Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu elektrik tasarruf cihazı işe yararmı sizce?

Maxi
23-10-2012, 16:34
Başlığı özellikle öyle yazdım
hani her birkaç ayda böyle başlıklar açılır ya forumlarda

bu yakıt tasarruf cihazı işe yararmı sizce ? (meşhur mıknatıs)
bu boya çizik kalemi işe yararmı sizce?
bu 100 bin tane araba yıkayabilen şampuan ?
38 yıl dayanan cila işe yararmı acaba ?

hey millet uyanın artık, sene 2012
kazıklanmaya doymadınızmı ?

hala mıknatıs ile tasarruf yapmaya çalışan insanlar
bunun otomobil ile ilgisi yok ama mantık aynı

bir umut ışığı ile insanları kazıklamak ama herkesin satın alabileceği bir fiyat sunmak
50 tl , 60 tl ulan bir deneyeyim mantığı, ne kaybederim mantığı ?

halbuki bundan 5000 kişi alsa mesela (ki fazla iyimser bir rakam bu)
60 tl x 5000 = 300.000 tl yapar

Bu reklamı
sbHJyxJbSS4&feature=player_embedded

Bu da gerçekler
-q0JWPtbuBQ&feature=related

SULTANOGLU
23-10-2012, 16:35
Hatim dvd si ile beraber belki bir ise yarayabilir

Burak E.
23-10-2012, 16:38
cagrı merkezinde calışırken kanal d de yayınlanan program vardı satış programı bunlardan peynirk ekmek gibi satılıyordu günde nerdeyse 1000 adetten fazla acık söylemek gerekirse yalan inanmayın bunlara böyle bi parça tasarruf saglamaz :D egitim alırken kaç kez tartışma cıktı yok işe yrıyor yok ediyor bazıları yok diyor bazıları var ama en dogrusu böyle bi tasarruf cihazı olamaz :D

despe
23-10-2012, 16:39
dvd nin içinden ne çıktı acaba :D

rodya
23-10-2012, 16:40
Odtü'lü hocalar ne diyo acaba:soru::soru:

[RaCeR]
23-10-2012, 16:42
Dolandırıcılıkta sınır tanımıyoruz... Adam beton dökmüş :D

Ramiz
23-10-2012, 16:48
tasarruf isteyen eline ayağına sahip çıksın yeter

[RaCeR]
23-10-2012, 16:50
Mühendisler gelip takılacak yerde tespit yapıyormuş bi de :D öyle mühendisin ben taa...

Burak E.
23-10-2012, 16:53
;6315547']Mühendisler gelip takılacak yerde tespit yapıyormuş bi de :D öyle mühendisin ben taa...

hahahahaha kahkaha attım ofiste :D ben öyle muhendisin taaaaa diplomasına :D

arfy
23-10-2012, 16:56
iyi gene beton dökmüş... beton poşetlerini beton yerine inşaatlarda kullanan müteahhitlerimiz olduğunu düşünürsek bu baya iyi :D

darkmoon
23-10-2012, 17:01
vampir elektrik denen bir olay var yalnız.. biz uyrken yada evde yokken pek çok cihazlar elektrik emmeye devam ediyor bazıları az az emiyor bazıları direk stand by modunda bekliyor bunların emdiği elektriğe vampir elektrik deniyor ve bir yıla vurulursa faturaya hatrı sayılır bir rakam olarak yansıyor..

bu vampir elektriği kesicek bir cihaz yapılmışsa güzel oda nasıl olucaksa.. ama yok normal prize takıpda elektrikden tasarruf ederiz deniyorsa ben inanmam şahsen.

berkay_aydin
23-10-2012, 17:03
Bu yoruma çok güldüm ya :D

cihaz içerisindeki kondansatör ve cihazın dış kabının maliyeti 2-3 lira cihazın piyasa satış fiyatı 50 lira ve arkadaşımızın da dediği gibi ben evimde 1 ay denedim 10 lira fazla elektrik faturam geldi.

sercanışık
23-10-2012, 17:32
ya abı bız aldık taktık hıc bı sekılde dusurmedı faturayı arttı bıle artarsa faturanız arayın bızı dedıler snra kapı duvar akü ne oldu tasaruf edelım derken 200 tl den olduk sakın almayın BİR HALTA YARAMIYOR 3 AY KULLANDIK

Sert@ç
23-10-2012, 17:35
Dip fiyat verirlerse belki alırım

crused
23-10-2012, 17:52
1 değil 2 dehil 3 degil tam 10 kavonoz ballllll. daha bitmedi bunlarin yaninda 12 tane klozet kapaği ayni anda tam 12 kisi oturabiliyor. harbiden milleti söğüşlemenin turlu turlu yolarini buluyolar.

Evrenoz
23-10-2012, 18:26
işe yarar mı yaramaz mı bilmem ama orada "Hatim DVD'si" sloganını gören sorgulamadan uzak, dinin özünden uzak echel-i cühelalar tarafından deli gibi satın alınır..

tarik
23-10-2012, 19:21
O kadar güzel, her milleti kucaklayan, temeli eşitlik, hoşgörü sevgi , insanlara güven ve saygı olan bir dinimiz varken, böyle şeylere malzeme edilmesi çok yazık.

Blackbird
23-10-2012, 19:22
İnsanlar gerçekleri bilmek istemiyor, yoksa bunun hiç bir işe yaramayacağını anlamak için Elektrik mühendisi olmaya gerek yok.

İnsanlar inanmak ister yani kandırılmak ister.

Bir cihaz alım elektirik faturam çok az gelsin, bir elektirikli ısıtıcı olsun çok az elektirik yaksın , suyla çalışan otomobil olsun, Ahmet beni çok sevsin bu hayattan kurtarsın...

İnsanların isteklerini görebilen aynı zamanda Allah korkusu ve vicdan taşımayanlarda bunları çok rahat bir şekilde kullanabilir.

Buna benzer şeyler almak isteyen birsine; abi alma yazık günah bak böyle böyle bu iş mantık dışı desemde, o adamın birazcık umuda varya ''ya olursa'' birazda meraktan dayanamıyor alıyor, hiç bir şekilde vazgeçiremiyorsun senden gizli alıyor yine alıyor. :)

Birde tabi bu tip şeyler genelde gelir seviyesi düştükçe umut ve inanma isteği artıyor umut fakirin ekmeği hesabı.

Boş işler bunlar, kul hakkı yiyenler hesap verecekler düşünsün.

ygtrn
23-10-2012, 20:16
fakat hakan abi atladığın bi nokta var.....
önce hatim dvd si ile hatim indirip evin sigorta kutusunu okuyup üflüyorsun, ondansonra bu dalgametreyi fişe sokuyosun....
eğer bunu yapmazsan tabiki işe yaramaz :D:D:D:D:D