Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoparlör Tamiri - Öneri - Tavsiye
deeperblack
01-11-2012, 11:39
Geçen ay morel midlerimden biri aşırı coştuğum için tel kopardı.
Biryere yapılması için bıraktım ama 1 aydır el sürülmemiş. Sinirle gittim aldım.
Herneyse daha önceden hoparlör tamiri yaptırdığınız güvenilebilir yer tavsiye edebilecek olan kimse varmıdır ?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
darkmoon
01-11-2012, 11:44
tempo 6 mı
deeperblack
01-11-2012, 11:49
Midler hybrid ovation fakat bozuk olan cdm88
Yenibosna bit pazarında var işinin ehli birisi ama adını bilmiyorum gidip sorarsanız esnafa gösterirler
müzik sistemleri başlığında vardı tavsiye.
nerde yaptıramadınız ?
Anadolu yakasına uğrarsanız bolero var hoparlör tamircisi işininde ehli biri :) Küçükyalı minibüs yolu üzerinde
free-hifi
01-11-2012, 13:17
Anadolu yakasına uğrarsanız bolero var hoparlör tamircisi işininde ehli biri :) Küçükyalı minibüs yolu üzerinde
Aynen anadolu yakası küçükyalı bolero müzik behzat bey
avrupa yakası karaköy nec elektronik sami sanrım yenibosnada şubeleri var google amcadan siteleri var
Bakırköyde Dilek Elektronik var. Birkaç iş yaptırdık memnun kaldık.
YavuzNaz
01-11-2012, 13:22
bende dilek elektronik diyorum, bit pazarında tanıdık yoksa kazıklanma ihtimali %90 :)
Sercan Keklik
01-11-2012, 16:31
Abi boleroya birakma canin yanar 5 kere goturursun sonrada kimse adam edemez. Karakoyde biri vardi behzatin 5 kati prof onu bi arastir bende bulursam numarasini yollarim sana
painkller
01-11-2012, 16:36
nec elektronik var, karaköyde. isterseniz tam adresini atabilirim, şuan kartvizit yanımda değil taşınmışlardı eski yerinden.
6985 leri yapmışlardı sağolsunlar eskisi gibi çalıyor hala :)
yenibosna eskidji bit pazarı nec elektronik
Anıl DALGA
01-11-2012, 16:57
İst Suadiyede Kubilay abi var 0532 591 63 26 telefon numarası Anıldan aldım dersen yardımcı olur CDM88 midrange i herkese emanet etmek olmaz :) Kubilay abi kesin yardımcı olur hemde iyi bir dost edinmiş olursunuz :) kesinlikle kazıklamaz :)
Abi boleroya birakma canin yanar 5 kere goturursun sonrada kimse adam edemez. Karakoyde biri vardi behzatin 5 kati prof onu bi arastir bende bulursam numarasini yollarim sana
nec elektronik var, karaköyde. isterseniz tam adresini atabilirim, şuan kartvizit yanımda değil taşınmışlardı eski yerinden.
6985 leri yapmışlardı sağolsunlar eskisi gibi çalıyor hala :)
yenibosna eskidji bit pazarı nec elektronik
Bende NEC'i tavsiye ederim.
Cep numarası olması lazım bende :)