PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım arkadaşlar rsi a turbo uylaması yaptıktan sonra ecu programlayabılecek bırı...

eticet06
28-10-2012, 12:25
Arkadaşlar elımde 98 model clio rsi var araç hava filtresi ve eksoz dışında standart makul bır fıyata komple turbo kit var.Ama sıkıntım bu cıhazı ecuyu programlayabılecek bırı lazım.Ankaradan tavsıye edılırse sevınırım...Aranızda yenıyım ufaktan yrurtecem rsı ı bundan önce ankarada gökhan arkadaşımız yürütmüş yaptıgım araştırmalara göre ama ulaşamadım kendısıne.

Oz`
28-10-2012, 12:41
orjinal Ecu ile uğraşma derim haltech yada ms al hangisi ucuza gelirse .

caglargungor
28-10-2012, 14:39
white rs var biliyorsunuzdur ms ile çalışıyor araç piston garajda istersen gdip görebilirsinz

minimal_freak
28-10-2012, 15:02
utkuselamoğlu ile irtibata gec bence

berkay_aydin
28-10-2012, 15:05
Ankara quattro garage ?

Quattro Garage (http://www.quattrogarage.com/v1/default.asp)

eticet06
28-10-2012, 16:09
simdi kendi ecusu ile calışmayacagını söyledi alacagım arkadaş bana bır tane vericekmis ama yazılımı eskı dıyor yenı bır yazılım yazmaları gerek dıyor bu konu hakkındada pek bılgılı degılım ısın acıgı...

eticet06
28-10-2012, 20:39
arkadaşlar bana verecegı beyın ısmı Unichip mıs ve greedy e manege ultıma ılede yurutulmus bu makıne belkı yardımlarınız ıcın bır fıkır olur bu beyın ve program olayı ne kadara patlar

EREN34
28-10-2012, 20:42
Malzemeleri Dogukan'danmi alacaksin? Eger ondan alacaksan bir sikinti yok. Verdigi beyni vs komple al. Yazilim isi ile ugrasan herkes rahatlikla sana yardimci olabilir.

eticet06
28-10-2012, 20:50
evet dogukandan alıcam malzemelerı kople sadece yazılımla ve bu malzemelerle yurutulebılırmı sorunsuz

EREN34
28-10-2012, 21:15
evet dogukandan alıcam malzemelerı kople sadece yazılımla ve bu malzemelerle yurutulebılırmı sorunsuz

Yanlis hatirlamiyorsam o malzemeler ile rodaj yapiyordu en son. Rodaj sonrasi gazlamak nasip oldumu emin degilim. O sira babasinin vefati yurtdisi vs koptu piyasadan. Yurumemesi icin bir sebep yok bence.

Tabi hersey kismettir bunuda goz ardi etmemek gerek

izo
29-10-2012, 01:34
gokhani bulursan rsi turbolayp yurutmustu. Onur abi (fm tuning)'de benim arabami 2 yil e manage ile yurutmustu. artik 2012'de ozgunun onerdigi gibi daha guncel beyinlerle yurutmek mumkun...

Oz`
29-10-2012, 10:32
ya ona buna bulma kardeşim sıkıntı varsa sor buraya Cvplayalım burasının amacı bu doğudaki beyin eskiydi hatırladığım kadarıyla ama güzel fiyata alıyorsanki dou güzel fiyata verir bence al hepsini yürütürsün sıkıntı yok ben 3-4 tane Reno yaptım en son ozan var megane forumda onnun arabasını yapm güzeldi sıkıntı yoktu sanzımanı dayanmadı oda taktiri ilahi oldu :)

bağlatrsında güzel yerlerde Swap center Gökhan bağlar Tumoto Erkan usta bağlar hiçbirinde sıkıntı çekmesssin program içinde önünde bisürü seçenek var ama birine bağlı kalma araştır kimseye bağlı kalmadan yap bu işi 1 kişi dinleme sor soruştur araştır oku yurt dışında uğraşanlar çok ingilizcem yok diyoran google translate var cat patta olsa anlarsın ama aksina ne turbo takmalıyım die düşünceni sorarsın söyleriz

Bak ecuyu sormuşsssun aklımıza gelenlerin hepsini saydık sayıyoruz da ama su tek tek kalma orada biyerlere

eticet06
29-10-2012, 12:19
Arkadaşlar olay şu benım maddı butcem cok fazla dııl ama bu ıse merakım oldugu ıcın bu arabayı ben bıtık sekılde aldım ve motordu sanzumandı vs ıdı herseyı orıjınal olarak topladım suanda ufaktan bır hareket ıstıyorum sadece dogukan la anlastık sayılır malzemeler ıcın...en ıyı sekılde en az malıyetle yurutmek amacım oyle yok suna kafa tutacam yok sunla kapısacam gıbısınden bır dusuncem yok.Sadece zevklı bır rsı kullanmak ıstıyorum elımdekı arac motor ve sanzumanı ıle on numara herseyını dusunun yetkılı servısten aldık toplanırken motor yapıldı.sanzumanda sıkıntı vardı dagıttım onu topladık butun bakımlar vs ler.Ama para kalmadı.Su anda dogukanın yuruttugunu ve araba sadece rodaj suresının bıttıgını bılıyorum.Dogukanın projesını benım aracıma ınsa etmek derdım bu ısden anlayan ınsanlarla.Rsı hakkında sorunları hakkında yeterınce bılgı sahıbı oldum.Yardım edebılırım klasık problemlerıne artık.Ama Az cok soke taka ogrendım ve asgarı ucretle ne yapabılırsem yapmak ıstıyorum dedıgım gıbı aracıma lpg takılmamıs hıc taktırmadım bıle orıjınal kalsın ılerde sorun cıkartırmasın dıye (: herkesede burdan tsk ederım bu bılgıler yuzunden

boosted_pug
29-10-2012, 17:36
Hocam maddiyat bu işlerde ilk sırada gelir sıfıra sıfır parayla böyle bi işe girişmeni tavsiye etmem malzeme işcilik vs. aldikdan sonra kenara 1000 1500 civari para ayirman lazim ne olur ne olmaz anladiğim kadariyla motor tekrar açılmıyacak zaten bu şekilde çok fazla basınç basma yüksek güçler elde etme durumu yok yaparsan kötümü olur hayır gayet güzel ve keyif alıcağın bi araç olucaktir ama stock parçalarin belli bi noktaya kadar dayanma limitleri eks ları vardir örnegin debriyajın belli bi süre sonra kaçırmaya başlıyacaktir yada benzin basıncını yetiremiyeceksin fakirde kalıcak aracın pompa gerekicek kapak contası yanabilir veya en kötü piston kırabilirsin vs. vs. Bunlar hep maddiyat demek bu yüzden parçalarını biriktirip bu işe bi seferde girmen ve bi miktarda emniyet olmasi açısından kenara para ayirman senin için çok iyi olucaktır

Alıcagın kitin içinde neler war bilmiyorum ama tüm parçalarına kadar bi kit uygun fiyatlara satılmaz die düşünüyorum o yüzden mutlaka eksiklerin çıkıcaktır

eticet06
29-10-2012, 19:04
sımdı benım buyuk ıhtımal sadece rodajı yapılmıs ve guzel paralar harcanarak ozenle hazırlanmıs motoru ve turbo kıtını alıcam.Motor sırf bu ısın ıcın gunclendırılmıs pıstonlar vs benım aracımda walro pompayı ben onceden aldım degıstırdım yuksek basıncta beklemıyorum ısın acıgı bu sette baskıı balata felanda degısıcek zaten montaj sırasında tabıkı setten sonra ortalama bınlıranın gıdecegını bende tahmın edıyorum bakalım ne olucak...