Orijinalini görmek için tıklayınız : Uk Gti vs Ul Gti (Eskişehir)
Her iki aracında kendine göre eksiği var,denemelerde dostça ve keyifle yapılmıştır.Metin ve Çetin kardeşlerimizin araçlarına kocaman maşallah.
Uk Gti : Filtre , egzoz(51lik düz boru) , colombo eksantrik , 13/61 kısa
(OEM yazılım,enjektör,volan ve conta)
Ul Gti : Filtre , egzoz(51lik düz boru) , Gaz kelebeğı ve manifolt port polish , koltuklar sökük.
Cam Car : Subaru Forester
LFyuSvnq_7U
İzleyemeyenler için link : https://www.youtube.com/watch?v=LFyuSvnq_7U
maşşallah güzel deneme olmuş
masallah araclara o cuflama sesi hangi aractan cıkıyo :)
maşşallah güzel deneme olmuş
Teşekkürler :)
masallah araclara o cuflama sesi hangi aractan cıkıyo :)
Benim subaru'dan çıkıyor :) (cam car)
İkisine de maşallah uk un geçmesi gerekirdi..araç sahipleri yanlış anlamasın egzantrik, kısa, hafif volant, conta var..
İkisine de maşallah uk un geçmesi gerekirdi..araç sahipleri yanlış anlamasın egzantrik, kısa, hafif volant, conta var..
Contaları değişti uk'un orj. şuan volan ve enjektörlerde oem'e çevrildi sade egzantrik,kısa,egzoz,filtre var araçta en kısa zamanda Çetin kardeşim farklı bir setupla Uk'u toparlayacak dostça ve keyifle yeni deneme videoları çekeceğiz.
Maşallah araçlara nazar değmesin :)
Maşallah araçlara nazar değmesin :)
Amin kardeşim cümlemizin aracına nazar değmesin :)
Maşallah deneyen araçlara. Subaru'ya da ayrıca maşallah, güle güle binin. :) Subaru'nun yüklü halinin yürüyüşünü ilk defa görüyorum ara sokaktaki uzun 1leri saymazsak, etkileyici olmuş. :D
Maşallah deneyen araçlara. Subaru'ya da ayrıca maşallah, güle güle binin. :) Subaru'nun yüklü halinin yürüyüşünü ilk defa görüyorum ara sokaktaki uzun 1leri saymazsak, etkileyici olmuş. :D
Ahahhaha tamam bundan sonra sokak arası 2 :D Teşekkür ederim ^^
maşallah 106 lara tüplü araca ayrı maşallah:D
brs_odbs
22-10-2012, 18:10
maşallah araçlara ..
Ahahhaha tamam bundan sonra sokak arası 2 :D Teşekkür ederim ^^
Rica ederim ne demek, ses ziyafetinden dolayı ben teşekkür ederim :) İnci Börek arkasında oturuyorum, yattığım yerden kalktığım oluyor bazen :) Bu arada, Haller geçişi kapandığından beri az geçer oldun, farketmedim sanma :)
cam car güçlü olunca araçlar yavaş gibi geliyo sarmıyo bana :)
Maşallah diyelim ne diyelim :D Ama UK gerilemiş eski haine göre.
emirarslan34
23-10-2012, 02:28
maşallah araclara :)
maşallah 106 lara tüplü araca ayrı maşallah:D
:D eywallah kardeşim. Bayramda biz geliyoruz sen gidiyorsun olmadı ama ^^
maşallah araçlara ..
teşekkürler
Rica ederim ne demek, ses ziyafetinden dolayı ben teşekkür ederim :) İnci Börek arkasında oturuyorum, yattığım yerden kalktığım oluyor bazen :) Bu arada, Haller geçişi kapandığından beri az geçer oldun, farketmedim sanma :)
:D aynen arkadan gelip gidiyorum geçit kapandığından beri ama tekrar güzergah değiştirebilirim rahatsızlık vermiyorsam :)
cam car güçlü olunca araçlar yavaş gibi geliyo sarmıyo bana :)
:)
Maşallah diyelim ne diyelim :D Ama UK gerilemiş eski haine göre.
Yok kanka çok normal hatta iyi bile yürüyor çünkü enjektörler,volan,conta,yazılım şuan oem.. Çetin farklı bir setup yapacak bayramda İstanbul'a gideceğiz bakalım birkaç araştırma yapıp yükleyecek aracı :)
maşallah araclara :)
teşekkürler
Ö.öztüRk
23-10-2012, 08:12
Maşallah araçlara :)
Maşallah araçlara :)
Eywallahh kanka ^^ yaşıyonmu hiç ses soluk çıkmıyor :)
life is life
23-10-2012, 09:55
Araçlara maşallah..
Ek.Civic_Spoon
23-10-2012, 10:00
maşAllah eski FTH 'a :)
facede izlediğim videoda daha fazla fark vardı onu niye koymadınız ?
percussionali
23-10-2012, 11:04
Iki aracada massalh
Egzantiriklerin derecesi nedir ?
Edit: yazilimin olmadan yurumesi beklenilemez su sekilde sadece 13 61
In verdi kisalikla yuruyor aracin egzantirigin huc uretmiyor yazilimn zaren yok
Afr ne durumda onuda bilmiyosunuz ben olsam bu sekilde sikistirmam
Dost tavsiyesi;)
camcar aracı hızlı olunca 106lar yürümüyor gibi olmuş :D maşallah araçlara
Araçlara maşallah..
Teşekkürler
maşAllah eski FTH 'a :)
facede izlediğim videoda daha fazla fark vardı onu niye koymadınız ?
Daha fazla fark yok ben sürekli arkadaydım fark bu ayrıca Uk'nın sahibi hayatında ilk defa rol yapıyor :) facebook'taki videoda kornada anlaşamadıkları için diğeri geride kalıyor arkasından tekrar denendi.. Ayrıca iki aracada maşallah.
Iki aracada massalh
Egzantiriklerin derecesi nedir ?
Edit: yazilimin olmadan yurumesi beklenilemez su sekilde sadece 13 61
In verdi kisalikla yuruyor aracin egzantirigin huc uretmiyor yazilimn zaren yok
Afr ne durumda onuda bilmiyosunuz ben olsam bu sekilde sikistirmam
Dost tavsiyesi;)
Dereceliler 280*280.
Katılıyorum size benimde söylemek istediğim aslında Uk riskli ve çok normal yürüyor yazılımsız.Şuan üzerinde ne enjektör takılı,ne hafif volan,ne ince conta egzantriklerde anlamsız.Kısa ,filtre, egzoz(Süpersprint headers,araborular ve ss magnum) ile yürümesi bu ayrıca Çetin'de aracı benden alalı 1 seneyi geçti daha ilk defa rol yaptı ;) Yeni setup'a karar verilsin araç yapılsın bolca çekeriz video.
camcar aracı hızlı olunca 106lar yürümüyor gibi olmuş :D maşallah araçlara
:) Teşekkürler
percussionali
23-10-2012, 11:41
Dereceliler 280*280.
Katılıyorum size benimde söylemek istediğim aslında Uk riskli ve çok normal yürüyor yazılımsız.Şuan üzerinde ne enjektör takılı,ne hafif volan,ne ince conta egzantriklerde anlamsız.Kısa ,filtre, egzoz(Süpersprint headers,araborular ve ss magnum) ile yürümesi bu ayrıca Çetin'de aracı benden alalı 1 seneyi geçti daha ilk defa rol yaptı ;) Yeni setup'a karar verilsin araç yapılsın bolca çekeriz video.
:) Teşekkürler
araçta oem pistonmu var bu arada?
araçta oem pistonmu var bu arada?
Evet pistonlarıda orjinal
maşallah araçlara
Teşekkürler
percussionali
24-10-2012, 13:38
Evet pistonlarıda orjinal
timinngi nasıl yatırıyosunuz ? traşlımı piastonlar
timinngi nasıl yatırıyosunuz ? traşlımı piastonlar
arabada şuan ayar yok pistonları orjinal traşlama vs de yok bayramın 2.yada 3. günü İstanbul'a geleceğiz arkadaşlarımızı görmeye detaylıda bir araştırma yapacağız.Enjektörleri ve hafif volanı takacağız şimdi ondan sonra ilk işimiz yazılım ve timing zaten