Orijinalini görmek için tıklayınız : Camlı Van Sorunsalı
arkadaşlar corsa van aldık 2 ay önce. araç eski ruhsatında camlı koltuklu van olarak geçiyordu. elimizde açılma ve ruhsata işlenme belgeleri mevcut. ancak şimdi yeni ruhsatımı aldım ve ruhsatta panelvan olarak geçiyor.
sorum ise nerde yanlışlık var? kazıklandım mı yoksa emniyetmi yanlışlık yaptı. ne yapacagım ben şimdi:soru:
muratburunce
31-10-2012, 14:57
yazık laa kimse muattap olmamış kıymam annemm :D
vallaha yaaa yokmudur arkadaş bi fikri olan :D isyeaaaannn :(
Bir yanlışlık yok, eskiden kamyonet olarak geçiyordu, düzenleme yapıldı panelvan olarak yeni bir N1 sınıfı oluşturuldu. Connect vb. araçlar da eskiden kamyonetken şimdi panelvan olarak geçiyor. Panelvan'ın kelime anlamına takılmayın :)
aynen düzenleme geldi yasa bilgisayarımda var atarım eve gidince. yeni düzenlemeyle panelvan tipi araçlarda arkada koltuk ve cam bulunabileceğine dair ibare vardı
sıkıntı yaşamazsınız aynı şeyin laciverti konumunda
aynen düzenleme geldi yasa bilgisayarımda var atarım eve gidince. yeni düzenlemeyle panelvan tipi araçlarda arkada koltuk ve cam bulunabileceğine dair ibare vardı
varsa buraya bir eklesen fren muyanesi falan bilgili olalım
benim asıl sorum şu panelvan vs sıkıntı değil. camlı ve koltuklu ibaresi geçmiyor yeni ruhsatta ? bundan dolayı bi sıkıntı çıkarmı?