PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yasaklı ırklar için protesto !!!

yucelebeci
29-10-2012, 15:05
arkadaşlar şuan mecliste yasaklı köpek ırklarıyla ilgili yasa tasarısı görüşülmeyi bekliyor bu ırklardan iki tanesi Türkiye'de neredeyse hiç yok diğer ikisi pit bull ve dogo argentino, yasayla beraber bu köpekler yasaklanacaklar sahiplerinin ellerinden alınacak barınaklara atılacaklar sahiplerine hapis cezası verilecek, kötü insanların hatta çoluk çocuğun elinde hava atma aracı tehdit aracı olarak bulunan bir kaç örnek yüzünden olan bilinçli, bu hayvanları evladı gibi gören insanlara olacak bu sebeple

4 Kasım 2012 günü saat 10 da Cadde Bostan sahil yolunda Sn. hocamız Prof.Dr.Tamer DODURKA tarafımızca organize edilen YASAKLI KÖPEK IRKLARI için düzenlenen yasa tasarısına karşı basın açıklaması ve bilgilendirme eylemi geçekleştirilecektir.Dogo Argentino forum A.staff derneği ve diğer bir çok STK tarafından desteklenen bu etkinliğin amacı sesimizi duyurmak

benim bir köpeğim olmamasına rağmen ben bu protestoya katılacağım ve bu pazar sabahında bizlere destek olmak içn tüm duyarlı arkadaşları bekliyoruz

Saygılarımla

gurkanerkan
29-10-2012, 15:09
Daha önce taksimde yapılmıştı buna benzer bir yürüyüş. Pazar günü boş olan herkesin gitmesini rica ediyorum. Hem size etkinlik olur hem bu hayvanlara bir katkınız olur.

yucelebeci
29-10-2012, 15:12
Daha önce taksimde yapılmıştı buna benzer bir yürüyüş. Pazar günü boş olan herkesin gitmesini rica ediyorum. Hem size etkinlik olur hem bu hayvanlara bir katkınız olur.

hocam taksimde ki yürüyüş genel anlamda sokak hayvanları içindi ve etkisi de çok güzel oldu fakat yasaklı ırklarla ilgili bir olumlu etkisi olmadı çünkü sadece sokak hayvanları içinmiş gibi algılandı bu yüzden sadece yasaklı ırklar için bir protesto olacak kendimizi daha iyi fark ettirmek adına