Orijinalini görmek için tıklayınız : bu üye ilk defa yaylanıcak, tavsiye verin :)
onurunal
02-11-2012, 23:30
selamlar...
gariban hatcback focusa artık yay takayım diyorum ama bu konularda bilgi tecrube deneyim sıfır... ufak çapta bir soruşturma ile eibach 3.5 pro kit demekteyim fakat tech üyelerine danışmadan işe girişmek istemiyorum.. bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir... nerden temin etmek gerekir çakmasına rast gelmemek önemli ucuza almak önemli. yaylı arabayla karşılasacağım sıkıntılar neler olabilr.... ya da başka önerileriniz var mıdır.. ankarada sıkıntısız montaj için nereye gitmeliyim..
1.6 benzinli focus hatcback 2007 collection.... şimdiden teşekkürler...
edit: konu kirliliği yapmak istemedim buradan soraym...
ön taraf içime sindi fakat arka sanki hiç düşmedi gibi :) ne diyorsunuz 3.5 eibach olması gerektiği gibimidir..?
http://imageshack.us/a/img203/2583/fotoraf0008r.jpg
orhan_guney
02-11-2012, 23:39
bu saatte bu iş olmaz kafasını acarsın adamların ne kadar cok soru sormuşsun sen bu soruyu bence sabahları saat 11 gıbı sor bence :) beyın zıhındeyken su an herkez pilot durumunda nöbetciler hariç tabi :D
tdipower
02-11-2012, 23:42
eibach gayet konforlu olur :) montaj için akıncı otoya gidebilirsin başkent sanayi de hastanenin oradan 3.araya gir büyük köftecinin karşısı Akıncı Oto
onurunal
02-11-2012, 23:43
bu saatte bu iş olmaz kafasını acarsın adamların ne kadar cok soru sormuşsun sen bu soruyu bence sabahları saat 11 gıbı sor bence :) beyın zıhındeyken su an herkez pilot durumunda nöbetciler hariç tabi :D
aslında sohbete acıcaktım ama yönetim fırçalayabilr diye düşündüm.. vardır illa birileri olmadı sabah günceli çekeriz abicim ya
by_BuRoCk
02-11-2012, 23:44
şahsi fikrim kesinlikle 5 lik yay almandan yana aracı çok çekici yapar :)
kullanımı alışana kadar zordur bazı yollarda yengeç misali yan yan çapraz şekilde kullanman gerekebilir.
eibach bulabilirsen çok iyi olur ben sana ankara da bulabilecegin bi adres vereyim.
şuan sitelerinde eibach 3 lük yay var h&r nin 5 lik yayıda var h&r de çok iyidir tavsiye ederim.
buda link Spor Helezonlar | H&R Ford Focus 04- 50mm Spor Helezon/Yay - Oto aksesuarı, tuning, Angel Eyes Farlar, Stoplar ve diğer tuning ürünleri - modifiye.com.tr (http://www.modifiye.com.tr/tuning/5532-243-H-R-Ford-Focus-04-50mm-Spor-Helezon-Yay.aspx)
onurunal
02-11-2012, 23:50
kullanımı alışana kadar zordur bazı yollarda yengeç misali yan yan çapraz şekilde kullanman gerekebilir.
abicim dediler ki amortisörün ömrü kısalırmış5 lik ile... :confused:
onurunal
02-11-2012, 23:54
eibach gayet konforlu olur :) montaj için akıncı otoya gidebilirsin başkent sanayi de hastanenin oradan 3.araya gir büyük köftecinin karşısı Akıncı Oto
aklıma yazdım abicim ;)
onurunal
02-11-2012, 23:55
dogru soylemısler :)
bana direk sen patlatırsın diyorlar araba kullanmama şahit olan birkaç arkadaş :) 3.5 eibach çok mu az düşürür ya ?!
tdipower
02-11-2012, 23:55
taktıracağın zaman haber ver ben seni yönlendirirm ;) usta ilgilenir senle :)
onurunal
02-11-2012, 23:59
taktıracağın zaman haber ver ben seni yönlendirirm ;) usta ilgilenir senle :)
olley bu kısım halloldu gibi sağolasın üstat :icon_tup:
bora1311
03-11-2012, 00:09
eibach 35mm işini gorur onur, 50mm de amortisorde sorun yasayabilirsin... dizel olsaydi vogtland diyecektim, benzinli de eibach iyidir :)
onurunal
03-11-2012, 00:24
eibach 35mm işini gorur onur, 50mm de amortisorde sorun yasayabilirsin... dizel olsaydi vogtland diyecektim, benzinli de eibach iyidir :)
oklar eibach ı gösteriyor abicim :icon_tup:
DetailEF
03-11-2012, 00:26
Gidiyosun sandım :D
50mm ideal bence 35mm pek tatminkar düşürmüyor karar senin :)
Dogru seçim olmuş eibach 3.5 konforlu gzl rahat fazlas ses yapmayan bir yaydır
by_BuRoCk
03-11-2012, 07:47
30 veya 35 mm lik aldıgında bi süre sonra ya bu araba ne kadar yüksek diyeceksin :)
50 mm iidir candır :)
Amortisörün ömrünü kısaltmasıda kullanıma bağlı.benim arka yaylarım 4.5 cm + 2 cm presli orjinal amortisör kullanıorum yıllardır ön yaylarda aynı şeklde 4.5 + 2 cm pres amortisrlerde 3 cm tabla ve milden kısa + sertleştirme yaptık.En ufak bi sorun yaşamadım henüz. Demem o ki almışken 5 lik al ilerde zaten daha fazla nasıl düşürüürm diye uğraşıcaksın :D
onurunal
03-11-2012, 09:53
Amortisörün ömrünü kısaltmasıda kullanıma bağlı.benim arka yaylarım 4.5 cm + 2 cm presli orjinal amortisör kullanıorum yıllardır ön yaylarda aynı şeklde 4.5 + 2 cm pres amortisrlerde 3 cm tabla ve milden kısa + sertleştirme yaptık.En ufak bi sorun yaşamadım henüz. Demem o ki almışken 5 lik al ilerde zaten daha fazla nasıl düşürüürm diye uğraşıcaksın :D
abi doğru diyon da haftasonu bayram tatil falan biraz da aile arabası olucak canım çok çekiyo 5 liği de bana göre değil gibi geliyo ya..
abi doğru diyon da haftasonu bayram tatil falan biraz da aile arabası olucak canım çok çekiyo 5 liği de bana göre değil gibi geliyo ya..
valla bende öyle dedim ilk ama şuan ön 9.5 arka 6.5 :) ki focus ciğerli araba 5 likte hiç sıkıntı yaşamazsın bence
onurunal
03-11-2012, 15:54
deneyimli insan aranıyor günceli :)
deneyimli insan aranıyor günceli :)
deneyim?
1 tane collection oem 16 jant + 50mm AP
1 tane ghia oem 16 jant + 35mm Eibach
1 tane titanium x 18" ST jant + 50mm Eibach
şeklinde araç kullandı arkadaş çevrem, en sıkıntısızı 35mm Eibachtı, sekme konfor vs işin içine katınca. hepsi dikkatli kullanan bilinçli insanlardır :)
onurunal
03-11-2012, 16:48
deneyim?
1 tane collection oem 16 jant + 50mm AP
1 tane ghia oem 16 jant + 35mm Eibach
1 tane titanium x 18" ST jant + 50mm Eibach
şeklinde araç kullandı arkadaş çevrem, en sıkıntısızı 35mm Eibachtı, sekme konfor vs işin içine katınca. hepsi dikkatli kullanan bilinçli insanlardır :)
tamam eibach 3.5 :icon_tup:
bi soru daha en güvenilir nereden temin edebilirim ?
onurunal
16-11-2012, 16:36
yayı taktım sizce nasıl duruyor 'up' laması.. ilk post ta resim mevcut... saygılar sevgiler..