Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet İçin Sağlık Raporu @ŞİŞLİ
StyleALP
01-11-2012, 18:30
Merhabalar;
Ehliyet için sağlık raporu isteniyor *****. Sağlık ocağından alınabiliyormuş bir süre önce ancak şuan sağlık ocakları için aynı şey geçerli değilmiş. En yakın devlet hastanesi ya da poliniklikten alınıyormuş. ŞİŞLİ çevresinde önerebileceğiniz sağlık raporu veren neresi var?
Çok teşekkürler...
BirkanYazici
01-11-2012, 18:43
Ben sürücü kursumun doktorundan almıştım sağlık raporunu
YunusAydn
01-11-2012, 22:36
banada kurs aldı 50 tl karşılığında hiç uğraşmadım
berkay_aydin
01-11-2012, 22:46
Perpanın tam karşısındaki köprüden geçin aşşağıya doğru biraz indikten sonra sağda Sadabat polikliniği var, hemen hallediyorlar...
Sadabad Tp Merkezi - Salk Raporu - SSK - Emekli San. - Ba-Kur - 0leti_im (http://www.sadabadtip.com/?s=i)
sürücü kursu halletmiyor mu o işi ? Beni telefonla aramışlardı sağlık kontrolü var gel diye.
Gitmedim.
2 gün sonra gittim, tamam biz hallettik dediler.
Hiçbir kontrole girmeden eve döndüm :)
yanına bi adet vesikalık al aklında olsun
Anıl DALGA
01-11-2012, 23:08
Sürücü kursu halletmiyor bildiğim kadarıyla sağlık raporunu hastaneden alıyorsunuz :)
Sürücü kurslarına haftanın belirli günleinde doktor geliyor 20TL karşılığında raporu onaylayıp gidiyorlar çevremdeki herkes bu şekilde aldı
şişli etfal, okmeydanı ssk. yaramıyormu.
mahellenizde bulunan aile hekiminizden yanınızda 1 fotoğraf götürerek ücretsiz olarak alabilirsiniz.
sağlık ocağından almıştım zamanında iyiydi be bedava :D
YavuzNaz
02-11-2012, 07:32
aile hekimide sağlık raporu veriyor.