Orijinalini görmek için tıklayınız : Pr vti & eh vti & vr 1.8t
Cok guzel bi geceydi Tuncay abi ve Bayrampasaliya cok tesekkrler geldikleri icin
eh pr yururu belli zaten :) 1.8t ilede keyfi deneme oldu masallah araba hakkini vere vere ayiriyor sutas fabrikasini gordum aramizda :D
Eh vtec Pr vtec
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/BF3C5B4F-AB3F-41F7-812B-321C76D8625E-7026-000003E6B420E404_zpse8ab1037.mp4
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/93E62A80-45EB-4BC6-B3B2-4D8947A45143-7133-00000409BB39FAFE_zps088e31b8.mp4
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/0386233B-22DB-43AC-A1AB-3A0E9FC03B99-7133-0000040C0AF9550E_zps5fdec607.mp4
1.8t Pr vtec
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/085E9BA7-595E-407D-90C6-0551E4595CC7-7133-0000040C4B768CE2_zps2de93b1d.mp4
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/FC2E4C3A-B00F-47B2-A9B3-9612E18ECFE1-7133-0000040AD94DE178_zpsbfb29795.mp4
Eh vtec 1.8t
http://i1069.photobucket.com/albums/u472/sandmana/9FF1D440-D7BC-430B-91F7-E14A763EEDA8-7133-0000040AC8B921FE_zpse560e998.mp4
34tb9544
25-10-2012, 02:17
Ewe daha yeni girdim keske gelebilseydim hem stres atardim maşallah tüm araçlara he bide helal olsun mesutla deneyip video paylasmissin Mesut milleti çağarinca kimse gitmiyo cogu çekiniyor arabasından tebrik ederim hem denemiş hemde video koymussun Mesut a-3 olmuş maşallah bide kendi segmentin birini bul bakalım nasıl gidiyo maşallah hepsine
Sende sağol kardeşim, videolar için sağol güzel di :)
İhtiyar yine yerinde durmamış :) sinek gibi vızıldıyor egzozun obey :)
:D bayrampaşalınn gene hayvanlıgı üzerindeymiş bütün araçlara ayrı ayrı maşallah :)
Bayrampaşalı
25-10-2012, 07:09
Ewe daha yeni girdim keske gelebilseydim hem stres atardim maşallah tüm araçlara he bide helal olsun mesutla deneyip video paylasmissin Mesut milleti çağarinca kimse gitmiyo cogu çekiniyor arabasından tebrik ederim hem denemiş hemde video koymussun Mesut a-3 olmuş maşallah bide kendi segmentin birini bul bakalım nasıl gidiyo maşallah hepsine
kankacım arac benım degıl abımın o yuzden ben kurcalamıyorum artık o cıkıyo o kullanıyo herhalde dener başka arabalarla görmüş olur tam anlamda tesekkur ettım :)
:D bayrampaşalınn gene hayvanlıgı üzerindeymiş bütün araçlara ayrı ayrı maşallah :)
ne hayvanlıgımı gordun la :D tesekkurler bebeim :)
kankacım arac benım degıl abımın o yuzden ben kurcalamıyorum artık o cıkıyo o kullanıyo herhalde dener başka arabalarla görmüş olur tam anlamda tesekkur ettım :)
ne hayvanlıgımı gordun la :D tesekkurler bebeim :)
Ben degil Kuzenim yazmış :D :hahaha:
Bayrampaşalı
25-10-2012, 07:16
Ben degil Kuzenim yazmış :D :hahaha:
hahahahaha :D bu arada arabayı kullanan ben degılım o yuzden hayvanlık yapamıyorum :D :D :hahaha:
hahahahaha :D bu arada arabayı kullanan ben degılım o yuzden hayvanlık yapamıyorum :D :D :hahaha:
Sen başlı başına bir neyse :D :hahaha: Bayram sabahı benim agzıımı bozdurma beybi :D
Masallah araclara can sikintisi obey:D
eyv gokhan abi saol hafta sonu gorusuruz ins yav sikinti yok :)
a3 e kocaman masallah Allah tekerine tas deydirmesin :)
Sende sağol kardeşim, videolar için sağol güzel di :)
sende saol abi geldigin icin cok keyifli geceydi :)
ykavcioglu
25-10-2012, 08:25
boş gününüz yok maşallah:D
percussionali
25-10-2012, 08:40
maşşallh araçlara mesut abini bi akşamda sarı için getir onunla bi deneyelim çok çekişmeli bi deneme olur diye düşünüyorum maşşallh ;)
emirarslan34
25-10-2012, 08:53
maşallah araclara
Bayrampaşalı
25-10-2012, 08:55
maşşallh araçlara mesut abini bi akşamda sarı için getir onunla bi deneyelim çok çekişmeli bi deneme olur diye düşünüyorum maşşallh ;)
basınc olayı var suan 0,8 barda yuruyo araba onu açmadan cıkmıcam dedı ama senle sorun olmaz her zaman bılıyosun kanka :)
Bayrampaşalı
25-10-2012, 09:08
Sen başlı başına bir neyse :D :hahaha: Bayram sabahı benim agzıımı bozdurma beybi :D
senınle sonra görüselım canımcım :D
eyv gokhan abi saol hafta sonu gorusuruz ins yav sikinti yok :)
a3 e kocaman masallah Allah tekerine tas deydirmesin :)
tesekkurler kardesım cumlemıze kazasız belasız ınsallah :)
bitek ben mi izleyemiyorum .s
Bayrampaşalı
25-10-2012, 10:01
VR 1.8T & EH VTİ
icNRBoUr1Yg&feature=plcp
VR 1.8T & PR VTİ
m1VfXqOl6nI&feature=plcp
VR 1.8T & PR VTİ 2
IXRp9NonAFA&feature=plcp
Araclara maasallah tuncay abi rolling adami oldun hepten eh vtec seni bastan cikardi:)
Araclara maasallah tuncay abi rolling adami oldun hepten eh vtec seni bastan cikardi:)
Aynen yaa bastan cikariyor :)
Maşallah Araçlara PR biraz toplamış kendini EH ciğersiz gitmiyo.. :D 1.8 güzel araç gerçekten maşallah
aman olm naptın şakası bile başımıza bela olur tuncay başkan bize saplamak için anadolu yakasını fet etmesin sora:) maşallah tüm araçlara
Maşallah Araçlara PR biraz toplamış kendini EH ciğersiz gitmiyo.. :D 1.8 güzel araç gerçekten maşallah
saol Onurcan emme temizliginden sonra baya rahatladi araba :) rex imizde sikinti yoktur ins :( cuma deneyemicekmissin diye duydum
saol Onurcan emme temizliginden sonra baya rahatladi araba :) rex imizde sikinti yoktur ins :( cuma deneyemicekmissin diye duydum
Rex bir süre çıkmaya bilir.. Büyük sorun yok sadece biraz pompada kesiklik yapıyor benzinde ve AKS problemim var Onun için sipariş bekliyorum :D Emme'yi nasıl temizledin pm bekliyorum senden PR biraz daha hızlanmalı ;)
aman olm naptın şakası bile başımıza bela olur tuncay başkan bize saplamak için anadolu yakasını fet etmesin sora:) maşallah tüm araçlara
Kangoo-R ile 1.vites 20'de basarız Tuncay abiyle.. :D :D 40'ta biter :D
Rex bir süre çıkmaya bilir.. Büyük sorun yok sadece biraz pompada kesiklik yapıyor benzinde ve AKS problemim var Onun için sipariş bekliyorum :D Emme'yi nasıl temizledin pm bekliyorum senden PR biraz daha hızlanmalı ;)
ins yagmur dusmeden siparisin gelir :D pr hizlaniyo yavas yavas tuncay abi saolsun neyin farkedip etmedigini tek ispatlayan kisi :D
Bayrampaşalı
25-10-2012, 12:54
tuncay abi nie herkez sana gider yapıyoki :D
Cigersiz arabam varda ondan:D:D
ALPhan japan
25-10-2012, 17:18
1.8t maşallah güzel zevkli denemeler olmuş.
Bayrampaşalı
25-10-2012, 17:35
Cigersiz arabam varda ondan:D:D
ne zaman üflemeli yapıyoruz onuda abı :D
ne zaman üflemeli yapıyoruz onuda abı :D
Üfleme bize gelmez mesutum boyle gayet zevkli :)
brs_odbs
25-10-2012, 18:02
maşallah deneyen araçlara
Bayrampaşalı
25-10-2012, 18:08
Üfleme bize gelmez mesutum boyle gayet zevkli :)
o zaman atmo yükle abi biraz motor sesi dinleyelım :)
Ö.öztüRk
25-10-2012, 18:09
araçlara maşallah EH Vti ses çok iyi allah kaza bela vermesin..
araçlara maşallah EH Vti ses çok iyi allah kaza bela vermesin..
Tesekkur ederim saolasin
başkana gider yok Sadece eh vti ciğersiz :P
Bayrampaşalı
25-10-2012, 19:56
başkana gider yok Sadece eh vti ciğersiz :P
onu bılıyoruz zaten ya :D başkan saglam ama ciğer yerinde :)
Eyv mesutum baskan olmak kolay degil
Hep ileri hep ileri geri yok:)
Mesut, senden bize hayır yok sanırım o kadar çıkalım edelim diyoruz gelmiyorsun. Abi nin telefon numarasını ver de artık onu çağıralım :D
Bayrampaşalı
25-10-2012, 20:26
Mesut, senden bize hayır yok sanırım o kadar çıkalım edelim diyoruz gelmiyorsun. Abi nin telefon numarasını ver de artık onu çağıralım :D
hahahahahaha :D walla verıyım abi gelir hemen sever atraksiyonu benim gibi yaşlı degıl :D :D
Teşekürler arkadaşlar
geldimmmmmm :D
Bayrampaşalı
25-10-2012, 20:34
heh MECOO abi bak geldi aradığın adam :D
Eyv mesutum baskan olmak kolay degil
Hep ileri hep ileri geri yok:)
sen yapıyorsun yıne gızlıdenn bır seyler :D
sen yapıyorsun yıne gızlıdenn bır seyler :D
Yok yaa headers taktim sadece
F-h-e birde piston sikistirmasi var
Gitmesi gerektigi gibi gidiyor ne eksi ne fazla
Beni gecersen egzantirik koyucaam:)
Yok yaa headers taktim sadece
F-h-e birde piston sikistirmasi var
Gitmesi gerektigi gibi gidiyor ne eksi ne fazla
Beni gecersen egzantirik koyucaam:)
tamam denerız abı benım kafamda baska bı proje var onu yapıyım sonra denıyelım senınlee ama cıddı anlamda baskım kacırıyor sıparıs gecmem lazım abı
Teşekürler arkadaşlar
Hoşgeldin kardeş, senden çok büyük beklentim var. Mesut 1.8T nin hakkını gerektiği şekilde veremedi, senden çok umutluyum :D
tamam denerız abı benım kafamda baska bı proje var onu yapıyım sonra denıyelım senınlee ama cıddı anlamda baskım kacırıyor sıparıs gecmem lazım abı
Tamam meli
Yaza basina kadar bisi yapmicam zaten
Bu specler su an tatminkar
Tamam meli
Yaza basina kadar bisi yapmicam zaten
Bu specler su an tatminkar
oncelıkle su baskı ısınıı halledıyımm denıyellım abı :)
Bayrampaşalı
25-10-2012, 20:59
Hoşgeldin kardeş, senden çok büyük beklentim var. Mesut 1.8T nin hakkını gerektiği şekilde veremedi, senden çok umutluyum :D
meco abi direk sattın beni yaa helal olsun walla :D
Mesutum avatarindaki araba AJ vtec onumu aldin ne oldu
:)
Bayrampaşalı
25-10-2012, 21:03
Mesutum avatarindaki araba AJ vtec onumu aldin ne oldu
abi avatarda ayaz var ya :D
abi avatarda ayaz var ya :D
Programi kapatip actim duzeldi
İphone kafayi yemis. :D
Bayrampaşalı
25-10-2012, 21:08
Programi kapatip actim duzeldi
İphone kafayi yemis. :D
zenginligin gözü kör olsun abı :D
Sende bizi ekmeseydin hiç affetmem satarım :D
Bayrampaşalı
25-10-2012, 21:11
Sende bizi ekmeseydin hiç affetmem satarım :D
ne zaman ektim abi ayıpsın hee her zaman emrindeyım :D
ne zaman ektim abi ayıpsın hee her zaman emrindeyım :D
Takılıyorum koçum yaaa :D:D:D
maşallah deneyen araçlara
tesekkrler :)
Hoşbulduk abi, bu performansı yeterli bana ama birdaha mesutu almam yanıma adam 115kg :D gerçi o şekilde de böyle yürüdüysek maşallah a3 :)
life is life
26-10-2012, 11:42
Maşallah araçlara..
Bayrampaşalı
26-10-2012, 14:47
Hoşbulduk abi, bu performansı yeterli bana ama birdaha mesutu almam yanıma adam 115kg :D gerçi o şekilde de böyle yürüdüysek maşallah a3 :)
ilerle lan :D bide o vitesleri afrika üzerinden atmasan 5 boy garantı :D
oooo cok ustune gıtmıssınız tuncay abının:) abı aldırma masallaha eh e daha da ıyı olacak yakın zamanda bılıyoruz..:)
bu arada 1.8 e masallah cok guzel yuruyor bellı cok onceden bı kere deneyelım dıye konusmustuk ancak sora bı denk gelemedık keske deneseydım dedım wıdeoları ızleyınce daha buyuk fark yerdım o hallerımle heralde:)
oooo cok ustune gıtmıssınız tuncay abının:) abı aldırma masallaha eh e daha da ıyı olacak yakın zamanda bılıyoruz..:)
bu arada 1.8 e masallah cok guzel yuruyor bellı cok onceden bı kere deneyelım dıye konusmustuk ancak sora bı denk gelemedık keske deneseydım dedım wıdeoları ızleyınce daha buyuk fark yerdım o hallerımle heralde:)
Kaancim o halleri hatirliyorum hepimiz ayniydik yavastik yani:)
O hallere gore kucuk dokunuslarla bayaa yol katettik
Okadar cok deneme yanilma yaptikki
Bunlardan en komigi direksiyon kayisi oldu
Gram fark etmiyor 2 hafta iskence cekmistim bosu bosuna :D
Sagolsin pr yasin ile herseye baktik herseyi denedik:)
AB Vtec & CFG Passat 1.8 T - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ab-vtec-cfg-passat-18-t_380988.htm)
zamanında böyle bir videomuz vardı.
Passat 230 hplerde falandı. 2 kişi vardı 1.1 bar K03 turbo ile gidiyordu arkası söküktü aracın.
180-190 kg kişi ağırlığı vardıç.
Denediği Ab vtecti. CAI, Megan header, Megan son 60 lık düz boru, 4.785 kısa vardı 2 kişilerdi Sword murat umu_vtec umut vardı araçta. yine kişi ağırlığı 180-190 kg civarıydı
cam car mor vtec, CAI, Megan header, Megan catback mevcuttu. bizde 2 kişiyiz tolga kullanıyor ben çekiyordum biz 215 kg idik ağırlık olarak kısa yoktu. hatta o akşam esas biz denemek için çıkmıştık. ancak arada ab vtec ile passat denemişti.
hatta mor vtec ile passatın videosuda bu
MOR Vtec & CFG Passat 1.8 T (cam car AB Sword VTEC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/mor-vtec-cfg-passat-18-t-cam-car-ab-sword-vtec_386070.htm)
kısalı kısasız vtec mevzusunuda burdan ayırt edebilmek mümkün :)
Masallah araclara cok keyifli deneme olmus darisi basimiza :)
EH vtec güzel yürümüş..tüm araçlara maşallah...
Bayrampaşalı
26-10-2012, 18:53
tesekkurler kaan :) tuncay abiye takılıyoruz alınmaz o bizim laflarımıza başkan olmak kolay degıl
eskı halıme gore suan baya farklı gıdıyorum zaten tuncay abı olmasa denemezdım wesgate vidası gevşedi 0,8 barda yürüyodum normalde 1,5 basıyorum
acıkcası sasırdım bende cunku kafa burun gıtsek kabulum dıyodum 2 kısı ve basınc olmadıgı ıcın
ama eh vti a masallah gidişi duruşu başkana yakışıyo :)
Bayrampaşalı
26-10-2012, 18:55
AB Vtec & CFG Passat 1.8 T - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ab-vtec-cfg-passat-18-t_380988.htm)
zamanında böyle bir videomuz vardı.
Passat 230 hplerde falandı. 2 kişi vardı 1.1 bar K03 turbo ile gidiyordu arkası söküktü aracın.
180-190 kg kişi ağırlığı vardıç.
Denediği Ab vtecti. CAI, Megan header, Megan son 60 lık düz boru, 4.785 kısa vardı 2 kişilerdi Sword murat umu_vtec umut vardı araçta. yine kişi ağırlığı 180-190 kg civarıydı
cam car mor vtec, CAI, Megan header, Megan catback mevcuttu. bizde 2 kişiyiz tolga kullanıyor ben çekiyordum biz 215 kg idik ağırlık olarak kısa yoktu. hatta o akşam esas biz denemek için çıkmıştık. ancak arada ab vtec ile passat denemişti.
hatta mor vtec ile passatın videosuda bu
MOR Vtec & CFG Passat 1.8 T (cam car AB Sword VTEC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/mor-vtec-cfg-passat-18-t-cam-car-ab-sword-vtec_386070.htm)
k03 le 200 üstüne cıkamaz ne yaparsa yapsın ve passatlar bızım araclara gore baya agır
eger bu ıkı aractan bırı duruyosa deneyelım suan bakalım ne kadar fark oluyo :)
yanlış anlasılmasın gider falan yapmıyorum merak sadece
cunku suan bızım arac 230hp falan arada ne kadar fark oldugunu anlarız
EH vtec güzel yürümüş..tüm araçlara maşallah...
Tesekkur ederim apo solasin
Gorkemcim passat nasildi acaba turbosu intercoliri yazilimi bunlara bakmak lazim
Mesutun araba 0.8 de iki kisi basiyodu
Egzantirik beyin yazilim yapsam bu speclerin ustune
1.5 basincta yine gecemem mesutu;)
Hem biz onu boyle kabullendik:)
Bayrampaşalı
26-10-2012, 19:36
Gorkemcim passat nasildi acaba turbosu intercoliri yazilimi bunlara bakmak lazim
Mesutun araba 0.8 de iki kisi basiyodu
Egzantirik beyin yazilim yapsam bu speclerin ustune
1.5 basincta yine gecemem mesutu;)
abi senın bu huyuna hastayım bazı şeyleri kaldırabılıyosun hemen atarlanmıyosun :)
abi senın bu huyuna hastayım bazı şeyleri kaldırabılıyosun hemen atarlanmıyosun :)
Bende hirs yok
Gectim gecildim muhabbeti yok neyse o :)
Cigerimiz kadar konusuruz:)):):):)
Bayrampaşalı
26-10-2012, 19:46
Bende hirs yok
Gectim gecildim muhabbeti yok neyse o :)
Cigerimiz kadar konusuruz:)):):):)
ne demek abı zaten o yuzden bu aracın bıtek senle ve yasınle vıdeosu oldu hırs yok cıkıp eglendık stres attık evlerımıze gıttık :)
ne demek abı zaten o yuzden bu aracın bıtek senle ve yasınle vıdeosu oldu hırs yok cıkıp eglendık stres attık evlerımıze gıttık :)
Aynen yaa ilk defa senin arabanin videosunu goruyorum
Masallahi var bayaa emek harcadin.
Bayrampaşalı
26-10-2012, 19:52
Aynen yaa ilk defa senin arabanin videosunu goruyorum
Masallahi var bayaa emek harcadin.
kımseyle cıkmadım cunku abı hırs oluyo bende onu kaldıramıyorum ama senınle öle derdımız yok gece gunduz gazlarız başkansın :icon_tup:
kımseyle cıkmadım cunku abı hırs oluyo bende onu kaldıramıyorum ama senınle öle derdımız yok gece gunduz gazlarız başkansın :icon_tup:
Eyvallah saolasin mesutum
valla o passatın sahibi bizim mustafa forumada üye, passatturbo1 di nicki şimi h22power olması lazım o zamanlar aracının 230 hplerde olduğunu söylüyordu. motoru gayet sağlıklıydı passatın hatta bir çok benim diyen arabayada şaka yapıyordu. Sorunsuz problemsiz bir arabaydı. Esnafım erayımda hatta içindeydi passatın oda bilir arabayı cont. 1.1 barda yürüyordu. kilo olarakta 1480 kg biliyorum passatı, a3 lerde keza 1350 civarı olması lazım hatırladığım, yani uçurum yoktu aralarında. ama haram beygir tabi her an daha farklı şakalar yapması muhtemel :) üfledikçe gider
Bayrampaşalı
26-10-2012, 20:20
1220kg benım a3 ve lpg dolu oldugu halde hatta fişi vardı bulursam eklerım buraya fotosunu :)
1220kg benım a3 ve lpg dolu oldugu halde hatta fişi vardı bulursam eklerım buraya fotosunu :)
kilolar için tahmini rakamlar söyledim bende zaten yine 200 kg fark vardır arada.
Bayrampaşalı
26-10-2012, 20:30
kilolar için tahmini rakamlar söyledim bende zaten yine 200 kg fark vardır arada.
işte biraz bakkal hesabı oluyo bende tuncay abıyle denerken pasaat kılosuna denk gelıyodum biraz karışık işler
SEÇKİN172
27-10-2012, 10:15
maşşallah araçlara a3 ün speckler nedir ?
Teşekürler arkadaşlar
maşşallah araçlara a3 ün speckler nedir ?
filtre egsoz k04 turbo emme egsoz wesgatei k03 0.8 barda. manifold orjinal şuan, bir o eksiği kaldı (2kişiydik diğer araçlar tek)
ulen mesut.. el yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz zanneder hesabı...
vti'la yürüyen 1.8t'ni benimkiyle kıyasladın aylarca.. debriyaj taktık öyle oldu bunu taktık böyle oldu... sonuç: vti...
sana ne diyeyim :D
ulen mesut.. el yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz zanneder hesabı...
vti'la yürüyen 1.8t'ni benimkiyle kıyasladın aylarca.. debriyaj taktık öyle oldu bunu taktık böyle oldu... sonuç: vti...
sana ne diyeyim :D
ukku kardeş araç mesutun değil benim varsa merak ettiğin bir şey getirirsin aracınla deneriz sorun yok ;) burda yaz yaz sonu yok video lazım millet de görsün senin aracını :icon_wack
Ben Mesut'a takılıyordum ama madem video istiyorsun,
Buyursunlar Mesut'un kendi arabasından daha yavaş olduğunu iddia ettiği, benim a3'üm.
Denenen araç, referans sayılabilecek, BA type-r.
Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d7qykp2XVUA)
ahmetuzun
28-10-2012, 15:15
bu vıdeo da maasallah eskımedı yaaa :)
Ben Mesut'a takılıyordum ama madem video istiyorsun,
Buyursunlar Mesut'un kendi arabasından daha yavaş olduğunu iddia ettiği, benim a3'üm.
Denenen araç, referans sayılabilecek, BA type-r.
Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d7qykp2XVUA)
eğer sattıklarımızla yarışacaksak bende m3ü geri çağrıyımm :hahaha:
s3ün var diye biliyorum ?
bu vıdeo da maasallah eskımedı yaaa :)
sende gelcektin kardeşim :)
eğer sattıklarımızla yarışacaksak bende m3ü geri çağrıyımm :hahaha:
s3ün var diye biliyorum ?
konuyu buraya getirdiğine göre benim konudan çıkma zamanım gelmiş. sidik yarışı detected. keyifli forumlar hızlı araç sahipleri. :)
konuyu buraya getirdiğine göre benim konudan çıkma zamanım gelmiş. sidik yarışı detected. keyifli forumlar hızlı araç sahipleri. :)
eyvallah..
Spook gti detected :) ama o şimdi asker :D
Bayrampaşalı
29-10-2012, 09:24
Spook gti detected :) ama o şimdi asker :D
sensiz cekilmiyo bu vag lar spookk :)
sensiz cekilmiyo bu vag lar spookk :)
Vaayyy bizide sildi hemen :eek:
Bayrampaşalı
29-10-2012, 12:50
Vaayyy bizide sildi hemen :eek:
sen kalbimizdesin abi :D gömdüm seni oraya :hahaha: