Orijinalini görmek için tıklayınız : amerikan radyo frekansını avrupa frekansa cevırme
beyler bayanlar sızlerden ricam amerikan arabamdakı teybın radyo frekansları 1-3-5-7-9 seklınde atlıyor (ornegın 99.9) bunu avrupa versıyonuna 0-2-4-6-8 (ornegın 100.0) cevıren bırı varmıs levent de baska yerde olabılır yeterkı ıstanbul sınırlarında olsun yerini ismini adresını bilen varsa bana yardımcı olsun.orjınallıgı bozulmasın dıye bunu ıstıyorum
individual
24-10-2012, 17:02
buna benzer sorun benim sony teybimde vardı.2006 da türkiyedeki frekanslar değişince hiç bir radyoyu dinliyemedim.bende takipdeyim bu konuyu...
matthardy
24-10-2012, 17:15
bildiğim kadarıyla öyle 1 şey henüz icat olmadı :D
hummer cibi olanda genelde aynı dertten muzdariptir.
hatta bildim kadarıyla amerikan teyiplerrde frekansın (.)'dan sonrası yok.
yani frekans değerleri 97 98 99 100 şeklinde.yani 99.5 yazamıyorsunuz.(hummerda öyleydi)
en temizi teyibi değiştirmek.
Benim USA'dan getirriğim Kenwood'da aynıydı. Mail attım adamlara, faturayı görmek istediler, gönderdim sonra ilgili tuş kombinasyonunu bana söylediler de yaptım şipşak.
Maslak sanayi de Çiftkurtlar Honda'yı soluna al, ilk soldan gir zaten çıkmaz sokaktır, en sonda sağda bir dükkan var, orası yapıyor bildiğim kadarı ile......
ugurkaban
13-02-2014, 19:19
beyler bayanlar sızlerden ricam amerikan arabamdakı teybın radyo frekansları 1-3-5-7-9 seklınde atlıyor (ornegın 99.9) bunu avrupa versıyonuna 0-2-4-6-8 (ornegın 100.0) cevıren bırı varmıs levent de baska yerde olabılır yeterkı ıstanbul sınırlarında olsun yerini ismini adresını bilen varsa bana yardımcı olsun.orjınallıgı bozulmasın dıye bunu ıstıyorum
Konuyu hortlatmış olucam ama pek yeterli bilgi alınamamış. nasıl hallolur bu amerikan versiyon frekansı avrupa versiyonuna geçirmek?
ugurkaban
15-02-2014, 19:13
Abi yok mudur su isten anlayan...