Orijinalini görmek için tıklayınız : angel eyes sorunları
flexamin
30-03-2008, 21:09
benim bir arabamda sonarın dier arabamda junyan ın angel eyes ı war. ve ikisinden de hiç memnun deilim. ayar tutmuo .. ikisindede önümü göremiom xenon olmasına rağmen.
angel eyes kullananlar önlerini göre biliormu? onlarda sorun yaşıormu ?
Bu angeleye sorunu degil, mercek sorunu :)
Ve özellikle hondalarda olmak üzere bicok otomobil sahibi bu konuda sikayetci...
Acıp baska mercek koymak en iyisi olacaktır.
Ya da angeleye modası gecti diyip, normal farları siyaha boyayıp devam etmek :)
flexamin
30-03-2008, 21:28
mesela şöle anlatayım. sağ far sola doru ( en sola kadar çektim) ama hala sağ taraf sağ dışarıyı gösterior. rezil oldum valla ya alacağıma aldığıma bin pişman oldum.. ayarlamaya çalışıon vidaları çewioron mesela sola çewirion 2 tırnak yüksekli ayarı da bozuluo .. sinir oldum ya..
flexamin
30-03-2008, 21:29
birini ayarlarken dieri bozuluo ne biçim mal ya..
valla geceucusu nda bu konuyla ilgili yeterince bilgi bulabilrsin ama biraz sabırlı olmalı ve iyi ayasr yapmlısın ardından yeterli olmazsa ki olacagını tahmin etmiyorum merceklerini kaliteli versiyonun mercekleriyle degistirmelisin...
Valla angelda mercek şans işi..Ben aracıma(fiesta) sonar aldım sanki hella far takmışım gibi düz bir çizgi elde ettim xenonla..Fakat aynı sonar farı focusa aldık,çizgi dümdüz değildi..
Junyan mercekleri ise sonardanda beter oluyor.İnanılmaz dağıtıyor xenonu..
%100 verim istiyorsan gideceksin kaliteli bir farcıya,uyan çıkma bir mercekle değiştircek.Sorun kökten çözülecektir..
flexamin
30-03-2008, 22:35
acaba orjinal far ı takıp h4 xenon mu alsam
orjinal farın camı mikamsı bişi.. camı sararmıştı bayaa beyazlattım . bide için boyadım :D siyaha :D acaba werim alabilrmiyim
ikilemde kaldım
Abi yok, orjinal farların içini açıp boyama işini şahincilere daha çok yakıştırıyorum..Yani eğer spor far olmazsa eyvallah ama elinde sonar far var..Sonar'ın focus mercekleri (hepsi birebir mi bilmiyorum) orjinal fardan kötü aydınlatmıyor.Far ayarcısına git.Ordaki vida ne kadar dandik olursa olsun hallediyolar.Kırmızı bir sport trend ve 4 kapı focusta sonar+xenon kullanıyoruz.Kenar çizgileri dümdüz.Sadece aydınlattığı yerde ufak bir açı problemi var.
farı açıp mercek değiştirin ;)
Vtec-SEDAN
30-03-2008, 23:34
bence en mantıklısı orjinalleri takıp h4 uzun kısa xenonlarla aslanlar gibi sağını solunu da görürsün..
std merceksiz farda h4 bixenon kullandım önceden hiç verim alamadım, mercek olmadıgı için ışıgı acayip dagıtıyordu, florasandan beter oluyordu, ayarıda olmadı bende sökmüştüm. Araç gc8 impreza idi
std merceksiz farda h4 bixenon kullandım önceden hiç verim alamadım, mercek olmadıgı için ışıgı acayip dagıtıyordu, florasandan beter oluyordu, ayarıda olmadı bende sökmüştüm. Araç gc8 impreza idi
merceksiz farda xenon kullanılmasın zaten. yasaklansın bizdede.
Sheyhzade
31-03-2008, 10:55
merceksiz farlara xenon takılınca kör edici bi ışık oluo çok beter :S mercekleri kaliteli bi markanın merceği ile değiştir.bende de aynı sorun var , uzunlarla kısaların yerlerini değiştirdim öyle kullanıyorum artık :)
flexamin
31-03-2008, 14:10
nasıl yani uzunlarla kısaların yerini deiştin anlamadım
Sheyhzade
31-03-2008, 14:52
şöyle anlatiim
http://img529.imageshack.us/img529/5776/cimg3893ym9.jpg
resme göre soldaki halkanın olduğu yer mercekli , sağdaki halkanın olduğu yer çanaklı. lambaların yerlerini değiştirdim yani.kısaları çanaklıya , uzunları mercekliye aldım.
flexamin
31-03-2008, 14:55
aydınlatma nası peqi? uzunlar nasıl yanıo mercek de ? kısa lar çanakda nasıl ?
Bence sen focus farlarını bir sonraki makyajlı ile degistir, onu siyah yap, tak H7 xenonu devam :)
Sheyhzade
31-03-2008, 14:59
aydınlatma nası peqi? uzunlar nasıl yanıo mercek de ? kısa lar çanakda nasıl ?
uzunlarla bişey göremiyorum , kısaların xenonla aydınlatması güzel.memnunum.