Orijinalini görmek için tıklayınız : Chemical Guys Non Sense
imprezaWRC
29-10-2012, 12:35
How To Clean Interior Plastic - NONSENSE Colorfree Super Cleaner - Chemical Guys Car Care - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ufaywU0-DtM)
ufaywU0-DtM
Hakan Abi elinde var mı bu üründen?
Eğer satılık varsa bir fiyat alabilir miyim?
imprezaWRC
01-11-2012, 18:07
Hakan Abi elinde var mı bu üründen?
Eğer satılık varsa bir fiyat alabilir miyim?
Bundan bende yok, ama getirdilerse ve fiyatıda uygunsa bu üründen al derim :)
Bundan bende yok, ama getirdilerse ve fiyatıda uygunsa bu üründen al derim :)
Teşekkür ediyorum Hakan Abi tavsiye için ;)
Ama kesin tuzlu bir üründür :) 500 ml için hatrı sayılır fiyatı vardır gibime geldi şu an :D
imprezaWRC
01-11-2012, 18:13
Teşekkür ediyorum Hakan Abi tavsiye için ;)
Ama kesin tuzlu bir üründür :) 500 ml için hatrı sayılır fiyatı vardır gibime geldi şu an :D
En fazla 20 TL olması gerekir, çünkü alternatif olarak Bauhaus'dan Sonax'ın araç içi temizleyicisini alabilirsin, hoş temizlik bakımından aynı değiller tabiki ama yinede piyasada alternatifi olan bir ürünü uçuk fiyata satmamaları gerekir.
P.S :Ben satıyor olsaydım fiyatı 20 TL olurdu.
En fazla 20 TL olması gerekir, çünkü alternatif olarak Bauhaus'dan Sonax'ın araç içi temizleyicisini alabilirsin, hoş temizlik bakımından aynı değiller tabiki ama yinede piyasada alternatifi olan bir ürünü uçuk fiyata satmamaları gerekir.
P.S :Ben satıyor olsaydım fiyatı 20 TL olurdu.
Abi işte o yüzden sana sordum sen satıyor musun diye :D
ST forumundaykende Chemical Guys Miracle istemiştim senden :D
Ama elindekiler bitmiş bi daha da gelmedi :rolleyes:
Bu kadar kolay temizlemesi normal mi??
imprezaWRC
01-11-2012, 19:39
Bu kadar kolay temizlemesi normal mi??
Kirler çok derine işlemediyse bu kadar kolay çıkar. Ama kirler derine işlemişse, yumuşak kıllı fırça ile fırçalamak gerekebilir :)
imprezaWRC
01-11-2012, 19:41
Abi işte o yüzden sana sordum sen satıyor musun diye :D
ST forumundaykende Chemical Guys Miracle istemiştim senden :D
Ama elindekiler bitmiş bi daha da gelmedi :rolleyes:
Evet, bende şimdi kendi kendime keşke o gün 100 tane miracle getirmiş olsaydım diyorum. :)
Her türlü işe yarar diyorsun yani?
Peki bej konsol plastiğinde de aynı başarıyı gösterir mi? Çok muzdarip olduğum bir konu da..
Hani sanki biri elini kömüre filan sürmüş önce, sonra hafiften leke yapmış da siliyor gibi videolar:)
imprezaWRC
01-11-2012, 19:43
Her türlü işe yarar diyorsun yani?
Peki bej konsol plastiğinde de aynı başarıyı gösterir mi? Çok muzdarip olduğum bir konu da..
Hani sanki biri elini kömüre filan sürmüş önce, sonra hafiften leke yapmış da siliyor gibi videolar:)
İşe yarar, en kötü biraz bezle bastırıp ovalarsın veya dediğim gibi fırçalarsın, çıkar. :)
İşe yarar, en kötü biraz bezle bastırıp ovalarsın veya dediğim gibi fırçalarsın, çıkar. :)
Eyvallah, saolasın.. Bi deneyelim bakalım..
Evet, bende şimdi kendi kendime keşke o gün 100 tane miracle getirmiş olsaydım diyorum. :)
Ah keşke Hakan Abi keşke :)