Orijinalini görmek için tıklayınız : Dc Crx, Vf vt,, Eh vti, Kd vti, Pr vti, Mml İntegra, Aj vti Denemeler 2
Elimdeki videoları paylaşmak istedim. :D
KD VTI & Integra
b6_bTXqaq_4
KD VTI & Integra - 2
0AJ34RNJXWQ
KD VTI & AJ VTI
v01lFWArn1s
KD VTI & AJ VTI - 2
n-cX8pCNTDU
KD VTI & AJ VTI - 3
XyJx6nIvSF8
KD VTI & VF VTI
BmGb_XvM7Uk
KD VTI & VF VTI - 2
6GegcX6TswI
KD VTI & EH VTI
sDikZIpwHXw
KD VTI & PR VTI
g5qBz1UZBL8
VTI rollingler - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=b6_bTXqaq_4&feature=plcp)
VTI rollingler 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0AJ34RNJXWQ&feature=plcp)
VTI rollingler 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=v01lFWArn1s&feature=plcp)
VTI rollingler 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=n-cX8pCNTDU&feature=plcp)
VTI rollingler 5 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XyJx6nIvSF8&feature=plcp)
VTI Rollingler 6 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BmGb_XvM7Uk&feature=plcp)
VTI Rollingler 7 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6GegcX6TswI&feature=plcp)
VTI Rollingler 8 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sDikZIpwHXw&feature=plcp)
VTI Rollinler 9 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=g5qBz1UZBL8&feature=plcp)
Kadile masallah speclerıne gore gayet iyi:) hatta cok iyi:)
Kadile masallah speclerıne gore gayet iyi:) hatta cok iyi:)
Teşekkür ederim Umutum cuma akşamına hazırlan :D
Masallah baskanim video kalitesi super KD de super
Teşekkür ederim Umutum cuma akşamına hazırlan :D
Abi 3 vıtesiim jart jurt yapıyor :)
Abi 3 vıtesiim jart jurt yapıyor :)
Cozumu bende :)
Gel nasil cozecegini anlatayim sanzimana girmeden:)
Cozumu bende :)
Gel nasil cozecegini anlatayim sanzimana girmeden:)
o nasıl oluyır abii ben cozumu buldum benzın dokım yakım dıyorum :)
Senın ki daha mantıklıysa onu yapalım :D
bugratemel
23-10-2012, 23:16
yol kalabalıktı sanırım genelde önünüze araç çıkmış videolarda
o nasıl oluyır abii ben cozumu buldum benzın dokım yakım dıyorum :)
:)):)
Yakma gerek yok hallolur burda olmaz anlatirim gelince saka falan degil haa
:)):)
Yakma gerek yok hallolur burda olmaz anlatirim gelince saka falan degil haa
tamam abı ole dıyorsan oyle olsun anlat bakalım zten yunus sagolssun masonla sekroneclerı buldu :D
tamam abı ole dıyorsan oyle olsun anlat bakalım zten yunus sagolssun masonla sekroneclerı buldu :D
Gerek yok masona sekromence :)
:beuj: pekı abıcım ole dıyorsan ole olsun :)
maşallah güzel gidiyor araçlar,motor seslerine bayıldım. kazasız cezasız sürüşler...
Masallah baskanim video kalitesi super KD de super
en çok videonun netliğini sevdim zaten tuncayım...full HD :) hep karanlık izliyoruz tad alamıyoruz net olunca görüntü izlemesi bile zevkli :)
Başkan nasıl bir çözüm buldun bende çok merak ettim...:p
dc nin video yokmu ?
DC ile 1-2 saniye falan denemişizdir onuda videoya çekemedik :(
maşallah güzel gidiyor araçlar,motor seslerine bayıldım. kazasız cezasız sürüşler...
Araçlarımızın MAŞALLAH'ı var ama içindekiler daha sağlam kişiler ALLAH bozmasın sohbetlerimizi...
teg çok çok güzel gitmiş maşallah.
diğer araçlara maşallah ama teg ayrı :)
emre_277
24-10-2012, 00:47
KD ye maşallah sesi ve gidişi çok iyi. AJ de aynı şekilde
KD specleri neler ?
KD ye maşallah sesi ve gidişi çok iyi. AJ de aynı şekilde
KD specleri neler ?
Kd vtec filtre egzoz var sadee
emirarslan34
24-10-2012, 05:02
maşalah araclara :)
maşalah araclara :)
Teşekkürler ama şu imzanı değiştirsen daha çok sevineceğiz :D:D:D
metin abi ellerine sağlık çok güzelmiş videolar.. arabamı gazlarken dışarıdan izlemek çok güzelmiş:)
ykavcioglu
24-10-2012, 08:16
maşallah anadolu ekibine, jf ve vb de katılsın öyle yapılsın diğer denemeler:D
kanashibari
24-10-2012, 08:30
Maaşallah denemeler canlı çekim güzel.
yunus eynen kardşim şu emsiklerimi halledeyim da ben VB ile denemeyi çok istiyorum zaten biliyorsun .. görüntüsü de yürürü de çok başarılı bence ve keyifli bi deneme olacağı düşüncesindeyim...
ama bana göre gecenini 3 yıldızı var.. KD VF ve MML.. :icon_tup:
metin abi ellerine sağlık çok güzelmiş videolar.. arabamı gazlarken dışarıdan izlemek çok güzelmiş:)
Sağol Kaan'ım :) seninde eline sağlık...
maşallah anadolu ekibine, jf ve vb de katılsın öyle yapılsın diğer denemeler:D
yunus TM VTI ı unutmuşsun:D kısmetse oda gelecek;)
yunus eynen kardşim şu emsiklerimi halledeyim da ben VB ile denemeyi çok istiyorum zaten biliyorsun .. görüntüsü de yürürü de çok başarılı bence ve keyifli bi deneme olacağı düşüncesindeyim...
ama bana göre gecenini 3 yıldızı var.. KD VF ve MML.. :icon_tup:
Kaan'ım hepimiz süperdik o gece ayrımcılık yapma :D
abim estafurullah ne ayrımcılığı.. ben göğnümden geçeni dedim:)
kadro süper gerisi yalan zaten..
kadir jdm civic
24-10-2012, 09:06
integraya maşallah iyi tutunmuş KD ye
metin abi koptum ya 2 ve 3 ü bitirdikten sonra 4 e atıyorsun dirsegi kapıya dayıyorsun bitene kadar bekliyrsun varya ne rahat adamsın he
tüm araçların maşallahı var hepsi çok guzel gidiyor PR ve VF vtecler kimindir ben görmedım sanırsam...
ykavcioglu
24-10-2012, 09:15
tm vteci yolda merak ediyorum salih abi.
kaan kanki vb & aj bende merak ediyorum,tahminimce far çamurluk yanyana giderler:)
tm vteci yolda merak ediyorum salih abi.
kaan kanki vb & aj bende merak ediyorum,tahminimce far çamurluk yanyana giderler:)
e o zaman daha güzel kanka daha eğlenceli olur tam istediğim gibi:) ama şu bakımları yaptırayım tekrar egsoz takaım hem araba ***** geceye göre rahat çevirecek hemde devir dönücem:icon_tup:
integraya maşallah iyi tutunmuş KD ye
metin abi koptum ya 2 ve 3 ü bitirdikten sonra 4 e atıyorsun dirsegi kapıya dayıyorsun bitene kadar bekliyrsun varya ne rahat adamsın he
tüm araçların maşallahı var hepsi çok guzel gidiyor PR ve VF vtecler kimindir ben görmedım sanırsam...
:) Kadirim alışkanlık olmuş bende normal kullanımdada dirseği kapıya dayadığımdandır:D PR, VF ve TM VTI ları artık rollerde hep göreceğiz İNŞALLAH kadirim...Sİ ını bekliyoruz hepimiz...
ykavcioglu
24-10-2012, 09:26
tak kanka, bitir işlerini vb'de bitsin güzel olur
ykavcioglu
24-10-2012, 09:29
bordo integralara hücuumm:D
aynen kardeşim iddaa yok birşey yok iki araçta tamamlanrığında deneyelim.
M///maniac
24-10-2012, 09:30
teg in specler ne acaba iyi gitmis
Araclara masallah guzel olmus denemeler ve cekim.
bende denemek isterim sizlerle musait bir zamanda??
kadir jdm civic
24-10-2012, 09:59
:) Kadirim alışkanlık olmuş bende normal kullanımdada dirseği kapıya dayadığımdandır:D PR, VF ve TM VTI ları artık rollerde hep göreceğiz İNŞALLAH kadirim...Sİ ını bekliyoruz hepimiz...
abi çok pis planlarım var kararsınız ama bir gün Sİ ile gelip 5 boy 6 atarsam bilin ilk başta söylemem size ama vtec motor yatıyordur içinde :):):)
kadir jdm civic
24-10-2012, 10:00
hacı sen nerdeyın kaç ay kaldı senın teg nerlede yatıyor ???
abi çok pis planlarım var kararsınız ama bir gün Sİ ile gelip 5 boy 6 atarsam bilin ilk başta söylemem size ama vtec motor yatıyordur içinde :):):)
abiler çok hızlanıyo kadirim 5 6 boy onlar atacamlar bize yakında:) olsun sen gönlüne göre aracını yapta 7 8 boy da yiyelim sıkıntı yok..-:)
İNŞALLAH KaDirim :) Sİ a vtec motoru can verir...
abiler çok hızlanıyo kadirim 5 6 boy onlar atacamlar bize yakında:) olsun sen gönlüne göre aracını yapta 7 8 boy da yiyelim sıkıntı yok..-:)
Kaan'ım ben stock takılıyorum...ama Tuncay Obey ve Orhan Obey den korkulur :D
Araclara masallah guzel olmus denemeler ve cekim.
bende denemek isterim sizlerle musait bir zamanda??
Aksilik olmaz ise cuma akşamına bayramlaşmaya bekleriz :D
ykavcioglu
24-10-2012, 10:30
eg swap niye yapıyonki, ek al onu yap 70-80 kg için değermi yani.
ver ben kullanırım -30 kg:D
Aksilik olmaz ise cuma akşamına bayramlaşmaya bekleriz :D
cok iyi olur numarami pm atiyorum haber verirseniz sevinirim :)
ykavcioglu
24-10-2012, 10:34
TE 106 renk katar:D
fhe' li integra :)
aynen kardesim haber bekliyorum :)
Kaan'ım ben stock takılıyorum...ama Tuncay Obey ve Orhan Obey den korkulur :D
Obey valla ben ne yapiyosam soyluyorum
Ama orhan kapali kutu acmak lazim :D
teg çok çok güzel gitmiş maşallah.
diğer araçlara maşallah ama teg ayrı :)
teşekkür ederim farklilik oldu teg vti lara :)
yunus um bide araya ğırtlak is swap sıkışırmı acep:soru:
ykavcioglu
24-10-2012, 10:45
urfalıysa sesi güzelse güzel olur abey:D
Havalar soguyor havayi guzel alan yuuyor:):))
tuncay ım havayı veren de ii yürür anladın sen :)
ykavcioglu
24-10-2012, 10:56
eh'i ss'le getirme ihtiyar, üzecekler:D:D
eh'i ss'le getirme ihtiyar, üzecekler:D:D
Uzse uzse orhan baskan uzer oda sikinti degil baskanimiz:)
orhan_guney
24-10-2012, 11:02
metinim maşallah ama vitesleri iyi atsan bırde ara gazı vermesen 10 numara olacakmış.araba gıtmek ıstıyor ama sen tutuyon başkan :) integra iyi gidmiş. hızlanmış.eh de maşallah herzamanki gibi.aj kaan ise bişey söylemıyorum adam cunku :) Maşallah butun araçlara.
metinim maşallah ama vitesleri iyi atsan bırde ara gazı vermesen 10 numara olacakmış.araba gıtmek ıstıyor ama sen tutuyon başkan :) integra iyi gidmiş. hızlanmış.eh de maşallah herzamanki gibi.aj kaan ise bişey söylemıyorum adam cunku :) Maşallah butun araçlara.
Orhanım arasıra kaçırıyorum vites atışlarını haklısın heyecandan olabilir :) yanlız ara gazı vermiyorumki başkan yada ben mi öyle biliyorum :) minibüsçüymüşüm demek ki:D
orhan_guney
24-10-2012, 11:14
bak ben sana dıyım vıtesı atarken devrını ıyı ayarla ayagını gazdan cekme gerisi gelır zzaten ozaman gör farkı denediğin arac ile :)
Orhanım arasıra kaçırıyorum vites atışlarını haklısın heyecandan olabilir :) yanlız ara gazı vermiyorumki başkan yada ben mi öyle biliyorum :) minibüsçüymüşüm demek ki:D
ykavcioglu
24-10-2012, 11:14
kaç kere dedim antremanları magirusla yapmayak diye:D
bak ben sana dıyım vıtesı atarken devrını ıyı ayarla ayagını gazdan cekme gerisi gelır zzaten ozaman gör farkı denediğin arac ile :)
3.vitese atarken ayağımı gazdan çekiyorum orhan :) 3.viteste özürlüyüm gerisi dip gaz:D
waterboy07
24-10-2012, 11:17
Araçların hepsi çok güzel Maşallah gecenin ikisinde denemede bi başka olur:icon_tup:
kaç kere dedim antremanları magirusla yapmayak diye:D
az yakıyore magirus ne yapalım:D gebze harem hattında çalışıyorum:D:D
orhan_guney
24-10-2012, 11:20
Allah nasip ederse bugun cıkarıyorum arabayı. metin başkan.
Allah nasip ederse bugun cıkarıyorum arabayı. metin başkan.
Süpersin obey...MUU vtı ın yürürü gibi olmuştur İNŞALLAH (turbo)
orhan_guney
24-10-2012, 11:26
turbo yok rack sakın ol :)
Süpersin obey...MUU vtı ın yürürü gibi olmuştur İNŞALLAH (turbo)
eyvallah Orhan abi o senin adamlığın.. Ama bu Tuncay abi tehlikeli olmaya başladı aramızdaki bu gitgellere bir son verecek anlaşıldı:) ben kd ile denerken aşırı relax oluyorum Metin abinin elektriği iyi geliyor sanırım:)
orhan_guney
24-10-2012, 11:32
:D:D:D eywallah metinim 10 numara adam ya :)
eyvallah Orhan abi o senin adamlığın.. Ama bu Tuncay abi tehlikeli olmaya başladı aramızdaki bu gitgellere bir son verecek anlaşıldı:) ben kd ile denerken aşırı relax oluyorum Metin abinin elektriği iyi geliyor sanırım:)
Kaanim gitgeller bitti artik
Baska bi vti m olsa eh ile yanina gelsem roll icin cidden cok heyecan yapardim acikcasi
Rengi ile agresif durusu ile gelisi ile farkli valla:)
Arabalarimizin hepsi guzel bu arada hepsine masallah
Baska bi vti m olsa eh ile yanina gelsem roll icin cidden cok heyecan yapardim acikcasi
Programımızda ürün yerleştirme adı altında reklam bulunmaktadır seyredenlere teşekkür ederiz :D Benim Saxo aracım var başkan, ne olacak şimdi ? merak etmeye başladım :)
ALLAH bozmasın aramızı arkadaşlar :) kazasız belasız rollinglerimiz olur İNŞALLAH :) hepiniz olgun insanlarsınız...
ALLAH bozmasın aramızı arkadaşlar :) kazasız belasız rollinglerimiz olur İNŞALLAH :) hepiniz olgun insanlarsınız...
Sana zaten diyecek laf yok yaa metin :):):)
Sana zaten diyecek laf yok yaa metin :):):)
eyvallah tuncayım :D o akşam orhan sen ben aramızda hangimiz daha iyi yürürse başkan olarak onu seçelim:p
Allah kaza bela vermesin abi maşallahı hak ediyor her zaman.. ama bende arabamda tam tersi olmasını seviyorum her daim kirli ve kozmetiğinin üstüne düşemediğim için küçümseniyo ama şaka yapmaya devam:) bana senle denemelrimizde iki arabada farklı yuruyo gibg gelıyo kendi aralarında çekişme var sanki bizim aramızda yok ama:) abi bitir işlerini ben yine bi şaka yapıcam ama bakımlardan sonra hehe:p
eyvallah tuncayım :D o akşam orhan sen ben aramızda hangimiz daha iyi yürürse başkan olarak onu seçelim:p
Oylama yapalim ben oyumu sana veriyorum:)
P.i.s
Allah kaza bela vermesin abi maşallahı hak ediyor her zaman.. ama bende arabamda tam tersi olmasını seviyorum her daim kirli ve kozmetiğinin üstüne düşemediğim için küçümseniyo ama şaka yapmaya devam:) bana senle denemelrimizde iki arabada farklı yuruyo gibg gelıyo kendi aralarında çekişme var sanki bizim aramızda yok ama:) abi bitir işlerini ben yine bi şaka yapıcam ama bakımlardan sonra hehe:p
Eyvallah kaanim saolasin kucumseme falan yok haşa
Herkesin tavugu kendine guzel gorunurmus benimkide o misal:)
Tatli bi rekabet var tabiki aramizda bizide heyecanlandiran bu zaten hep daha iyiye hep daha iyiye hepimizin arabasi yavas yavas gelisiyor bu cok guzel bisi
Dc crx ile ilk denemelerimizi cok iyi hatirliyorum
3-4 boy gecerken simdi ben bi tik ondeyim sende oyle bu cok guzel gelismeler. Cok zevkli
yok abi estafurullah küçümseme gibi birşey demedim zaten hepsi bizim arabalrımızz... ama dc den yakında ciddi korkulur Onurcan hasta ruhlu ya gıdıklıyor arabayı ufaktan ve biliyorum başımıza gelecekleri:) bu ara şanssız sadece biraz.. evet araçların hepsi ilk denemelere göre daha iyi durumda bu sevindirici
M///maniac
24-10-2012, 12:14
fhe' li integra :)
yok canım daha neler:D
Eyvallah kaanim saolasin kucumseme falan yok haşa
Herkesin tavugu kendine guzel gorunurmus benimkide o misal:)
Tatli bi rekabet var tabiki aramizda bizide heyecanlandiran bu zaten hep daha iyiye hep daha iyiye hepimizin arabasi yavas yavas gelisiyor bu cok guzel bisi
Dc crx ile ilk denemelerimizi cok iyi hatirliyorum
3-4 boy gecerken simdi ben bi tik ondeyim sende oyle bu cok guzel gelismeler. Cok zevkli
bizim denemelere anlam veremiyorum abi gerçekten.. :D :D hele geçen sefer çok farklı sonuçlar çıktı hep ilk denememizde 200 öndeydim geçen gün 200 sen öndeydin ama üstte ben geliyordum bu sefer.. :D :D Neyse Herşeyin çözümü var :D :D
yok abi estafurullah küçümseme gibi birşey demedim zaten hepsi bizim arabalrımızz... ama dc den yakında ciddi korkulur Onurcan hasta ruhlu ya gıdıklıyor arabayı ufaktan ve biliyorum başımıza gelecekleri:) bu ara şanssız sadece biraz.. evet araçların hepsi ilk denemelere göre daha iyi durumda bu sevindirici
Gıdıklıyorum sadece. .:D :D ;) ;)
yanlış hatırlamıyorsam 140 binde F/H/E li integra ciğerli maşallah :D
bizim denemelere anlam veremiyorum abi gerçekten.. :D :D hele geçen sefer çok farklı sonuçlar çıktı hep ilk denememizde 200 öndeydim geçen gün 200 sen öndeydin ama üstte ben geliyordum bu sefer.. :D :D Neyse Herşeyin çözümü var :D :D
Gıdıklıyorum sadece. .:D :D ;) ;)
yanlış hatırlamıyorsam 140 binde F/H/E li integra ciğerli maşallah :D
kanka Dc ile Aj nin tiki var sanırım gıdıklamalara fazla fazla karşılık veriyorlar..:p olm diyorum ya şanssızsın diye aks o gün gereksiz tuttu arabayi.. kanka aslında senin arabayı komple sökelim öyle çık bi kerede nasil olsa ikinci araçta gidiyo haddinden fazla:p
Başımdaki olayları biliyorsun şuan arabayı sanırım bir süre çıkartamayacağım ama döndüğünde en hızlı vtecle deneyeceğim ;)
güzel denemeler olmuş elinize sağlık :)
Başımdaki olayları biliyorsun şuan arabayı sanırım bir süre çıkartamayacağım ama döndüğünde en hızlı vtecle deneyeceğim ;)
Aynen kanka kisa bisure biz elimizi ayagimizi cektik abiler kardesler kabul ederlerse dizel specle izlemeye ve muhabbete gideriz..:) bende o zamana kdr biraz kullanayimda arabayi nefesi acilsin yata yata kurum bagladi.. Organizasyon aksamlari ilk denememle son denemem arasinda bile fark oluyo resmen:))))))
Ewet ama hizli vtec belirlensin artik ona gore haddimizi bilelim derim tuncay baskan we orhan baskan sizleredir bu lafim son degisikliklerden sora kozlarinI paylassin ewlatlar tm ile de deneyin dede bilelim en hizliyi..:) biz spec disi kaldik artik size karsi cnku:) metin abi we unalla sohbet muhabbet yawastan takiliriz arkada:)
Maşallah araçlara.
Hepsi çok iyi.
Bu hafta bi etkinlik olcak mı bayramda?
Eğer olucaksa bana gün, saat ve mekan olarak bilgi verirmisiniz?
Canım sıkılıyor atlar gelirim belkim :)
ykavcioglu
24-10-2012, 17:51
cuma gel hacı
Maşallah araçlara.
Hepsi çok iyi.
Bu hafta bi etkinlik olcak mı bayramda?
Eğer olucaksa bana gün, saat ve mekan olarak bilgi verirmisiniz?
Canım sıkılıyor atlar gelirim belkim :)
gel kanka gel bende gidecegim stres atmis oluruz sohbet muhabbet
percussionali
25-10-2012, 08:49
maşşallh maşşallh hiç boş durmuyosunuz 3 ü ne zaman çekiceksiniz :)
maşşallh maşşallh hiç boş durmuyosunuz 3 ü ne zaman çekiceksiniz :)
Bu o aksamin ikinci parti
Yoksa bolum 15 falan var yani:):)
cok ciddiiiyim :) hatta baskı alıcaz sımdı kötü oldugu için
Araçlarımızın MAŞALLAH'ı var ama içindekiler daha sağlam kişiler ALLAH bozmasın sohbetlerimizi...
amin amin allah muhabbetimizi arttırsın. diyaloglar güzel,ortam güzel buluşmalar güzel,araçlar güzel,denemeler güzel herşey güzel...:)
eee yok mu yakın zamanda bi şekerpınar buluşması:)
ykavcioglu
01-11-2013, 21:00
368 gün olmuş bee
Konuya bak beee ben suanda seker pınardayım dönerken bakım ne kadar gidecek araba bakım video eklerim ;)
hey maaşallah bütün araçlara metin abi 4 atıp eli kapıya koyduğunda gülmekten öldüm. mercedes s class havası vermiş rahatım dermiş gibi :D
hey maaşallah bütün araçlara metin abi 4 atıp eli kapıya koyduğunda gülmekten öldüm. mercedes s class havası vermiş rahatım dermiş gibi :D
Kaan'ım neyi eksik mercedesten :D:D:D