Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni aracım Clio 4 1.5 Dci
Selam arkadaşlar
aracımı dün teslim aldım 1.5 dizel 90 hp tamamen tasarruf makinesi :)
araç Icon paket olan en üst donanım ve bir çok özelliğe sahip bi clio'dan beklenmeyecak kadar keyifli bi araç ben şahsen bu kadar keyif alacağımı tahmin etmiyodum.
bu kadar donanıma rağmen arka camların manuel olması can sıkıcı ama unutmaya çalışıyorum :Deli:
şimdilik tek bi resmi var daha sonra detaylı resimlerini paylaşıcam..
http://c1210.hizliresim.com/12/s/f7n9w.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bu kasa çok hoşuma gitti gerçekten arka cam yokmuş gibi hayal edin tek kapı biniyosunuz :P Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun :)
aynen ben de öyle avutuyorum kendimi =)
teşekkür ederim..
serqan23
24-10-2012, 11:21
hayırlısı olsun kazasız belasız. detyaylı resımlerını merak edıyorum :)
Nightfish
24-10-2012, 11:21
Arka cam otomatiğe çevrilebiliyor yav, serviste bi paketi var onun haberin ola. Hayırlı olsun, renk çok yakışmış. Rahat durmaz oynarsın sen bununla yine :D
Cliosportve
24-10-2012, 11:22
Arka camları otomatik olanları 1-2 sene içinde gelicek diyorlar
Hayırlı olsun
Renk çok güzel
kemal_koker
24-10-2012, 11:22
plakalık iptali ve app den önce logo iptaline gidilmeli :D
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Shadow_Dancer
24-10-2012, 11:24
Dün detaylı inceledim bende, güzel oldugu kadar eleştirilecek yanlarıda var, piano black kaplamayı bol bulmuşlar sanırım :) ama genel anlamda güzel bi otomobil, standart navigasyon olması vesaire hoş olmuş.
Güle güle kullanın, maşallah.
hayırlı olsun güle güle kullanın detaylı resimlerini bende bekliyorum :)
Şahane olmuş ya; bende cok begendım :) Allah guzel gunlerde kullanmak nasip etsin :)
Olm hani benzinli aliyodun, benzinliyi denemedik mi o gun. Bu nerden cikti :)
Hayırlı olsun, hoş araç (:
JusticeForAll
24-10-2012, 11:40
şaka gibi gerçekden 2012 model araba ama arka camlar otomatik değil :O hayırlı olsun kazasız belasız
Fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Kaça mal oldu ?
Arka cam otomatiğe çevrilebiliyor yav, serviste bi paketi var onun haberin ola. Hayırlı olsun, renk çok yakışmış. Rahat durmaz oynarsın sen bununla yine :D
valla orjinali gibi duracaksa ilerde otomatiğe çevirtirim belki..
jant ve yaydan başka bişey duşunmuyorum şu an :D
teşekkür ederim kardeşim..
Olm hani benzinli aliyodun, benzinliyi denemedik mi o gun. Bu nerden cikti :)
dedim ya olm dizele çevirdim diye :D
herkese çok teşekkür ederim detaylı resimleri bugün çekip koyucam foruma..
Fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Kaça mal oldu ?
44.900 liste fiyatı var aracın.. bana indirimle fln 44.000 e maloldu.
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
44.900 liste fiyatı var aracın.. bana indirimle fln 44.000 e maloldu.
1.5 dizelin en dolu modeli mi oluyor 44.000 liraya ? Yoksa başka ekstralarda eklenebiliyormuydu ?
Masallah rabbim kaza bela vermesin nazarlardan korusun... :)
Az once acibadem caddesinde gordum ayni renk siz olabilirmisiniz diye dsunuyorum simdi plakaya da bakmadim... :D
Maşallah güzel araç da aşırı gereksiz piano black kullanılmış.
Motor sesi nasıl gürültülü mü?
berkay_aydin
24-10-2012, 13:12
Maşallah çok farklı duruyor :)
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler. 44binlik bir aracin arka camlarnn manuel olmasi ilginc renault iste demek geliyor icimden
orkuteren
24-10-2012, 13:24
44.000 tl maşallah. Allah kaza bela vermesin
İbrahim33
24-10-2012, 13:32
Hayırlı uğurlu olsun , hatırı sayılır bir para vermişsiniz b segmenti bir araca...
Hayirli olsun serkan kazasiz belasiz :D
Tip olarak çok güzel maşallah.. Kazasız belasız
Arka camı manuel nasıl yapıyorlar hala anlamıyorum şu Renaultu. Maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
Su an aracla tura ciktik,baya guzel , renault gibi degil. Cok keyifli bi arac bence
Mivec_4G63
24-10-2012, 13:45
44.000 iyiymiş. Demekki clio kendini baya baya geliştirdi, aynı şekilde kia, hyundai de öyle... Otomobil piyasası önümüzdeki yıllar çok kızışacak. Wv'nin pabucu dama atılmış anlaşılan :)
Volkswagen Golf 1.6 TDi Trendline 2012 Model 46.200 TL Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 102796847 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-sifir-km-dogus-cikisli-beyaz-golf-1.6-tdi-dizel-sira-beklem-102796847/detay)
hayırlı olsun.cok guzel maasallah :icon_tup:
lake vs yok sanırım ek paket olarak?
ben de cıddı dusundugum ıcın kaba bı hesap yaptım
senede 10000km yaptıgım ıcın vergı de dahıl arada 400 lıralık bır fark oluyor.(dci icin)
0.9 lık motor cıdden kafa tutuyor yani servis vs de katarsak ısın ıcıne 3-4 senede dizelin bir karı kalmayabılır hatta.
olumune dcı dıyen bırısı olarak bıle muallakta kaldım :)
maşallah enteresan bi arac begeniyorum ama bazen tuhaf geliyo hozume sanırım goz hala tam alısmadı iyi gunlerde kullanın
Hayırlı olsun, yakışıklı olmuş yeni clio gerçekten. Kazasız belasız kullan :)
ÜSTÜNERC
24-10-2012, 18:10
masallah allah kaza bela vermesın cok guzel arac.bence direk app plaka yaptırın.
m. ali öz
24-10-2012, 18:46
44.000 iyiymiş. Demekki clio kendini baya baya geliştirdi, aynı şekilde kia, hyundai de öyle... Otomobil piyasası önümüzdeki yıllar çok kızışacak. Wv'nin pabucu dama atılmış anlaşılan :)
Volkswagen Golf 1.6 TDi Trendline 2012 Model 46.200 TL Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 102796847 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-sifir-km-dogus-cikisli-beyaz-golf-1.6-tdi-dizel-sira-beklem-102796847/detay)
orası öyle tabi haklısınız ama gösterdiğiniz örnek doğru değil bence, golf7 yolda ayrıca trendline modeli. clio ise en dolusu.
maşallah araca renk güzel app çok yakışacaktır.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
herkese tek tek çok teşekkür ederim arkadaşlar..
araç 44.900 tl'ye en dolu paket olarak geliyor ancak opsiyonel olan Lake seçenekleri ve stickerlar için ekstradan para isterler mi bilmiyorum ben hazırdaki bi aracı aldım.
44000 tl clio gibi bi araca çok gibi gözüküyor ancak aracın özellikleri şu an piyasada bulunan bi üst segment araçların çoğunda yok o yüzden dizel olması ve bu kadar donanımlı olması beni cezbetti.
motor sesi konusunda da cidden başarılı bir çok dizelden daha sessiz çalışıyor.
Tholl-ga
24-10-2012, 20:13
çık gel bakacaaam arabaya hadeee :D
bora1311
24-10-2012, 20:15
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
http://b1210.hizliresim.com/12/s/f87z6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1210.hizliresim.com/12/s/f87zd.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1210.hizliresim.com/12/s/f87zn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1210.hizliresim.com/12/s/f87zu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1210.hizliresim.com/12/s/f880p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
çık gel bakacaaam arabaya hadeee :D
dur la bugün zor :D
Tholl-ga
24-10-2012, 20:19
dur la bugün zor :D
gününe sokam :D
allah kaza bela vermesın güle güle kullan yavru anne babaya selam hayırlı bayramlar
gününe sokam :D
allah kaza bela vermesın güle güle kullan yavru anne babaya selam hayırlı bayramlar
kanka çok saolasınn
size de hayırlı bayramlar ellerinden öperim sizinkilerin
Nightfish
24-10-2012, 20:26
İçi süpermiş yav.
maşallah ya çok güzel. Bende almayı düşünüyodum ama okul için şehir dışına çıkmak zorunda kalınca hayallerim yarınlara kaldı şimdlik clio 3 le yola devam :)
Tekrar maşallah allah kaza bela vermesin.
kemal_koker
24-10-2012, 20:50
vites topuzu dışında içi güzel
jantı gömüp çıtır da bastın mı appsiydi filmiydi derken biter bunun işi
Tekrar Maşaaallah
Maşallah.Aracınız hayırlı olsun..Kazasız belasız kullanın..
Clio 4 çok hoşuma gitti benimde :) Rs ini düşünemiyorum :D
Arka cam otomatiği doğan slx tede yok :D ilginç bir durum :D:D
Yabanci bir forumda 18 jant dibe kadar basik halini gordum elim ayagim titredi :D nefis olmus bulursam burada paylasirim. Kazasiz belasiz surusler dilerim hayirli ugurlu olsun
cam demısken , 85.000 tl lik full ds4 alırsanız arka kapılar acılır ama camlar "HIC" acılmaz :rolleyes: kolla bıle :)
güle güle kullanın.bizim buradada aynı renkten gördüm.harika bi araç.kazasız belasız
Yabanci bir forumda 18 jant dibe kadar basik halini gordum elim ayagim titredi :D nefis olmus bulursam burada paylasirim. Kazasiz belasiz surusler dilerim hayirli ugurlu olsun
o resmi paylaşsanız çok süper olur :) merak ettim :D
Güle güle kullanın, renonun yaptıgı bazı tasarruf hareketleri saçma geliyo bazen
Juggernaut
24-10-2012, 22:31
Hayırlı olsun kazasız belasız.
bu kasaları önden çok güzel duruyo geneli baya bi yol katetmiş gibi ama ben şunu anlamıyorum yıl olmuş 2012 hala arka camlar manuel bu yüzden corsadan vazgeçtik çok mu zor 40 bin lira verdiğimiz arabalara otomatik cam koymak
Hobaa dizel dedik de Clio4 oldugunu bilmiyodum ya :D Hayirlisi olsun abi :)
m. ali öz
25-10-2012, 09:49
jantlar dj 321 e benziyor tek kusuru bu herhalde :D
tekrar hayırlı olsun
dj jant - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=dj+jant&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=35466521&biw=1024&bih=642&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4O6IUN81kvbhBKKHgKAB#um=1&hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=dj+321&oq=dj+321&gs_l=img.3..0l4j0i24.1048.2724.0.2849.7.7.0.0.0.2. 233.1147.0j5j1.6.0...0.0...1c.1.2iaXd9wvmYE&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=b3fb28b5daab44d1&bpcl=35466521&biw=1024&bih=642)
Hayirli olsun, kazasiz belasiz :)
kazasız belasız hayırlı olsunn Serkan
E.Bozoglu
26-10-2012, 05:41
Hayirli olsun güzel seçim.
cihan_06MLC60
26-10-2012, 10:05
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. aracın içini çok beğendim gerçekten biraz fiesta'dan ilham almış gibi geldi. dış görünüş de süper . diğer clio'ları sollamış . fakat bence clio için fiyat biraz pahalı geldi .2012 yılında bir markanın bir segmentinin en dolu pakedini alıyosunuz güzel paralar veriyosunuz. camlar çevirmeli. saçma geliyo bana.
Arabanın içine piano black mi dökülmüş :D Güzel araba kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
RottingChrist
26-10-2012, 11:20
hayırlı olsun. rs serisinden sonra en çok beyendiğim clio. renk seçimi de güzelmiş.
Özellikle merak ettiğim renault modellerinde ses sistemi oldukça zayıf,katalog ve tanıtım broşüründe standart bass reflex gözüküyor,tatmin edici mi acaba ?
MatraX_07
26-10-2012, 15:29
Hayırlı Olsun
Allah kaza bela vermesın
Arka cam otomatıklı olanı 2013te gelecek
Maşallah çok hoş yaptı Renault bu aracı. Yeni değişimin izleri gibi Clio 4 Renault'ta. Fakat ön sis farları gözümü tırmaladı bu aracı yakından incelerken. Yuvarlak yerine şekilli birşey olsa imiş keşke ama bütünlük olarak araç çok hoş. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle..
Özellikle merak ettiğim renault modellerinde ses sistemi oldukça zayıf,katalog ve tanıtım broşüründe standart bass reflex gözüküyor,tatmin edici mi acaba ?
evet standart bass reflex müzik sistemi var aracın üzerinde.. açıkçası ben daha iyi bekliyordum ama bu haliyle de tatmin edici diyebilirim :)
rekord2000
26-10-2012, 22:28
Hayirli olsun, kazasiz belasiz ins. :)
Murat Özcan
27-10-2012, 16:34
maşallah kazasız belasız çok tatlu duruyor
tequila818
27-10-2012, 16:41
bugün test ettim. Volkswagen kadar iyi değil ancak Opel seviyesine gelmiş. Renault'un standart ses sisteminden ise çok çok iyi.
hayrılı olsun serkan gule gule kullan:)
muratburunce
28-10-2012, 00:25
maşallah allah kaza bela vermesin...
o ne la bizim evin orası ataköy :D bu arada maşallah güle güle bin çok yakışıklı
görünüşü gerçekten güzel fakat 44.000tl verip arka camların manuel olması bana mantıklı gelmedi açıkcası kazasız belasız binmek nasip olsun inş.
Harun S.
29-10-2012, 12:32
Güzel bir renk seçimi olmuş. Kazasız belasız binin. Maşallah.
görüntü tasarım resmen ezdi :) fakat içinde çok fazla piano black var , bi ara her yere karbon,piano hellaflush kaplardı ya ha öle bişey olmuş biraz apaçlik sezdim reno fabrikasında :D onun haricindede reno kendini aşmış iç dış tasarım estetik olarak.
benim merak ettiğim kalite hissi nasıl ?
arka cama bişey diyemedim no comment :D
goldbergbrk
29-10-2012, 13:13
44 bin tl aşırı fazla bir clio için megane ler herhalde 55 60 bin tl sıfırları. güle güle kullanın ama az yakcak diye böyle bir araca bu paraları vermezdim ben ön logo tam bir facia zaten arabayı logoya takmışlar gibi koskocaman reno amblemi nedir ya manuel cam vs bu paralara inan gidip başka araç alsaydın daha iyi olurdu 1 yaşında bile olmayan bluemotıon polo alaiblirdin en az yakan o suandada zaten
Gökhan Bilgin
29-10-2012, 13:24
Hayırlı olsun
44 bin tl aşırı fazla bir clio için megane ler herhalde 55 60 bin tl sıfırları. güle güle kullanın ama az yakcak diye böyle bir araca bu paraları vermezdim ben ön logo tam bir facia zaten arabayı logoya takmışlar gibi koskocaman reno amblemi nedir ya manuel cam vs bu paralara inan gidip başka araç alsaydın daha iyi olurdu 1 yaşında bile olmayan bluemotıon polo alaiblirdin en az yakan o suandada zaten
poloyu clio 4 ün üstünde tuttunuz ya cidden güldüm şuan polo kadar boş ve parasının hakkını vermeyen başka bi araba görmedim ben :) arkadaşım aldı en dolu diye araba alıyosun teyp için direksiyn üstünde kumanda bile yok ayrı para istiyolar herşeye opsiyn koymşlar manuel klima v.b tam rezillik :D
hayırlı olsun kazasız belasız bende sport tourerin çıkmasını bekliyorum bagaj yetmiyo bana artık 2004 hb var sıkıntı :D
yns_emre
29-10-2012, 19:51
maşallah allah kaza bela vermesin...
görüntü tasarım resmen ezdi :) fakat içinde çok fazla piano black var , bi ara her yere karbon,piano hellaflush kaplardı ya ha öle bişey olmuş biraz apaçlik sezdim reno fabrikasında :D onun haricindede reno kendini aşmış iç dış tasarım estetik olarak.
benim merak ettiğim kalite hissi nasıl ?
arka cama bişey diyemedim no comment :D
piano black'ler aracın içine bindiğiniz zaman çok da fazla göze batmıyo aslında beni rahatsız etmedi yani :D
kalite hissi ve sürüş konforu da gayet başarılı renault'dan beklenmeyecek bi keyif aldım açıkcası.
teşekkür ederim yorumun için :)
ben aracı az yaksın diye almadım. yani tabiki etkisi var almamda ama bunu almadan önce benzinlisini alıcaktım 6 bin tl fark verip dizelini aldım hem daha seri olduğu için hem de renault'un dizel motoruna güvendiğim için.. polo ile kıyaslamışsın ama hiçbir poloda benim aracımdaki donanımları bulamazsın sadece arka camları otomatik diye gidip polo almazdım şahsen :) kaldıkı tasarım olarak polo yeni clio'nun yanına yaklaşamaz. ki benim için herşeyden önce tasarım gelir.
corsalarda da arkada kol var benım bıldıgım camlar ıcın? :rolleyes:
17 veya 18 Beyaz Kollu Jantın Üzerine Dip Basılıp APP Plaka Xenon Ön Cam Dahil Filmle Çok Çok İyi Olabilir Allah Kaza Bela Vermesin Hayırlı Olsun Çiziksiz Günler :)