Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 - 200sx - 3.35
CUK s2k dun akşamkı denemeler bmw stock
sx cooler ve 0,8 bar galıba
kendı aracımı kullanıp vıdeolarıda cektığım ıcın bıraz yamuk olabılır:)
https://www.youtube.com/watch?v=7L18wH3cgWk&feature=g-upl
https://www.youtube.com/watch?v=0vZ8sFffkNk&feature=g-upl
0vZ8sFffkNk&feature=g-upl
7L18wH3cgWk&feature=g-upl
brs_odbs
28-10-2012, 11:32
maşallah deneyen araçlara
Nokia efsanesini sürdüren tek kişisin bro kralsın , videolar güzel eline sağlık,
Maasallah s2000 e bu arada 0.8 degil 0.7 basiyor benim sx. Bide sorun cikardi ben cok gecersin diye dusunuyordum sandigimdan daha iyiymis sxler. Araci yarin goturcem neden yag cubugunun ordan yag atti onu cozmem lazim. Sonra birdaha deneyelim mi engin en heycanli yerde kesildim ben:)))
Maasallah tekrardan
Engine solerim .. Aklimda 08 kalmis ama zaten oem basinc 07 egsoz sistemiyle sen istemesende 08 oluyor zaten:-) gwcmis olsun sx dertlerinden bahsetmeyim biraz ilgi ister tecrubelerle sabit:-)
Masallah arclara CUK guzel yurumus..
SX atmosferik mi, 0.7 ne abi gozunuzu seviim :)
tunbullah
28-10-2012, 12:19
.........................
Tamda cuk tan beklenen hareketler :) maşallah deneyen tum araclara
allah sx cılere sabır versın valla taktır edıyorum bıkmadan usanmadan ılgılenıyorlar araclarla
Tamda cuk tan beklenen hareketler :) maşallah deneyen tum araclara
allah sx cılere sabır versın valla taktır edıyorum bıkmadan usanmadan ılgılenıyorlar araclarla
Sabrın sonu selamettir.
Maasallah s2000 e bu arada 0.8 degil 0.7 basiyor benim sx. Bide sorun cikardi ben cok gecersin diye dusunuyordum sandigimdan daha iyiymis sxler. Araci yarin goturcem neden yag cubugunun ordan yag atti onu cozmem lazim. Sonra birdaha deneyelim mi engin en heycanli yerde kesildim ben:)))
Maasallah tekrardan
Güzel dostça bir gece oldu sen aracın durumunu hallet tekrar deneriz.
3.35 li arkadasta çok iyi biriydi onada teşekkürler.
Selcuk_RoL
28-10-2012, 22:06
Massallah araclara
Maşaallah araçlara güzel denemeler olmuş.
emirarslan34
29-10-2012, 08:26
maşallah araclara s2000 e ayrıca maşallah
nissan200sx
29-10-2012, 15:38
maşallah araçlara
200sx 0.7 - 0.8 basınçla bide turbosu standartsa iyi gitmiş
200sx üstünde neler var acaba ?
maşallah araçlara
200sx 0.7 - 0.8 basınçla bide turbosu standartsa iyi gitmiş
200sx üstünde neler var acaba ?
turbo standart-komple egz. - intercooler kit.
olmasi lgzm idi :)
sx in masallahi var.
nissan200sx
29-10-2012, 19:29
turbo standart-komple egz. - intercooler kit.
olmasi lgzm idi :)
sx in masallahi var.gayet iyi gitmiş o zaman anladığım kadarıyla birazda sıkıntı yaşamış arkadaş başarılı s2000 de güzel yürümüş maşallah:icon_tup:
Masallah cuk'a sxde ben burdayım diyo sanki :)
Araçta HKS catback hava filtresi ve büyük intercooler var ekstra bişey yok. Beyin bile yok. Beyin olmadığı için sıkıntı çektik zaten.
Aracın segmanları çizilmiş. Segmanlar aşındığı için yağ çubuğundan yağ attı. Yurt dışından forged kol piston segman siparişi veriyoruz. Ayrıca egzantrik yay şapkada sipariş edicez o şekilde toplayıp beyin takıp stok turbo ile devam edecez.
Daha sonradan turbo büyütme projesi var detayları zaten project carsa açmayı düşünüyorum o zaman.
Araç ayarsız olduğu fazla benzin işemiş buda segmanları çizmiş o günki problemde bundan kaynaklanmış.
Allah daha zorlarını yaşatmasın:)
Araçta HKS catback hava filtresi ve büyük intercooler var ekstra bişey yok. Beyin bile yok. Beyin olmadığı için sıkıntı çektik zaten.
Aracın segmanları çizilmiş. Segmanlar aşındığı için yağ çubuğundan yağ attı. Yurt dışından forged kol piston segman siparişi veriyoruz. Ayrıca egzantrik yay şapkada sipariş edicez o şekilde toplayıp beyin takıp stok turbo ile devam edecez.
Daha sonradan turbo büyütme projesi var detayları zaten project carsa açmayı düşünüyorum o zaman.
Araç ayarsız olduğu fazla benzin işemiş buda segmanları çizmiş o günki problemde bundan kaynaklanmış.
Allah daha zorlarını yaşatmasın:)
Neyse ucuz atlatmış sın daha büyük skıntılar olabilirdi.
Şimdi forged yaptın mı için de rahat gazlarsın sonra da gt30 yada 35 bizi patates edersin.:icon_tup:
Allah kaza bela vermesin.
nissan200sx
30-10-2012, 20:15
Allah daha zorlarını yaşatmasın:)bahsettiğiniz sıkıntı ile iyi bile yürümüş bahsetmiş olduğunuz parçalarla yaparsanız iyi bir ayar ile güzel bi güç çıkar ortaya :)
Neyse ucuz atlatmış sın daha büyük skıntılar olabilirdi.
Şimdi forged yaptın mı için de rahat gazlarsın sonra da gt30 yada 35 bizi patates edersin.:icon_tup:
Allah kaza bela vermesin.
Engin seni niye patates edeyim ayıpsın:) Sadece zevk aracın çok güzel gidiyor maaşallah:)
Aynen dediğin gibi içim rahat olacak gazlarken:)
Allah beterinden korusun, olur böyle şeyler :)
Maşallah ama araçlara.. 200sx'leri hafife almamak lazım. 200 beygir stock ama 260 nm civarı tork olunca kimlere kafa tutabileceğinizi az çok tahmin edebiliyorsunuz ;)