PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mitsu BAKI BALATA....

evolander
27-10-2012, 22:32
Beyler 2005 Mitsubishi Outlander M/T Aracıma bayram sonrası baskı balata degişimi lazım.Ufaktan kaçırıyor balata ***** üzerinde evo 8 motoru var ama şanjuman hakkında pek bilgim yok yani evo baskı balata uyarmı bilenler varsa yardımları ve görüşleri lazım...

Veya oluru uyarı nedir???

CupraR
29-10-2012, 10:06
Yetkili servise sorman daha sağlıklı olur motorları aynı evet ama şanzuman farklı olabilir.çok ufak farklılıklar olabiliyo.Mesela yağ filtreleri aynı gibi outlander ınki evoya oluyodu ama evonunkinin delikleri daha büyük o yüzden sıkıntı a.bunu kimi servis umursamıyo evo ya al outlander filtresi verim daha ucuz hem diyo.

sulhi
29-10-2012, 10:08
selamlar..

dostum ben gecen sene veya ondan önceki sene outlandera exedy stage1 yolladım ve cok memnundu..telefonunu pm yolla konuyla ilgili irtibata geceriz..

evolander
29-10-2012, 10:13
selamlar..

dostum ben gecen sene veya ondan önceki sene outlandera exedy stage1 yolladım ve cok memnundu..telefonunu pm yolla konuyla ilgili irtibata geceriz..

Benimde merak ettigim aslında exedy nasıl olur fiyatları oemden ne derece farklı hangisi daha mantıklı bunu düşünüyorum..
pm atıyorum...

vtecturbo
09-11-2012, 16:16
yenı degıstırdım outlander turbo 1600 tl aldılar ıscılık dahıl exedy baskı balata.