Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme talebi ANTALYA BOV 74 200 SX
1 barda stock turbo aracın şuanki gidişini görmek istiyorum daha sonra turbo degişikliginde tekrar deneyecegim
iletişim icin pm veya telefon numaram cogu kişide vardir zaten :) sti m3 typer vs vs :)
bov catara patara yapıyor yetiyor abi:)
1 bar stok turbo o kadar güçlü değil ya. Hani gtx turbo yu taksam güç ivme vs çok farklı oluyor
Hacı üstüne sti gonderiyorlardi senin facede onları bana havale etsene :)
Tamam abi:) Bana araba gönderen cok, ben tanımadıklarımla yarışmıyorum. Tanıdıklarla sadece zevkine işte:) 0.9 basıyorum Lpg kullanıyorum :p
Tamam abi:) Bana araba gönderen cok, ben tanımadıklarımla yarışmıyorum. Tanıdıklarla sadece zevkine işte:) 0.9 basıyorum Lpg kullanıyorum :p
Sana akan suyun yönünü bana çevir yeter :) turbo ne vardı sende
emir beni biliyorsun ben her türlü denerim maksat muhabbet olsun ama bu ara evleniyorum 15 gün mola vericem sonra durmak yok tam gaz ileri
emir beni biliyorsun ben her türlü denerim maksat muhabbet olsun ama bu ara evleniyorum 15 gün mola vericem sonra durmak yok tam gaz ileri
Biliyorum aynen muhabbet maksat yalnız evlendikten sonra eskisi gibi olmaz herşey benden söylemesi bizde evliyiz
Sana akan suyun yönünü bana çevir yeter :) turbo ne vardı sende
Tamam abi sıkıntı yok:)
Numaranı özelden atarsan direk sana aktarayım:))
garrett var turbo
Benzinde binemiyorum :( beyin, regilatör, benzin pompası, enjektör, emme manifoldu lazım. Kısmetse yaza dogru bunlarıda hallederiz.
Güncel olsun :) ufuk pm le numarani
onursoytam
31-10-2012, 17:10
Emir kemalcan hafta sonu ekk20 yı çıkartabilir bi görüş kanka istersen
Emir kemalcan hafta sonu ekk20 yı çıkartabilir bi görüş kanka istersen
Şanzımanı hal edecekti o görüşüyoruz kemal canla
alikosar
16-11-2012, 19:41
Bi aksilik olmassa ben denerim
Paslandık agbi :) maksat biraz action olsun
up up güncel :) kepez üstü havalimanı fark etmez
bi an korktum bi stock vti ve gti lar gelsin diye konu acıldı yine diye :D hızlı olan kazansın :)
bi an korktum bi stock vti ve gti lar gelsin diye konu acıldı yine diye :D hızlı olan kazansın :)
Stok vti isteyen sx ci olayını duydum hasktr fln olmuştum şimdi sx ler s13 ve s14 ve manuel otomatik diye ayrilir. Sx vardır sx vardır ama arkadaş intikam peşinde. :) bence
Gün gün güncel atarmi yapalım illa :D geçsem gecilsem de fark etmez gunceli :)
murat_ileri
20-11-2012, 03:39
bu kadar emek verilmiş bir aracın rakip bulamaması çok üzücü. antalya da hava halen roll için yeterince sıcak, akdenizliler kanınız kaynasın sx rakipsiz kalmasın :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/374042_10151248314109040_2065596370_n.jpg
Cuma cumartesi gününe yagmur olmazsa randevu alınır :)
280 beygirlik typer varmış drag cartel fln mış görmek isteriz
Güncel bu gece bir deneme yapalım
havalimanına gel gazlayalim diyenler nerde :D kepez üstü de olur hiç fark etmez geçmek geçilmek dert değil :)
starbucks ta.ümit kankimle oturuyorum yok mu bu gece nasiplensek
abi 1.4 Uno 70s var stock olur mu :D olur dersen hastane'nin ordaki cadde'de bulusalım auhauhaua :D
PROMINENT
24-11-2012, 21:07
hala ordaysan geleyim yav...
abi 1.4 Uno 70s var stock olur mu :D olur dersen hastane'nin ordaki cadde'de bulusalım auhauhaua :D
almera var onla gazlarız :D
hala ordaysan geleyim yav...
gel ağbi oturuyoruz :)
murat_ileri
24-11-2012, 22:41
emir ne yaptın sen bu sx'e kimse denemeye çıkmıyor, drift haricinde kullanılan sx görmek nasip olmayacak mı :)
PROMINENT
25-11-2012, 01:31
emirin sx güzel maşallah bu akşam gördük.
emirin sx güzel maşallah bu akşam gördük.
begenmene sevindim ağbi :)
emir ne yaptın sen bu sx'e kimse denemeye çıkmıyor, drift haricinde kullanılan sx görmek nasip olmayacak mı :)
kanka toplu video atacam dur hele :) biraz bekliyorum :)
abi naptın varmıydı atraksiyon ?
abi naptın varmıydı atraksiyon ?
bana göre yoktu :) başkaları sıktı :)
ozgur-07
25-11-2012, 18:02
Emir kardeşim gel kumluca ya deneyelim
on numara bi roll olur gibi geliyo :)
:) gelirim dert değil ama yok araç hazır değildi şu bu olmasın ama bu hafta sonu bu cumartesi kayserili 1.4 tsı ci arklar gelecek vakit bul sende gel antalyadayim o sebepten bu hafta hem gelirsen serdar la da edersin diğer arklar isterse yine denersin :)
:) gelirim dert değil ama yok araç hazır değildi şu bu olmasın ama bu hafta sonu bu cumartesi kayserili 1.4 tsı ci arklar gelecek vakit bul sende gel antalyadayim o sebepten bu hafta hem gelirsen serdar la da edersin diğer arklar isterse yine denersin :)
hbr verin bizde gelelim özledik valla roll izlemeyi :)
hbr verin bizde gelelim özledik valla roll izlemeyi :)
bugün bir deneme yaptık özgürle 4. vitesi zor girdiğini söyledi ayarda guncellenmesi lazım dedi ama benle ümit beraber bindik aracı ben sürdüm 2 kere siktik geçiyorum ümit e verdim arabayı o da geçiyor faruk la özgür de aynı araçta kilo farkı ve turbo devrinde değil iken bastık yarış konusu olcak ayarını bitirsin özgür eksiklerini tamamlasin o zaman video yu ekleyip koyarız :) tek e tek basariz merak edenler olur diye söyliyeyim dedim ben :)
ozgur-07
26-11-2012, 10:12
Emir kardesimizin söylediği gibi ayar güncelleme gerekiyor tekrardeneme yapılacak yinede tebrikler saygılar
iki aracada maşallah ozaman bi daha ki denemeye hbr verin
Güncel otesi ve Ayrica
Denemeler video kayıt yapilip yayinlanacaktir .Cam Car bundan sonra araçta sabit bağlı şekilde kalacaktir
Geçmek gecilmek dert değil ben yine koyarım sozum sözdür 0.9 1 barda stok turbo gücünü görmek amaç ardından yılbaşı sonrası turbo değişikliği ve tekrar deneme talebim olacaktır
aracimin specler belli proje konusunda var 0.91 bar basınç stock turbo ecufast Dr.Ecu yazilim. egzantrik vs vs proje konusunda herşey ortadadır basınç 0.9 1 bar arası oynuyormu oynamiyormu görmek isteyen ister içerdeki boost saati ister kendi manuel boost saatlerini alıp gelebilirler
Cumartesi akşamı denenilebilir yağmur yagmadığı sürece
***** 2 yer dede olur
aman dikkat edin artık ceza koçanını bitirene ikramiye var ;) mekanı afişe etmeyin
Bir güncel daha sanki arabamiz 500 hp de araç bulamıoz deneyecek
Konu acılalı ne zamandır Antalyada gidişi iyi arabamı yok sanki 2 bar basıp gtx30 turbomuz var :P
ekimden bu yana vay be :)
Bugun denemem olmadi ama DBS Polo yine bu gecenin yıldızı oldu şimdilik bu kadar serdar arkadaşımız video yu ekler Mersinli arkadaşlara tekrar teşşekürler kamera da Mehmet üntar vardi :)