Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook hesabı kapatılması
Yaz başlarında 5-6 senedir kullandığım facebook hesabım fake hesap adı altında kapatıldı. Bir kaç prosedür var kimlik fotosu falan gibi onları uyguladım ama hala sonuç alamadım. Eski fotolarım videolarım lazım onlar olmasa ugrasmaya değmez aslında. Sonuç alan veya bilgi sahibi olan varsa yardım bekliyorum.
Kapatamassın ancak dondurabiliyorsun facebook hesabın açık iken aşağıdakini adres çubuğuna yaz zaten yazılar yönlendiriyor seni ;
www.facebook.com/deactivate.php
Kapatamassın ancak dondurabiliyorsun facebook hesabın açık iken aşağıdakini adres çubuğuna yaz zaten yazılar yönlendiriyor seni ;
www.facebook.com/deactivate.php
Okumadan yorum yazmıssın
arkadas nasıl kapatabılırım demıyor
hesabım kapatıldı nasıl açabılecegını soruyor.
benim hesabım 10 kere kitlendi hepsindede açtım .
facebooka giriş yapmadan gir altta şifremi unuttum var . ordan kendi msn adresini yaz şifremi unuttum de ordan şifreyi değiştir sonra sana arkadaşlarının resimlerinin sorar bunlar kim filan yapamazsan pm at bilgilerini yapayım
facebooka mail atabilirsin yardım maillerinden tr bürosu geri dönüş yapar.
benim hesabım 10 kere kitlendi hepsindede açtım .
facebooka giriş yapmadan gir altta şifremi unuttum var . ordan kendi msn adresini yaz şifremi unuttum de ordan şifreyi değiştir sonra sana arkadaşlarının resimlerinin sorar bunlar kim filan yapamazsan pm at bilgilerini yapayım
++
evet bende bu yöntemi bir kaç kez kullandım.
Söylediginiz sifre degiştirme muhabbetini yaptım ama en sonunda bu cıkıyor
http://g1211.hizliresim.com/13/4/flz0y.jpg
Şifreyi yazıncada bu cıkıyor. Kimlik fotosu falan istiyor sansürlü bi şekilde gönderdim ama hala yanıt yok.
http://g1211.hizliresim.com/13/4/flz15.jpg
kötü niyet görmemiş bunlar.
Hakan Burak
04-11-2012, 10:59
Bazen çok saçmalıyor bu facebook. Sanki herkes Face'ye muhtaçmış gibi hareketler peşinde. Gerçi muhtaç olanlarda var, yok değil ama benim için olmasa da olur. Barzoları yollamadan, seçkin olamassın Facebook! Bu tür şekillere gerek yok.
sadece resim ve videolara ihtiyacın olduğunu belirten bir mail at bence
Zaten kimlik göndermene cevap 1-2 haftadan önce gelmez.Hatta 1 ayı bulduğunu bile söyleyebilirim.
Komple hesabini neden kapatamiyorsun ? Adamlar eninde sonunda geri geleceginden o kadar mi eminlerde kapattirmiyorlar ?
Sadece foto ve videolar içinde mail attım cevap yok olcagınıda sanmıyorum. Ayrıca kimlik gönderme muhabbeti 1 ayıda gecti ondanda hala haber yok. Anlamadıgım konu 5-6 yıllık hesabımın neden fake olarak kapatılması?