PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : :( servis lambası

CdemireL
21-10-2012, 21:00
servis lambası yanmaya başkadı. sigortalara baktık bişiy yok. lamba kesmişse yazıyor mudur yoksa başka bi sıkıntı mı vardır ?

bir de kapı kilitleri kafayı yedi çalışmıyor. önceleri uzaktan çekmiyordun şimdi yakındanda çekmiyor pili değiştirdim. şimdi ihç tepki vermiyor?

BlackEmperor
21-10-2012, 21:21
aracınızını genel servise veya beyindeki arıza kodunu okuyacak bir servise götürün hata kodu neymiş size söylesinler

rekord2000
21-10-2012, 23:31
Kumanda icin kontagi actiktan sonra 5 10 saniye kumandanin tusuna basili tutun calisabilir, pil degisiminden sonra bazen yapar ole. Ama arizayi serviste okutmaniz gerekli ondanda kaynaklaniyor olabilir.

CdemireL
22-10-2012, 08:03
Kumanda icin kontagi actiktan sonra 5 10 saniye kumandanin tusuna basili tutun calisabilir, pil degisiminden sonra bazen yapar ole. Ama arizayi serviste okutmaniz gerekli ondanda kaynaklaniyor olabilir.

eyw. saolasın (: işe yaradı

CdemireL
22-10-2012, 13:18
servise gittim, usta koltuk hava yastığında problem var hallettim başka bişiy yok diyor ama lamba hala yanıyor. :S bi kaç gün sonra gel tekrar bakalım ama hiç bişiy yok diyor :S

bunun böyle olma ihtimali var mı hiç bişiy olmasada orda servis yazısı çıkmasının :S

tayreep_john
23-10-2012, 04:10

bende yaramadı hala çalışmıyor kumanda bende içerden önce düğmeyle kitliyorum sonra sürücü kapısını anahtarı sokup kitliyorum :(