Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu hale bak!
İbrahim Erdem
31-10-2012, 19:52
ODTÜ'de cezaevlerinde açlık grevi yapan PKK VE KCK'lı tutuklulara-En Son Güvenlik Haberleri-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/gundem/haber/790011-odtuden-dumanlar-yukseliyor-)
Burası benim okuduğum okul. Bu piçleri toplasan sayıları belli. Hepsinin öğrenci olduğunu da sanmıyorum. Ama şerefsizler kendilerine yer bulmuşlar güzelim okulumun içine sıçıyorlar. Tiksindim sinir oldum yemin ediyorum.
GokhanRS
31-10-2012, 19:55
yeminle karaktersiz doldu memleket. ulan bayrağıyla yürüyene saldırmayı biliyorsun bu piçleri ezip niye geçemiyorsun?
yeminle bu ülkenin başındakiler türk duşmanı pkk yanlısı olmuş millet uyuyor halâ.
İç savaş başlatıcaklar ya bu gidişle gerizekalılar o bu şu sorunu diye diye diye memleketi sorunlu hale getirdiler.
Bugün oradan geciyordum. Aracın içerisine biber gazı girdi çok kötü oldum. Cehenneme cevirmislerdi ODTÜ girişini, serefsizlik resmen...
Tarık V.
31-10-2012, 20:03
İbnenin evladı okuma yazması da yok.
Duyulmuyor mu bu olaylar o çevrede yaşayan halk-esnaf tarafından hiç mi tepki yok anlamıyorum.
Polisi zaten anlamak mümkün değil, nerede olursa olsun bu şerefsiz vatan hainlerine tepki yok ama maçlarda, sokakta kavgalarda, trafik çevirmelerinde, Cumhuriyet yürüyşlerinde aslan kesilirler.
5 tanesi o yanlışı yaptı zamanında o gün bu gün gelemiyorlar ama bekliyoruz. Gelsinler bu tarafa doğru bakalım el mi yaman bey mi yaman.
İbrahim Erdem
31-10-2012, 20:17
Asıl suç üni yönetiminde. Okul içine polis giremiyor girmesi için de izin lazım.
Şu an a1 kapısı denilen olayın olduğu yer kapalı. Mesai bitişi insanlar okuldan çıkamadı akşam.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/189173_10151248619353738_858117719_n.jpg
kapıdaki nizamiyeyi ne hale getirmiş havyan sürüleri.:mad::mad:
Tarık V.
31-10-2012, 20:21
Neyse hiddetleniyorum bu şerefsizleri gördükçe, Allah ıslah eylesin, emellerini boşa çıkarsın inşAllah.
İbnenin evladı okuma yazması da yok.
Duyulmuyor mu bu olaylar o çevrede yaşayan halk-esnaf tarafından hiç mi tepki yok anlamıyorum.
Polisi zaten anlamak mümkün değil, nerede olursa olsun bu şerefsiz vatan hainlerine tepki yok ama maçlarda, sokakta kavgalarda, trafik çevirmelerinde, Cumhuriyet yürüyşlerinde aslan kesilirler.
5 tanesi o yanlışı yaptı zamanında o gün bu gün gelemiyorlar ama bekliyoruz. Gelsinler bu tarafa doğru bakalım el mi yaman bey mi yaman.
Açlık grevi yapan bdp yanlılarını destek için basın mitingi vermek için toplananların yanına gitmek isteyen türk bayraklılarıda engelliyorlar adam bagırıyo esnafa bunların burda durmasına nasıl izin veriyosunuz diye hey gibi günler!!!
bir tane daha görmedim ben akpliyim ama bu olaylardan sonra oyumu vermiycem diyeni gerçi hiç ben akp veriyorum diyenide görmedikte:rolleyes:
imkanı olan bu ülkeden gider.şu okul bitsin bende çok kalmam herhalde.
Yani gidişat değişmezse, ki öyle gözüküyor.. Pek yaşanılacak yer olmayacak Türkiye..
Yani gidişat değişmezse, ki öyle gözüküyor.. Pek yaşanılacak yer olmayacak Türkiye..
yeterince öyle zaten 2023e kadar kim katlanır bu kadar saçma şeye.
polis götünden korkuyor sana bana gücü yetiyor ondan bize geliyorlar kaç tane adam varki içlerinde rüşvet yemeyen milletine sahip cıkabilicek?
Bir elin parmaklarını geçmez...
çok yanlış düşünüyorsun o p*ç kurularının amacı da bu zaten,insanların rahatını bozmak
sen gidersen ben gidersem amaçlarına ulaşmış olur bu p*çler...
gokhan035
31-10-2012, 21:24
Ne saçma sapan bi ülke olduk ya, millet elin Avusturya sında Almanya sında, Belçika sında evinde oturmuş çayını yudumlayıp izne çıktığında hangi ülkeye gezmeye gitsem diye düşünüyo bide bize bak..
çok yanlış düşünüyorsun o p*ç kurularının amacı da bu zaten,insanların rahatını bozmak
sen gidersen ben gidersem amaçlarına ulaşmış olur bu p*çler...
bence onlar çoktan amaçlarına ulaştı.halkta bunu sindirdi.neredeyse kuralım devletlerini verelim şerefsizlere diyecek pozisyona geldi
Bursada yavuzselim mahallesinde yaşanan olaylardan sonra tvde açıklama yapıyolar.gözaltılar başladı diye...halk bu terör yandaşlarına karşı ayaklanıyo diye hapse gircek.terör yandaşlarına çıkışan kimse olmayınca daha rahat eylem yapıcaklar tabi.. herşey terör için..
BURAKALTAC
31-10-2012, 21:35
BOP tıkır tıkır işliyor..
Komutanim uyursaniz ölursunuz dio.. Diyemiyorumki devletim milletim uyudugu icin öluyoruz..
Trance-R
31-10-2012, 21:42
Komutanim uyursani ölursunuz dio.. Diyemiyorumki devletim milletim uyudugu icin öluyoruz..
doğru söze nedir ...
lethaldoze
31-10-2012, 22:19
Allah kahretsin... 60 lara 70 lere döndürcekler ülkeyi. Son zamandaki olaylara bakıyorumda.... Şu ara sırf 60 ların olaylarını bıraz olsun gösterio die özellikle o kısımları için hatırla sevgili dizisini izliyorum ve bakıyorum da sanki çok büyük benzerlikler var... Allah sonumuzu hayır etsin.
AtmoSpheriC
31-10-2012, 22:34
çok pis sövecem şmdi ya.
gemiyi ilk fareler terk eder derler ya..bizler ne Aslımız Neslimiz Özümüz olan bu Türkiye yi terk edicez -yaşanmaz hale gelse dahi!,ne de bu Türk e Türkçe yi Türkiye yi -kendi sınırları içinde soykırım uygulayan terör örgütüne teslim olucaz arkadaşlar :) olyı sağ-sol hikayesiyle de benzetme yapmayın olay tamamen Türkler ve Türk düşmanları arasında bir savaş.ne yazık ki terör örgütü kadar askerimize ızdırap olan komutanlar vede vatandaşa teröristten de ileri terörizm estiren polislermizin olduğu bir sistemde varlığımızı sürdürüyoruz..bayramın 1.günü askerde intihar eden bir arkadaşımızı toprağa verdik ve diğer askerlik vukuatları?...
sonuç olarak çok afedersiniz ama aslı nesli özü -1Türk olarak -Türkiye cumhuriyetinde g.t kadar yalnızım ama fare değilim gemiyi ilk terkeden.terketmek Türk e yakışmaz biz bize sahip çıkacaz ait olucaz bizliğimize aslımıza neslimize özümüze -ki azınlık terkedecek !varsın olsun ayaklar baş başlar ayak kraldan çok krallık taslayanlar ...
cabrioleter
01-11-2012, 00:36
emniyet güçleri 50 çapulcuya hiç bir şey yapamaz hale gelmiş, yazık güzel ülkeme çok yazık :(
benm kardesimde burda ben ona derdim hep ulan bide akıllı adamları seçip alıyolar niye sürekli olaylı falan diye ama işte olayı ateşleyenler genelde öğrenci bile değil.
Konusmayı bıle bılmeyen Bır Avuc Kopek bunlar..
polis götünden korkuyor sana bana gücü yetiyor ondan bize geliyorlar kaç tane adam varki içlerinde rüşvet yemeyen milletine sahip cıkabilicek?
Bir elin parmaklarını geçmez...
dün cafenin önünde park yeri bulamadığım için ön tekeri kaldırıma çıkardım. polis geldi cezayı kesti hemen yanına gidip sorun oluyosa alıym dememe rağmen. öğrenci olduğumu söyledim ama dinlemedi. bugün aynı yere malak gibi komple jipini çıkarmış bi mercedes jipin sahibiylede komiser oturup benim oturduğum cafede çay içti. böylesini döver misin öldürür müsün. sözde emniyeti, huzuru, refahı sağlamak için varlar.
Anıl DALGA
01-11-2012, 00:56
Asıl suç üni yönetiminde. Okul içine polis giremiyor girmesi için de izin lazım.
Şu an a1 kapısı denilen olayın olduğu yer kapalı. Mesai bitişi insanlar okuldan çıkamadı akşam.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/189173_10151248619353738_858117719_n.jpg
kapıdaki nizamiyeyi ne hale getirmiş havyan sürüleri.:mad::mad:
şerefsiz köpekler...
Lutfen otomobil dişi, tartişmalara yol açabilecek haberleri burdan paylaşmayin