PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : android internet

Faruk'S
02-11-2012, 17:25
arkadaslar bi kac saat once telefonumu bi koseye atmistim.simdi baktim 14 tane bilgi mesaji hep internet kullanim ucreti 0,5 tl.7 tl'm gitmis anliyacaginiz.arka planda calisaan internet kullanan uygulama varmi diye baktim yoktu bise.yukarida da uzeinde e harfi bulnan download/upload simgesi aktifti.yani ayarlarada baktim ama bise bulamadim.uygulamalardan oldugunu sanmiyorum.

onceden de oluyodu belki ama internet paketim vardi.kullanim mesajida gelmiyodu dolayisiyla oradan gidiyidu demekki.paket bitince de boyle oldu.

uygulama olarak facebook,twitter,foursquare disinda bise yok ve o esnada bunlarin hepsi kapaliydi

sizce neden boyle bise oldu.ne yapmam gerek ?

ProdriveSTI
02-11-2012, 17:33
otomatik güncellemeler açıksa ondan dolayı olabilir.

google market'e gir ve ayarlardan otomatik güncellemeleri kapat.hatta mobil şebeke'yi de kapalı tut.Kullanacağın zaman açarsın.

asot
02-11-2012, 17:45
xperia u var bende, internet paketini sömürtmemek için, uçak moduna alıyorum, veri alımını kapatıyorum, güncellemeleri iptal ediyorum, telefonda zaten arka planda nelerin çalıştığını gösteren bir uygulama da içinde vardır, ordan bakarsınız da anlaşılır.

cery
02-11-2012, 19:04
mobil veriyi kapalı tutuyorum genelde ben de. wi-fi varsa bağlanıyor otomatik zaten.

Low-Rider
02-11-2012, 19:11
Bildirimlerr açıksa ondan gidebilir

Faruk'S
02-11-2012, 19:14
Android konusunda yeniyim.Daha önce ios kullanıyordum da bu bahsettiklerinizi biraz daha açmanız mümkün mü ?

otomatik güncellemeler açıksa ondan dolayı olabilir.

google market'e gir ve ayarlardan otomatik güncellemeleri kapat.hatta mobil şebeke'yi de kapalı tut.Kullanacağın zaman açarsın.

Market güncellemeleri kapalıydı zaten.Mobil şebekeyi nereden kapatırım ?

Bildirimlerr açıksa ondan gidebilir

bildirimleri nereden kapatabilirim ?

ProdriveSTI
02-11-2012, 19:16
Android surumun 4.0 uzeri ise ayarlara girdiginde direk karsina cikar mobil sebeke diye,oradan halledebilirsin.

Faruk'S
02-11-2012, 19:21
Android surumun 4.0 uzeri ise ayarlara girdiginde direk karsina cikar mobil sebeke diye,oradan halledebilirsin.

Malesef 2.3.7 :)

ProdriveSTI
02-11-2012, 19:25
Hmm eski ayarlar menusunu de hatirlamiyorum ki. :)

Baglanti ayarlarinda mutlaka yazar girip bakin yada yukaridan uyari penceresini kaydirin asagi hizli ayarlar diye sekme olacak ordan da kapatabilirsin.Bu arada benim tel htc xl.

akarags1905
05-11-2012, 00:57
Malesef 2.3.7 :)

xperia u kullanıyorum.. Veri Trafiğini devre dışı bırak diye bir seçenek var ordan kapatırsan sıkıntı olmaz benim sürümümde 2.3.7..

yada menüden Kurulum Sihirbazını aç, 2.adımda Yalnızca kablosuz ağları seç..