Orijinalini görmek için tıklayınız : Calıbra turbo c20let 4x4 0-220 videomuz
vectra-tuner
30-10-2012, 10:15
Merhaba,
Bu da Bizim Calibra Turbomuz. 4 Çeker ve 2 Çeker olarak iki farklı video çektik.
Boost 1.7 Bar ve balata biraz kaçırıyor. Araçta üst devirlerde Rich Knock var.
Eksiklerimizi aşama aşama imkanlar doğrultusunda gidericeğiz kısmetse.
3 Kişi + Araç sökük değil (1405 Kgs.) + Ufak tefek bagaj ağırlığı
Bu iki çeker videosu
CALIBRA TURBO 4X4 FWD ACCELERATION - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=L1VZL1Pi1qU&feature=youtu.be)
(Çok hafif rampa aşağı)
Buda 4 Çeker videosu
CALIBRA TURBO 4X4 0 220 ACCELERATION - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ulgzfto0HLw&feature=youtu.be)
(Hafif rampa yukarı)
masaallah ivmelenmesi cok guzel.. araç ozgur abinin aracimi..
Trance-R
30-10-2012, 10:23
hobaaaa :)
maşallah , kazasız belasız ...
yola tecavüz etti :D
vectra-tuner
30-10-2012, 10:24
masaallah ivmelenmesi cok guzel.. araç ozgur abinin aracimi..
Yok , Araç bizim :D
hakkını vermişsiniz hakkını :)
Ertug_T.
30-10-2012, 10:49
Masallah cok guzel.arka koltukta tolga gordum sanki :D
yuru beee alırım anahtarını mayk
kanatlılarla deneyın olum artık
Maşallah kazasız belasız. Tolga korkudan gülmeye başlamış :D
Aha Sinan abi de uçuyor maşallah :D
keskinli_ali
30-10-2012, 11:54
Maşallah kazasız belasız. Tolga korkudan gülmeye başlamış :D
aynen :)):)))
streetdevil
30-10-2012, 12:25
güzel ivmelenmiş canavar maşallah
çok iyi çok iyi uzun zamandır seyrettiğim en güzel video.
emirarslan34
30-10-2012, 12:55
maşallah kazasız belasız
vuvv calibrada baya hızlanmış :) maaşallah diyelim,,,videoların devamlarını bekliyoz ;) abi kardeş bi deneme videosumu yapsanız aslında :D astra tabiki daha hızlı ama değişik bi deneme olur ...
vectra-tuner
30-10-2012, 17:52
Aha Sinan abi de uçuyor maşallah :D
Teşekkürler Kardeşim.
---------------------------------------------------------------------------------------------
İyi dileklerde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Özgür Ozan
30-10-2012, 18:05
arkadaki abi ruhunu teslim etti :D ses muazzam :D
keskinli_ali
30-10-2012, 18:39
tolga nın ilk defa güçlü araba tecrübesiydi bu arabada 3 kişi olmasına rağmen bukadar beklemediği bişeyle karşılaştı ilk 1 -2 vites focus dan gördüğüm tolganın yüzünü unutamıyorum yaa çok komikti:))))
maşşallah güzel gidiyor. aracın plakası nedir
vectra-tuner
30-10-2012, 19:13
maşşallah güzel gidiyor. aracın plakası nedir
Teşekkürler, plakayı burada yazmak biraz tehlikeli :D
vectra-tuner
30-10-2012, 19:21
arkadaki abi ruhunu teslim etti :D ses muazzam :D
Bu videoyu güzel yapan zaten O arkadaş :D
aracın maşallahı var kazasız belasız :)
Rich Knock ne demek acaba ?
vectra-tuner
30-10-2012, 19:29
aracın maşallahı var kazasız belasız :)
Rich Knock ne demek acaba ?
Fazla zengin karışım olduğu zaman da vuruntu meydana gelir., Fakir karışım ve vuruntu olursa o epey bi tehlikeli. Rich knock da pek iyi değil ama diğeri kadar tehlikeli değil.
TYPERHAKAN
30-10-2012, 19:45
maşaallah çok beyendim çok güzel olmuş,emeğinize sağlık,bence emeğin karşılığı alınmış,hızlanmasıda çok etkileyici.
maşallah c20letler elinizde coştu hele birde calibrayı 4 çekerde o turboyla alttan zorlayan teksin Sinan Abi, Allah nazardan saklasın, abi kardeş sorunsuz sıkıntısız güzel günlerde gazlayın...
maşallah abi çok güzel olmuş cidden. daha yüksek basınçlarda sıkıntısız ve uzun soluklu gider inşallah.
Teşekkürler, plakayı burada yazmak biraz tehlikeli :D
özel mesaj olarak atarmısınız merak ettim
vectra-tuner
30-10-2012, 21:36
Özelden Pm Atıldı (Dirk)
vectra-tuner
30-10-2012, 21:37
.................................................. ..........................................
vectra-tuner
30-10-2012, 21:42
maşaallah çok beyendim çok güzel olmuş,emeğinize sağlık,bence emeğin karşılığı alınmış,hızlanmasıda çok etkileyici.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.,
--------------------------------------------------------------------------------
Herekese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ,
:)
video nie bi garip oluyo hanı kafan kıyak olr torpido ayrı motor aynı oynarya onun gıbı olıo :D
vectra-tuner
30-10-2012, 22:07
video nie bi garip oluyo hanı kafan kıyak olr torpido ayrı motor aynı oynarya onun gıbı olıo :D
Depoda bi miktar alkol var, ondan olabilir :D
Taha Fedai
30-10-2012, 23:10
Maşallah asvaltı kazıyor birde bilmediğimden soruyorum bu calibralarda normalde 2 çeker siz isteyince nasıl 4 çekere alıyorsunuz ?
vectra-tuner
30-10-2012, 23:20
Maşallah asvaltı kazıyor birde bilmediğimden soruyorum bu calibralarda normalde 2 çeker siz isteyince nasıl 4 çekere alıyorsunuz ?
Bu araç Calibra Turbo 4x4 fabrikasyon.
Sigorta kutusundan 4 çeker sigortasını çıkartınca 2 çekere düşüyor,, bende buton var
O şekilde 4 çekeri iptal edebiliyorum.
masallah
2 ile 4 ceker farki rollede cok belli ediyormu kendini, bu aero ile yuksek suratte tutulmaz bu arac..
Maşallah ivmelenmesi çok başarılı.Sesi de ayrı güzel :)
vectra-tuner
31-10-2012, 00:16
masallah
2 ile 4 ceker farki rollede cok belli ediyormu kendini, bu aero ile yuksek suratte tutulmaz bu arac..
4 cekerde aracin gucu hissediliyor, ama yuksek suratlerde birsey araci tutuyor gibi.
4 cekerde motor harareti bile cabuk artiyor, yuke kaldigindan 1-2 psi boost artiyor.
2 cekerde ise 3.rollinglerde otoban asfaltinda daha iyi oluyor.
Aslinda 4 ceker kaldirip 2 cekere dusurulebilir ama denemedim acikcasi
Ludacris
31-10-2012, 00:47
Sinan king masallah hos video olmus :)
Cem yılmazın dediği gibi ' asfalt ağladı bee ' :D tebrik ederim :)
alihan_27
31-10-2012, 01:19
Hızlanma esnasında görüntünün mayhoşlaşması ivmelenmeden sanırım. Valla zamanda yolculuk serisini aklıma getirdi. Çok iyi olmuş. Araç içindekilerin tepkilerde güzel :D Maşallah.
ahmet3425
31-10-2012, 02:13
fazla başarılı, yanında başka bir aracla yurudugunu gormek guzel olurdu. masallah kazasız belasız...
goldbergbrk
31-10-2012, 04:19
araçda ne gibi işlemler var yazarmısınız güzel yürüyor araç güle güle kullanın
ProdriveSTI
31-10-2012, 04:32
O heyecanı yaşadım pc başında.
Ara hızlanmaların değerlerini merak ettim,dbn aldınız mı ?
Kazasız belasız İnşAllah.
Maşallah.O ne biçim ivmelenmedir :D
gercekten cok güzel olmus :D aracın cıkardıgı seslerde agız sulandırıyor , kazasız belasız kullanın :)
vectra-tuner
31-10-2012, 08:06
masallah
4 Çeker 1 ve 2. viteste ciddi bir avantaj hatta yerine göre 3. viteste dahi, ama otoban asfalı olursa 3. vitesten 2 çeker kullanıyorum. Hem baskı balatayı daha az yoruyor, hemde uzunda yürümesi 2 çekerde daha iyi.
4 Çekerde hareret bile daha erken kalkıyor (yüke daha fazla kaldığından) , aslında denemek lazım ama önce 2 çeker kalkıp, tuşla 4 çeker iptali yapılabilir. Ama denemedim açıkçası
vectra-tuner
31-10-2012, 08:09
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler
Araç C20let orijinal - yani Klasik adıyla SFI TURBO
Haltech e8 ecu var
Je piston
Forged rods
Garrett GT3076R
830 cc Siemens Deka
vs. daha detaylı spek yazarım ama ana hatlarıyla bunlar
Valla 5 sene filan oluyor sinan abi beni bi calibraya bindirmisti, stocka yakin bi arabaydi ama o zamanlar beni cok etkilemist
bu da cok basarili olmus.
bi de sinan abi 3 sene filan oluyor, ls1 bobinleri alirken biraktim bu isleri demisti:) devam ama heralde:)
vectra-tuner
31-10-2012, 08:42
Valla 5 sene filan oluyor sinan abi beni bi calibraya bindirmisti, stocka yakin bi arabaydi ama o zamanlar beni cok etkilemist
bu da cok basarili olmus.
bi de sinan abi 3 sene filan oluyor, ls1 bobinleri alirken biraktim bu isleri demisti:) devam ama heralde:)
Teşekkürler Mustafa,
Aslında bu arabayla uzun zaman pek uğraşmadım 2 sene felan yattı. yatırımı Gsi a yaptık. Ama işte bilirsin ki , bu modifiye işi gerçekten sigara gibi alışkanlık yapan birşey. Malesef henüz kurtulamadım , Corolla dizel aldım biniyordum güzel güzel..:)
ErmanArseven
31-10-2012, 11:41
masallah cok zevkli olmus video tam tadında kazasız belasız :)
BlackEmperor
31-10-2012, 20:44
çok güzel maşllah 2 yada 4 çekere alma durumu nasıl oluyor nasıl bi sistem var elektronik difransiyel galiba ?
çok güzel maşllah 2 yada 4 çekere alma durumu nasıl oluyor nasıl bi sistem var elektronik difransiyel galiba ?
Hehee :) Aynı soruyu ben sorucaktım. Önce davranmışınız. Fabrikasyon olan bir özellik mi?
vectra-tuner
31-10-2012, 22:49
Hehee :) Aynı soruyu ben sorucaktım. Önce davranmışınız. Fabrikasyon olan bir özellik mi?
Sigorta kutusundan sigortayı çıkartınca 2 çekere düşüyor.. ama buton kişisel uygulama
sigortaya giden kabloyu kesip araya girerek.
BlackEmperor
01-11-2012, 11:18
simetrik 4 çeker mi bu sistem güç yarıya düşmüyor mu 2 çekere alınca ?
uzun zamandır izlediğim en keyifli videoların başına geldi :)
maşallah araçlara, c20let sesi ayrı bir güzel cidden.
ilkerotti
03-11-2012, 21:54
dün akşam sesini gidişini yakından gördük maşallahı var
JusticeForAll
04-11-2012, 00:24
maşallah türkiyede yürüyenini görmüş oldum ilk defa :)
maşallah kazasız belasız ümitköy inlemiş :)
RafetAraç
06-11-2012, 17:50
of of off hakkaten çok iyi gidiyor