Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra gtc 1.6 sport
Manifold ve headers degisiyor mu bu araclarda performansa dair birseyler yapalim dedik :)
manifold ve headers aynı şey zaten
erhanarici18
23-10-2012, 20:27
iskender ustanın adı yeter mi :D
manifold ve headers aynı şey zaten
Emme manifold egzoz manifold farkli seyler deil mi ?
iskender ustanın adı yeter mi :D
Ne kadara cikariz acaba iskender ustadan fikrin var mi ?
Emme manifold egzoz manifold farkli seyler deil mi ?
o zaman emme manifoldu yaz ;)
o zaman emme manifoldu yaz ;)
Emir kipiyle konusmayalim arkadasim kirici olmaya gerek yok emme ve egzoz manifold performansa katkisi olur mu nerden buluruz parcalari ?
jdmantalya
24-10-2012, 21:49
Bizde Vardı 1.6 Gtc ; Bence Hiç Uğraşma Emme Manifoldu Head İle Felan Onlar Orji Kalsın
61 Lik Düz Boru
Otto Son Susturucu
Ve Güzel Bir Yazılım İle Arabanınn Resmen Dünyasını Değiştirebilirsin Çok Güzel Verim Verdi Bizim Araçta
Bizde Vardı 1.6 Gtc ; Bence Hiç Uğraşma Emme Manifoldu Head İle Felan Onlar Orji Kalsın
61 Lik Düz Boru
Otto Son Susturucu
Ve Güzel Bir Yazılım İle Arabanınn Resmen Dünyasını Değiştirebilirsin Çok Güzel Verim Verdi Bizim Araçta
Turbo olmadigi icin yazilimdan sonuc olamazsin dediler ama bna :confused:
Atmosferikte malesef turbodaki gibi güçler zor,hedeflenen güç nedir ?
15-20 hp yeter fazlasinda gozum yok :)
güzel bir filtre kiti+headers+eksoz=yazılım, ile alırsın o hp leri ama atmosferik oldugu icin turbo gibi olmaz
Project Evo350 Corsa OPC - page 1 - Proje Araçlarımız - Opel Garage (http://www.opelgarage.com/index.php/topic,2160.msg26057.html#msg26057)
http://www.opelgarage.com/index.php/topic,2275.msg27301.html#msg27301
bu iki araç 350-400 bg civarında. ve bittiler sayılır. ha sen piston kola girmeden ne yaparım dersen. egzoz, yazılım yola devam diyebilirim. gerekirse adam akıllı bir cai. açık olması şart değil. emme ve egzoz manifoldunu tabii ki değişebilirsin. buna uygun manifoldlar var. misal dbilas ın ürünleri var. veya mantzell in. dbilas ın ürünleri için geçen gün bir gelişme oldu mesela. artık türkiye'ye daha ucuza gelecek. bilgiler aynı sitede.
Project Evo350 Corsa OPC - page 1 - Proje Araçlarımız - Opel Garage (http://www.opelgarage.com/index.php/topic,2160.msg26057.html#msg26057)
New Project Evo370+ Corsa OPC - page 1 - Proje Araçlarımız - Opel Garage (http://www.opelgarage.com/index.php/topic,2275.msg27301.html#msg27301)
bu iki araç 350-400 bg civarında. ve bittiler sayılır. ha sen piston kola girmeden ne yaparım dersen. egzoz, yazılım yola devam diyebilirim. gerekirse adam akıllı bir cai. açık olması şart değil. emme ve egzoz manifoldunu tabii ki değişebilirsin. buna uygun manifoldlar var. misal dbilas ın ürünleri var. veya mantzell in. dbilas ın ürünleri için geçen gün bir gelişme oldu mesela. artık türkiye'ye daha ucuza gelecek. bilgiler aynı sitede.
Cok tesekkurler hemen inceliyorum bu arada egzoz yazilim ve manifoldlari deistrsek bize maliyeti ne olur ?
KA®ANLIK
27-10-2012, 09:45
New Project Evo370+ Corsa OPC - page 1 - Proje Araçlarımız - Opel Garage (http://www.opelgarage.com/index.php/topic,2275.msg27301.html#msg27301)
Çetinim araba turbo değil, heveslendirme arkadaşı 350-400hp :D heheheh
Çetinim araba turbo değil, heveslendirme arkadaşı 350-400hp :D heheheh
o zaman bunu satsın turbo alsın kanka. en güzel modifiye o olur bence :)
ya ben 1.6 192 bg liklerden sandım.
hoca emme için yine dbilas veya mantzell in emme manifolduna bak sen. bunun yanında dereceli egzantrik düşünebilirsin. ss in egzoz manifoldları da iyi. bir de işte yapacağın yine iyi bir cai yapmak. bir de tak lpg yi eğer landirenzo hala garantili takılıyorsa.
o zaman bunu satsın turbo alsın kanka. en güzel modifiye o olur bence :)
ya ben 1.6 192 bg liklerden sandım.
hoca emme için yine dbilas veya mantzell in emme manifolduna bak sen. bunun yanında dereceli egzantrik düşünebilirsin. ss in egzoz manifoldları da iyi. bir de işte yapacağın yine iyi bir cai yapmak. bir de tak lpg yi eğer landirenzo hala garantili takılıyorsa.
Tüplü ve öfkeli :)
Sattigimda rx8 almayi dusunuyorum
Mantzel ile dbilas yurt disindan mi getriorz burda bulamazmiyiz ?
Sattigimda rx8 almayi dusunuyorum
güzel düşünce
Tüplü ve öfkeli :)
şu fiyatlar ile ucuz ve mantıklı
Mantzel ile dbilas yurt disindan mi getriorz burda bulamazmiyiz ?
sıfırlarını evet. veya mantzell in replikalarını bulmak mümkün. orjinaller yurtdışından geliyordu. şimdi dbilas ın tr dist. aldı bir arkadaş ankara'dan. bakalım yükleneceğiz ona.
Yalniz fiyatlarda bayagi saglam o farkla arabayi degistiririm ben ya :)
öyle cidden. ama fiyatlar farklı olacak. dediğim dur bakalım. buraya da koyarım gelişmeleri ayrı bir konu açarak gerekirse.
JusticeForAll
29-10-2012, 10:16
parçalar gerçekden pahalı bencede aracınızı değiştirseniz daha mantıklı olur gibi
Bu araca uyan headers emme manifoldu yok mu hic ya illa dbilas yada mantzel minalmamiz gerekiyor
Hangi headersin aracima uygun olup olmadigini nereden anlaya bilirim ?
Koca sitede aydinlaticak biri yok yani
egzozcuya gidersen o yapar headers .marka aramaya gerek yok yani
Dostum headers vs flan a hıc gerek yok ... Ugrastıgına degmez. Ses vs flan ıcın al bı kutu ıcı fıltre + bıde düz boru sonra paşa paşa bin aracına.
Dostum headers vs flan a hıc gerek yok ... Ugrastıgına degmez. Ses vs flan ıcın al bı kutu ıcı fıltre + bıde düz boru sonra paşa paşa bin aracına.
Ses o kdr ciksin istemiyorum biraz tok ses olmasi ve biraz performan yeterli headers gerek yok mu diosunuz emme manif. 2 sinide degstrcktm
Parana yazık .
Aracın turbo olsa, herkesın dıyecegı gıbı bende downpıpe komple egzst + yazılım. derdım sana.
Filtre ve duz boruylada zaten cok fazla ses cıkmaz. Sonda oem egzostun kalır ...
Filtrem var kutu ici ve krom borular kullanilmis kit var nasil tok ses alirim peki kafa utulemesin tabi birazda performans artsin konuyu acarken 15-20 beygir kafi dedik ama bu kadar guc icin 1500-2000 tl gbi rakam fazla