Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Bezi Cila Ve Kuruluma
individual
31-10-2012, 13:09
Arkadaşlar Selamlar.
Arkadaşlar Yeni siyah aracım için araç yıkandıkdan sonra araç kurulamak için suyu amecek ve kuruluyacak bir bez ve hızlı cila yaparken kullanabileceğim başka bir bez arıyorum.Açıkcası hepsiburada.com da çok ürün var önerebileceğiniz bir marka model varmı ?
battalgazi
31-10-2012, 13:19
meguiars kurulama havlusu çok güzel fiyatı biraz yüksek ama iki aracı çok rahat kuruluyor bir seneden fazladır kullanıyorum bir yıpranması yok
Water magnet sımdılık ısını görür fakat sadece araba kurularken cila yaparken diğer bezi alman gerekli ama forumdaki arkadaslar mavi bir bez kullanıyordu adını unuttum o daha güzel water magnetten .
Tarık V.
31-10-2012, 13:27
Şahsen kurulama için mavi "Uber blue drying towel"
Cila vs için sarı "Meguiars Supreme Shine" kullanıyorum :icon_tup:
Uber guzeldir.
Wax silme icin bol tuylu bez alabilirsin marka fln gerek yok.
individual
31-10-2012, 13:32
uber dediğiniz ürünü bende bir kaç arkadaşda görmüştüm nerden temin edebilirim bu bezleri avrupa yakası civari maslak falan uygun olur bana ?
M U R A T
31-10-2012, 15:17
ben kendime yeni bir bez sipariş verdim istersen boşa çıkan water magneti satabilirim cila silme bezide ayrıca sıfır olarak elimde var
Blackbird
31-10-2012, 15:28
uber dediğiniz ürünü bende bir kaç arkadaşda görmüştüm nerden temin edebilirim bu bezleri avrupa yakası civari maslak falan uygun olur bana ?
Kurulama bezinde CG miracle ve uber çok güzel bezler, genelde ingiliz detailing malzemesi satan sitelerden siparişle temin ediliyor, istanbulda erdem boyada bulunuyor bazen ama şuan ellerinde yokmuş sanırım yinede tekrar sormakta yarar var.
Wax cila silme bezi olarakta benim elimde Aquartz ın bezleri var kalite olarak en iyilerinden diyebilirim rahatlıkla forumda çok sayıda arkadaş aldı zaten.
Çok sayıda farklı markanın bezini kullanmış denemiş olduğum için çok rahatlıkla söyleyebilirim meguiars bezleri en dandik ve kalitesiz bezlerdir paranıza yazık günah.
twinkerem
31-10-2012, 17:02
sonax ürünlerinden tercih edilebilir
West Marine Türkiye sitesinde Buffalo Bez diye geçen 2 li paketi (7$ = 15 TL) olan sarı renkli 50 x 50 cm (20" x 20") olan bir bez var.
Kesinlikle ama kesinlikle bunu tavsiye ederim.
Uber Blue vs. bir çok bezden yurt dışından alıp kullandım. Uber Blue bezimi satıp bu Buffalo Bezden 4 tane aldım yedekli dursun diye :)
Cila-Wax silmek, Araç kurulamak gibi işlerde çok çok iyi ;)
Yakın zamanda west marineden fiyatı artmadan yine sipariş edeyim diyorum :D
Eğer forum kuralları gereği link vermek yasak değilse linkde verebilirim bezleri görmeniz için ;)
UBER BLUE DRYING TOWEL*MİKROFİBER KURULAMA BEZİ*60x90cm**1 ADET** (ID#61305): satış, İstanbul'daki fiyat. ERDEM BOYA ve KİMYA SANAYİ TİCARET adlı şirketin sunduğu OTO KURULAMA BEZLERİ (http://erdemboya.ticaretimiz.com/p61305-uber-blue-drying.html)
edit : stokda kalmamış arayıp ne zaman gelicegi hakkında bilgi alabilirsiniz.
individual
31-10-2012, 22:43
perpadaki yer benim çok yakınımda bi yarın uğrayım bakayım ellerinde varmı yada ne zaman gelicek sanırım o mavi bezden alıcam bende.
S.Özeren
31-10-2012, 22:46
Water magnet alma, bir süre sonra özelliğini yitiriyor , ben şuan water ile iç tarafı temizliyorum kaportaya sürmüyorum :D
M U R A T
01-11-2012, 14:45
water magnet asıl camda güzel performans sergiliyor ikinci bir bezi olanlar öyle yapabilir
S.Özeren
01-11-2012, 15:15
water magnet asıl camda güzel performans sergiliyor ikinci bir bezi olanlar öyle yapabilir
bunu sölemen iyi oldu , ozaman ben onu cam bezi yapiyim :D
Meguiars water magnet kurulama konusunda candır...
water magnet çok iyi ama zamanla aşırı sertleşiyor, ben kurulama için sonüs kullanıyorum ve çok memnunum. Camlar içinse water magnet gayet başarılı. Cilayı da forumdan Blackbird arkadaşımızdan aldığım aquartz bol tüylü bezi kullanıyorum o da çok çok iyi. Her 2 bezide şiddetle tavsiye ediyorum.
Kurulama için adam's diyorum :)
M U R A T
01-11-2012, 17:17
kurulama için wooly mammoth kraldır meg yanında ayakkabı bezi kalır:D
kurulama için wooly mammoth kraldır meg yanında ayakkabı bezi kalır:D
Şu an güncel fiyatı 75-100 TL arası olması lazım :D
İlerde bir ferrari porsche tarzı lüks araç almadıkdan sonra alamam heralde böyle bir bez :D
individual
09-11-2012, 12:34
uber bezden gelmiş arkadaşlar...geçen gün aldım.sıvı detarjan ile makinede yıkadım.bakalım bu hafta deniyecem nasıl bir sonuç vericek.
Blackbird
09-11-2012, 13:01
Güle güle kullan, iki aracı rahtlıkla kuruluyor tek seferde. :)
Yumuşatıcı kullanma, yazar zaten etiketinde.
http://i48.tinypic.com/33xygjc.jpg
Elimde fazlasıyla mevcut isteyen ö.m atabilirler
i-vtec07
05-09-2015, 13:35
güncel olsun .
yapı markette satılıp ta çizmeyen memnun kaldığınız kurulama bezi var mı ?
sonax ın kırmızı bi bezi vardı kullanan var mı acaba hiç .
burakgunay
08-09-2015, 14:38
Ben de cila bezi sorayım güncel olsun yeniden.
Bez dokusu oldukça önemli olduğunu hatırlatmaya gerek yok.
Yalnızca cila silecekseniz biraz tüyleri uzun ve yumuşak ürünler tavsiye ederim.
http://www.detail-box.com/Edgeless-Towel-Orange-40-x-40-cm,PR-798.html
http://www.detail-box.com/Edgeless-Towel-Orange-40-x-40-cm,PR-798.html
http://www.detail-box.com/Single-Soft-Towel,PR-706.html
rebeloghy
09-09-2015, 12:59
Peki bu uzun tüylü bezlerde cilayı başka bezle uygulayıp bununla mı siliyoruz , bu bezle uygulamıyoruz değil mi ?
en mantklısı cg miracle dryer, water magnetten iyi mammooth tan kötü
Ben uber blue kullaniyorum kaporta icin gayet memnunum
Peki bu uzun tüylü bezlerde cilayı başka bezle uygulayıp bununla mı siliyoruz , bu bezle uygulamıyoruz değil mi ?
Cila ped le uygulanir bu bezle silinir