayarlayıp gelicem kesın...
ykavcioglu
22-10-2012, 11:28
tuncay abi ss kaçlık, replicamı?
tuncay abi ss kaçlık, replicamı?
60 lik replica
F-h-e olabildik sonunda:)
ykavcioglu
22-10-2012, 11:36
pistonlu arabaya ne takıyon:D
geçsinlerde gör:D
pistonlu arabaya ne takıyon:D
geçsinlerde gör:D
Yok yok yunusum sen rahat ol:)
Aramizda kalsin 1 boy daha hizlandim:)
E güzel güzel, hafta sonu güzel denemeler olacak sevindim böyle olduğuna :)
Specler degisti vana cikarttim
Dc headers ss son
Bakalin ne arti almisiz ne eksi:)
hehe diyorum ya yanaşmamak gerekicek yakın zamanda.. egsozu çıkartmamış olsaydık benim arabayla denerdik arti eksiyi görmek için.. bu arada ss den memnun musun abi ses anlamında sorun çıkartır mı dersin bende ya vana yada ss düşünüyorum boru çektirip çünkü.. benim 51 likte 6 tane falan kaynak var:))))
ykavcioglu
22-10-2012, 11:40
63/110 senin canınn abi..
kadir jdm civic
22-10-2012, 11:50
onurcan ile denemiz nasıl oldu benım gördügüm yarım boy önde rex ama sanki daha önce daha farklı geciyordu AJ yi
onurcan ile denemiz nasıl oldu benım gördügüm yarım boy önde rex ama sanki daha önce daha farklı geciyordu AJ yi
Araclar 2 ser kisi oldugu icin rex dezavantajli konuma geliyor
Rex teke tek daha farkli gidiyor
kerimvtec
22-10-2012, 11:56
Maşallah araçlara...
avantaj dezavantaj? kilolar?
ohooooooo ben evlendim 5-6 kg daha aldım tartı 130 a dayandı, ne b.k yiycem aranızda full 2 kişi speclerdeyim :D:D:D
kadir jdm civic
22-10-2012, 12:05
ohooooooo ben evlendim 5-6 kg daha aldım tartı 130 a dayandı, ne b.k yiycem aranızda full 2 kişi speclerdeyim :D:D:D
hacı çok olmuşsun be biraz spor yapan lazım ileride senın saglık içinde sorun olur...
Sen tek olsanda kimse bisi demez zaten
Seni boyle kabullendik biz:)
hacı çok olmuşsun be biraz spor yapan lazım ileride senın saglık içinde sorun olur...
Eyvallah, yapıcaz bişiyler artık hanım iyi bakıyo bana :D az yiycez, ayar yapıcaz :)
Sen tek olsanda kimse bisi demez zaten
Seni boyle kabullendik biz:)
Demesin zaten abi bana bişiy diyecekler yarı kilomda olanlar :D:D:D hehehe :)
salih abimle geleceğim:D
noslu kd:D
nos + o akşam turbolayım obey:D
onurcanın arabada aks problemi vardı isteksizdi dc o yüzden.. zaten yanına giderken kacırmışım ağzımdan repliği:hahaha: hala rahat geçiyor beni eskisi kadar değil aha:D
ama koydum kafaya arabayı satmadan geçicem belalımı:)
Arabamın tamamen keyfı kactı bu aralar bu hafta bır deneme yapmalıyız 2 serr kısı olabılır fark etmez Tuncay abının dedıgı dogru rex dezavantajlı oluyor ama gorkem abı ıcın 2 kısı olalım :) :)
Evet çıkıyormuyuzz bu hafta.. Vol 15 :D :D
Evet çıkıyormuyuzz bu hafta.. Vol 15 :D :D
Ben varım onur'um bir aksilik çıkmazsa :) hatta daha önce denediğin TM VTI da aramıza katılabilir...
aynen abi çok isterim Yakın değer araçlarla denemem lazım aracımda ki düşüşlüğü görmek istiyorum el koyacağım artık.. eskisinden hızlı olsun :D
e valla sevindim şimdi :) güzel bi akşam olur, umarım bizim gerçek buluştuğumuz yerde buluşuruz, ***** bölgede mc de veya marmariste değil ???
Görkem abi o zaman sana bu şarkıyı gönderiyorum :D :D
Mirkelam Her Gece - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=CxL1ukOw0hk)
olm oranında ismini yazma bari yandexten yazında zart diye karşımıza çıkıyor. :):):)
umu_vtec
22-10-2012, 16:13
olm oranında ismini yazma bari yandexten yazında zart diye karşımıza çıkıyor. :):):)
olum sen nie yine daldın bu işlere otur evinde çekirdek çıtlat diorum artık sanaa :D
ahahhah.. :D tarih ayarlayalım :D :D
olum sen nie yine daldın bu işlere otur evinde çekirdek çıtlat diorum artık sanaa :D
kankaa.. sen şimdi adama nie bulaşıyorsun olumm.. :D Roccoylaa takıl sen koçum :D :D
umu_vtec
22-10-2012, 16:16
ahahhah.. :D tarih ayarlayalım :D :D
kankaa.. sen şimdi adama nie bulaşıyorsun olumm.. :D Roccoylaa takıl sen koçum :D :D
aranızda para toplayında bi yazalım yaptıriim döniim sahalara lan skıldım böle dıptıs dıptıs dolaşmaktan :D
kadir jdm civic
22-10-2012, 16:17
zaman söyleyın bana bakayım buakşam mı yoksa bayramdan sonraki hafta sonu mu ???
zaman söyleyın bana bakayım buakşam mı yoksa bayramdan sonraki hafta sonu mu ???
bence cmt gece olsun istanbul boş olur o gün bayramdan dolayı:D
aranızda para toplayında bi yazalım yaptıriim döniim sahalara lan skıldım böle dıptıs dıptıs dolaşmaktan :D
kanka para yok dedın dedın roccoya mı gectın kazasız belasız ınsalllah.. aynen para toplansında sen yazılım yapmadan deneyelim:)
Cumartesi geç olmaz mı :D Cuma gecesi daha bomba olur.. :D :D
umu_vtec
22-10-2012, 16:25
kanka para yok dedın dedın roccoya mı gectın kazasız belasız ınsalllah.. aynen para toplansında sen yazılım yapmadan deneyelim:)
yok kanka yaa yazılımsız gitmio bu arabalar yada bana öle gelio filtreyle yazılımı yapiim gelirim yakında :)
yok kanka yaa yazılımsız gitmio bu arabalar yada bana öle gelio filtreyle yazılımı yapiim gelirim yakında :)
sen şimdi gelde biz ayıklayalım şimdi sonraa yine denerizz :D :D :P GRS ümraniye civarlarında takılıorr. .:D
Cumartesi geç olmaz mı :D Cuma gecesi daha bomba olur.. :D :D
tamam banada uyar...Hemde bayramlaşırız :D
tamam banada uyar...hemde bayramlaşırız :d
cumaya herkes tamamsa ayarlayalım bizim ekip gene :d :d
ykavcioglu
22-10-2012, 16:30
en son bayramda rolling hazırlığı yaparkene denizin si'ı pert etmiştik:D
tikkat
en son bayramda rolling hazırlığı yaparkene denizin si'ı pert etmiştik:D
tikkat
Laa olm varyaa çok hayırlı birisin :D :D ne adamsın lan
ykavcioglu
22-10-2012, 16:32
vallahi ya, sahilde bi tur atalım dedik 50 metre sürüngen olduk:D
şuan o araba orcinel:D
kadir jdm civic
22-10-2012, 16:35
kanka benı almayı unutmayın u len arabam yok suan var ya beddua ederim arabalarınız arızalanır bak söylemedi demeyın :):):)
ykavcioglu
22-10-2012, 16:35
benimde yok kanki, mazdayıda sattık bombayı patlatmak için broadway bile almıyorum:D
Obey tadımızı kaçırma yaw :( ALLAH göstermesin...
ykavcioglu
22-10-2012, 16:42
bayramda mutluluk hormonları fazla geliyor obey, tikkat:D
bayramda mutluluk hormonları fazla geliyor obey, tikkat:D
o değil kilo alıp rol'e çıkacaz :( Bayramda et ve şeker yememek lazım obey :D
ykavcioglu
22-10-2012, 17:00
akşamları ajans'da aynı şeyi söylüyor obey:D
akşamları ajans'da aynı şeyi söylüyor obey:D
Vizontele' demi:D neyse yunus sıkı çalışmamız lazım sezonun son rolling'i olabilir:D
orhan_guney
22-10-2012, 17:16
Kabusunuz olucam :)
Orhan Güney varsa DC crx gelmior.. :)
:icon_tup:
Yakisir obey:D
umut biz relax adamız köle olmaya evlenmedik hanım aldık biz. playboyluğa değil araba sürmeye çıkıyoruz :)
bu arada dıptıstan sıkıldıysan seni farklı kulvarlarda beklerim bunun E5 i var kavacığı var akşam trafiği var sabah trafiği var anladın sen yavrum :)
Umut Kısacası
Saxosu var Roccosu var.. biladeer.. :D :D
brs_odbs
22-10-2012, 18:07
maşallah deneyen araçlara güzel gece olmuş belli ki kazasız belasız .. bir hafta sonu musait olduğumda gelip denemek isterim sizlerle
Masallah araclara, cok iyiler :)
orhan_guney
22-10-2012, 19:50
hayırdır canm ?;)
Orhan Güney varsa DC crx gelmior.. :)
umu_vtec
22-10-2012, 19:58
umut biz relax adamız köle olmaya evlenmedik hanım aldık biz. playboyluğa değil araba sürmeye çıkıyoruz :)
bu arada dıptıstan sıkıldıysan seni farklı kulvarlarda beklerim bunun E5 i var kavacığı var akşam trafiği var sabah trafiği var anladın sen yavrum :)
Gel yavrum kisisel depomu dolduruorum suan gece beklerim en kralini bak suan cengiz dinliorum dusun psikolojimi :D
umu_vtec
22-10-2012, 20:00
Umut Kısacası
Saxosu var Roccosu var.. biladeer.. :D :D
Sen ne gonusuyorsun la degisik :D
hayırdır canm ?;)
bu hafta gelior musun?
orhan_guney
22-10-2012, 20:10
önce cevap ver niye orhanguney gelıyorsa ben yokum dıyon sonrada soruna cevap verim canım :)
bu hafta gelior musun?
önce cevap ver niye orhanguney gelıyorsa ben yokum dıyon sonrada soruna cevap verim canım :)
şaka yapıorum canım :) epeydir abimiz yok piyasada arayıp sormuyor mahallede karşılaşmıyorz rollerde mi görüşeceğiz sadece :D
Başkanım aldığın parçaları görüyoruz...güzel aksiyon bekliyoruz senden:)
orhan_guney
22-10-2012, 20:14
:) bu gece boya bitiyor arifeye eksiklerimi tamamlarsam cıkarıcam Allah izin verirse tabi. gideriz beraber.
şaka yapıorum canım :) epeydir abimiz yok piyasada arayıp sormuyor mahallede karşılaşmıyorz rollerde mi görüşeceğiz sadece :D
orhan_guney
22-10-2012, 20:15
rodajımız yarıda kaldı başkan. :)
Başkanım aldığın parçaları görüyoruz...güzel aksiyon bekliyoruz senden:)
emrem123
22-10-2012, 20:17
Maşallah araclara
percussionali
22-10-2012, 20:18
O ne okadar deneme yaa adam izlemekten yorulur
Birgün sizi yakalıcam Fitekciler aranıza dalacam az durun siz :D
Maşşallh araçlara tipik Form piskolojisi
İnş.. herkesin arabaları istediği gibi olurr cuma gecesi görelim araçları kim ne kadar gidiyor :D
Orhan başkana atar yapıyorum :P :D
seni bulacam oğlum :D :D
abi bilendim sana çok pis :D :D
percussionali
22-10-2012, 20:24
seni bulacam oğlum :D :D
abi bilendim sana çok pis :D :D
seni bi gün alıcam yanıma 2 yapıcam sonra vericem kırbacı vericem kırbacı ver allh ver ver allh ver ver allh ver sonra annem gelecek yanıma olum kalk işe geçkaldın diyecek bana :D
Yada sana
cok keyifli bi geceydi aj nin 4. vitesi ruyalarima girdi masallah cok iyi yuruyor :)hafta sonunu iple cekiyorum :D
Alicim bu hafta gecsinde ileriki zamanlarda tekrar bi deneme yapalim
Arti headers var birde sokersem arabayi kafa kafaya zevkle yururuz:)
PERCİSSONALİ:)
Gel yavrum kisisel depomu dolduruorum suan gece beklerim en kralini bak suan cengiz dinliorum dusun psikolojimi :D
sen ne yaparsan yap benim kafama gelmen zor :)
percussionali
22-10-2012, 20:42
Alicim bu hafta gecsinde ileriki zamanlarda tekrar bi deneme yapalim
Arti headers var birde sokersem arabayi kafa kafaya zevkle yururuz:)
PERCİSSONALİ:)
ne demek herzaman alo demen yeterli 7/24 :D
heee illa geçicem diyorsun yani:)))) canın sağolsun kanka her türlü pisliği yaparım o zaman bende:P şaka bi yana da stockla ne olur çok merak ediyorum. arabamın yürümeyen zamanında revo 1 ile denemişliğim var çünkü:)
cok keyifli bi geceydi aj nin 4. vitesi ruyalarima girdi masallah cok iyi yuruyor :)hafta sonunu iple cekiyorum :D
hafta sonunu bende hewesle beklıyorum da arabanın bıkac eksıgı war onlar yetısmıcek heralde ama ıkı elım kanda olsamda muhabbete gelıcem sanırım:) ayrıca pr maşallah çok güzel bi araba kardeşim ilanını gördüm üzüldüm açıkçası birilerinde eriyip biterse diye
tuh ya bende emmeyi temizlettim yarim kilo balcik cikardik yarim boy 1 boy arasi farketti ins buyuk sikinti degildir hemen halledersin.typer dusunuyoruz ama su siralar arabaya biraz baglandim bakalim kismet :)
aynen kardesım sorunda degılde aslında motor sanzıman yağı fren hidroliği fln bi bakıma ihtiyaç var açıkçası o arada da selenoid eksiltio onu ve emmeyı bi elden geçiricem ya:) powered by onurcan olarak cıkıcaz sora yola yıne:D
halilkarakas
22-10-2012, 21:47
CRX e ve diğer araçlara maşallah
aynen kardesım sorunda degılde aslında motor sanzıman yağı fren hidroliği fln bi bakıma ihtiyaç var açıkçası o arada da selenoid eksiltio onu ve emmeyı bi elden geçiricem ya:) powered by onurcan olarak cıkıcaz sora yola yıne:D