Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio ARES 60-200 -- 90-190
specler:
kat iptal - 60 lık boru - 60 lık sesi kesecek bir orta susturucu - 60 lık super sprint
kutu içi ITG
2 kişi 72 + 95 kg
hiç bir şey sökük değil stepneye kadar herşey üzerinde hatta bebek koltuğu bile arkada :)
port polish, chip vs hiçbir işlem yoktur.
orta susturucunun 170-180 gibi bariz sıktığı belli oluyor. Ama ben bu şekilde çok memnunum. ailece bindiğimiz için sessiz olması daha önemli benim için. ayrıca 3. vites senkromecim problemli olduğu için vitesler yavaş biraz. özellikle 2 den 3e atarken.
2. vites 60-200
P1020344 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DfKSiKw-d3w&list=UUwZx8oXkW4z-LkyF0Ek_O6g&index=3&feature=plcp)
DfKSiKw-d3w&list=UUwZx8oXkW4z-LkyF0Ek_O6g&index=3&feature=plcp
P1020345 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jQEfZai2eO4&list=UUwZx8oXkW4z-LkyF0Ek_O6g&index=2&feature=plcp)
jQEfZai2eO4&list=UUwZx8oXkW4z-LkyF0Ek_O6g&index=2&feature=plcp
3. vites 90-190
P1020346 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RQH-5czO1f0&list=UUwZx8oXkW4z-LkyF0Ek_O6g&index=1&feature=plcp)
RQH-5czO1f0&list=UUwZx8oXkW4z-LkyF0Ek_O6g&index=1&feature=plcp
Cliosportve
23-10-2012, 23:48
Aracın şu andaki durumuna göre şu kondisyon çok çok güzel
Maşallah nazar değmesin aracın canavar gibi ;)
brs_odbs
23-10-2012, 23:59
maşallah ..
süper ivmeleniyor , allah nazardan saklasın çok güzel.
Cliosportve
24-10-2012, 10:16
Bir ara Bursaya gelmek lazım
Listeye senide eklemem lazım muhahhah :D
Masallah. Egzozun ust devirlerde sıktigi bariz belli. Saglikli bir rs in yurumesi gerektigi gibi yurumus. Masallah
NakkaSss
24-10-2012, 10:24
Maşallah araç stock halde çok çok iyi yürüyor :) Zaten aracıda bilen bilir orjinallik abidesi :) Bir ara boş vakit bulursam bende çekeyim bi kadran videosu :)
Bir ara Bursaya gelmek lazım
Listeye senide eklemem lazım muhahhah :D
Sen once bana gel. Ne olursan ol gel. Hatta senin araban ayarindaki rs e 1 boy avans veririm.
Cliosportve
24-10-2012, 10:26
Sen once bana gel. Ne olursan ol gel. Hatta senin araban ayarindaki rs e 1 boy avans veririm.
Anadou yakasına kafan kilit olmasa seve seve kanka :D
Anadou yakasına kafan kilit olmasa seve seve kanka :D
Alican da ayni senin gibi. Olmadi bir gece gelip ikinizi ustuste koyup :D :D
Cliosportve
24-10-2012, 10:35
Çift kaşarlı tostunla gel :hahaha:
RS ciler atara baslamis bile :) evet orda ust devirlerde kasiyor ozellikle 4-5 viteslerde. olsun ben bole memnunum. en azindan sessiz.
slc seni istiyorum bu arada... :)
RS ciler atara baslamis bile :) evet orda ust devirlerde kasiyor ozellikle 4-5 viteslerde. olsun ben bole memnunum. en azindan sessiz.
slc seni istiyorum bu arada... :)
Sirani bekle:) Adam 4 aydan beri benden fellik fellik kaciyor:D
bu arada 2 kisi olmaninda dezavantaji var sanirim. stepne bebek koltugu cikartilip tek kisi denesem 120 kilo civarinda fark edecek buda RS gibi kiloyla giden bir araba icin cok fark eder diye dusunuyorum
abovvv kavgada solenmezzz :D
bu arada 2 kisi olmaninda dezavantaji var sanirim. stepne bebek koltugu cikartilip tek kisi denesem 120 kilo civarinda fark edecek buda RS gibi kiloyla giden bir araba icin cok fark eder diye dusunuyorum
Mangal donusu video cekerse. olacagi budur:D
Cliosportve
24-10-2012, 10:53
Hahahahah
1ay sabret kanka
Fellik fellik kısmı delik deşik olcak :D
Hahahahah
1ay sabret kanka
Fellik fellik kısmı delik deşik olcak :D
Hadi bakalim. Tam 1 ay bugun basladi:)
Cliosportve
24-10-2012, 10:56
Hadi bakalim. Tam 1 ay bugun basladi:)
Aralığın 12 sinde askersin sanırım
Seni arabamın arkasına bağlayıp göndercem askere merak etme :)
Aralığın 12 sinde askersin sanırım
Seni arabamın arkasına bağlayıp göndercem askere merak etme :)
Yok canim Aralik kadar yakin tarih degil merak etme. İstersen 1 Aralik gecesi Atasehir e gel.
Mangal donusu video cekerse. olacagi budur:D
:)) eyvah desifre olduk.
http://www.youtube.com/watch?v=ujg0NZPFr8g
ujg0NZPFr8g
Cliosportve
24-10-2012, 11:03
Yok canim Aralik kadar yakin tarih degil merak etme. İstersen 1 Aralik gecesi Atasehir e gel.
Hani yanlış anlamada kanka o bölge dışında her yerde çıkar basarım seninle o tarihte :icon_tup:
NakkaSss
24-10-2012, 11:07
Ataşehir mimlendi yahu basmayın oralarda gelin mahmutbeyden çıkalım edirneye kadar :D Bizde cam car oluruz yetişebilirsek :D
:)) eyvah desifre olduk.
m.youtube.com/watch?gl=TR&hl=tr&client=mv-google&v=ujg0NZPFr8g
TR&hl=tr&client=mv-google&v=ujg0NZPFr8g
Hahaha. Birsey olmaz yaaa. Herkes bizden Selcuk haric:D
Hani yanlış anlamada kanka o bölge dışında her yerde çıkar basarım seninle o tarihte :icon_tup:
Oglum adi atasehir. Telefon denen teknoloji var. Keko gibi orada saatlerce bekleyecek halimiz yok:)
Ataşehir mimlendi yahu basmayın oralarda gelin mahmutbeyden çıkalım edirneye kadar :D Bizde cam car oluruz yetişebilirsek :D
Yetisebilmek? Sen kararsiz kalirsin. Benimi cekeseksin yoksa kamerayi arkaya cevirip Selcuk'umu cekeceksin diye:D
öhöm öhömmm :D
HardCore
24-10-2012, 12:32
ooo yakıt tüketimine bakın :D maşallah abi çok güzel yürüyor
BreatHTaKinG
24-10-2012, 12:39
Maşallah Cihan hocam :) Allah tekerine taş deydirmesin. Rs'in rahatlat şu egsozu gidicem ben dediği ortada :D
Güzel güzel.
Sakın ha eksoz falan takma. Elleşme :)
ooo yakıt tüketimine bakın :D maşallah abi çok güzel yürüyor
sorma hocam basında tüketim fena basınca :) ama full şehir içi ve ara ara gazlamalar felan 550 km lik ortalamam 8,3 lt şuan.
Maşallah Cihan hocam :) Allah tekerine taş deydirmesin. Rs'in rahatlat şu egsozu gidicem ben dediği ortada :D
sğlasın orkun :) ama düşünmüyorum ya. orta susturucu kalsın öle.
Güzel güzel.
Sakın ha eksoz falan takma. Elleşme :)
yok be utku hocam hayatta elemem. memnunum ben bu halinden. zaten biliyosun işim olmuyo deneme felan. 1-2 boy daha iyi gitse nolur, gitmese nolur. bu denemeye bile aracı merak ettiğimden çıktım. aldığımdam beri ilk defa böle gazladım valla.
Cihan maasallah guzel gidiyor ares:)
Cihan maasallah guzel gidiyor ares:)
hehe sgl iboo :) seninkini de gordum facede masallah vites fark ettmiyor lang diye indiriyo devir gostergesini :)