Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru BRZ headers full egzoz ses
Borla R&D: Comparison UEL v EL Header 2013 Scion FR-S/Subaru BRZ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S3WrXQrBA44)
Biri Unequal length (esit olmayan uzunluk) biri equal length(esit uzunlukta) manifold borulari, hangisi favoriniz?
Ben ilkini begendim amerikan gibi bir havasi var
Fakat performans icin daha iyi diyolar Equal length e, sesi feda ediyosunuz ama, Turbo olsaydi arac equal length en iyi cunku subaru yaristirian herkes profesyonel olarak esit uzunluk tercih edio
ilki muscle havası veriyor ikincisi daha yırtıcı sanki. ikinciyi seçerdim
RafetAraç
28-10-2012, 16:09
ikinci ses daha güzel ayrıca profl fotoğrafınz sinir bozucu...
Görsel Menekşe
28-10-2012, 21:12
Aynı fiyata wrx satılırken bu aracın ilgi görmesi enteresan, satış rakamları hakkında bilgisi olan var mı acaba, gerçekten merak ettim.
cihan_06MLC60
28-10-2012, 21:33
Aynı fiyata wrx satılırken bu aracın ilgi görmesi enteresan, satış rakamları hakkında bilgisi olan var mı acaba, gerçekten merak ettim.
130k tl 2.0r türkiye satış fiyatı.
Görsel Menekşe
28-10-2012, 22:40
130k tl 2.0r türkiye satış fiyatı.
Valla ben yurt dışı fiyatlarına göre konuştum, ama vergi avantajı yüzünden en azından türkiyede karlı olabilir.Bu arada wrx satılmıyo galiba artık, listede sadece sti var.
cihan_06MLC60
28-10-2012, 22:54
Valla ben yurt dışı fiyatlarına göre konuştum, ama vergi avantajı yüzünden en azından türkiyede karlı olabilir.Bu arada wrx satılmıyo galiba artık, listede sadece sti var.
en son 08-09 kasalarda wrx var idi. şu an ise sadece sti var ve de o sedan. wrx sti sedan da zaten sayılıdır şu anda türkiyede yeni kasa olarak. bakalım yıl sonu getiricez diyorlardı impreza yeni kasayı türkiye'ye.
Her iki seste başarılı.Ama ikinicisi tercihim olurdu