Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi
Cam filmini çok seviyoruz ailecek. :p
Cam filmi seven srclere bayram mjdesi - Oto Haber (http://www.otomagazin.net/haber/1072-cam-filmi-seven-suruculere-bayram-mujdesi.html)
cok sacma. tüm camlar filmli olmadıkdan sonra bi anlamı kalmıyor.
Buda bi gelişme en azından :D
hiç sevmem cam filmini ve bu güne kadar hiç bir arabamda takmadım :)
OnurÖzden
03-11-2012, 17:25
hep aynı haberler, polis laps diye yazıyor cezayı :D
bence takılacak araba var takılmayacak araba var.Sevip sevmemeyee bişe diyemem ama bazi arabalara/bazi renklerin tamamlayıcısı gibi sanki :)
ÜSTÜNERC
03-11-2012, 17:31
babamda öyle dıyor ben cok yalvardım beyaz elantra var 2011 model tavan folyo yaptım 1 numara cam filmi cektırelım şık durur dedım.dıo karımı satacan arabada ne gerek var :) yani yasa onaylansa bıle peder onaylamıyor:D
TSE yetkisiz yerlerde yapılanlar (damgasız olan sanayi spec) yine muayenede / trafik kontrolde cortlayacak yalnız :)
Ziebart, 3M gibi firmalardan yapmak şart kısaca.
Ben iklim koşullarından ve validenin uzun yolda rahatsız olmasından dolayı açık tonda olsa kullanıyorum yaklaşık 5 senedir, hiç sıkıntı yaşamadım polislerle bugüne kadar. Birazcıkta sizin iletişiminize bağlı bu iş ;)
Tarık V.
03-11-2012, 18:20
babamda öyle dıyor ben cok yalvardım beyaz elantra var 2011 model tavan folyo yaptım 1 numara cam filmi cektırelım şık durur dedım.dıo karımı satacan arabada ne gerek var :) yani yasa onaylansa bıle peder onaylamıyor:D
Mantık aynı bende geçenlerde çektirdim ön cam dahil peder diyor biz mafya mıyız , arabada karı mı pazarlıyoruz :)
aslında alakası yok ama "baba" işte dicek bişey yok. :D mesela hondanın ön cam dahil komple cam filmi var, dacia da yok. dacia ya bindiğimde gözlerim kamaşıyor. cam filminin gözünüsevim diyo insan :)
painkller
03-11-2012, 18:36
yakında arka ve yan camları zindan spec, yanları filmsiz şahinler görürüz.
Bu ne peyriz bu ne lahana turşusu demeden geçemiyorum. Yav madem izin vericen tam yap. Arka ve yan arka camlara film çektiriyoruzda sürücü camlarına niye çektiremiyoruz. Saçmalıktan başka bişey değil, ön cam hariç dense anlarımda yandan bakılınca rezil bir görüntü olucak. Ayrıca yolda yandan güneş geldiği sürece şöförede ızdırap.
Bu yasa çıksada kulanmayacağım, çıkmasada. Bişey yaparlar oda yarım yamalak.
ÜSTÜNERC
03-11-2012, 19:24
Mantık aynı bende geçenlerde çektirdim ön cam dahil peder diyor biz mafya mıyız , arabada karı mı pazarlıyoruz :)
yapacak bıse yok:):) amerikan park yaptırdık söktürdü dıo onlar sinyal degılmı nıye turuncu yanıyor olmaz öyle şey dıye:) parklara osram ampul taktık turuncu onla ıdare edıyoruz:) arabayı ben kullanıyorum ama babam gene laf edıyor:)
cam filmini bende onaylıyorum. En başta bir baba olarak. 2 oğlum var, ellerinizden öper. Küçük 6 yaşında. daha kendini tam savunamayacak yaşta. Kaza anında yandan gelen darbelerde camlar içeri doğru kırılır ve kırık parçalar içerideki insanlara zarar verir. İşte filmi kullanmamdaki asıl neden oğullarımı oluşabilecek böyle bir durumdan korumak. Büyükler tepkisel olarak kendilerini koruyabilirler.
ikinci sebeb yine ufaklıkları güneş ışınlarından korumak.
Film diye tutturuyorlar. Doğrudur. Kolluk kuvvetleri için tehlikeli. Eyvallah. Peki cam perdeleri ne olacak. Onunda yasaklanması lazım.
Bicok yabanci ulkede sadece arka 3cam serbest zaten.. He ama bi videoda vardi zaynzaynpolizayn amcamiz cam filmi koyulugunu olcuyodu bi makineyle o aracta onlerdede vardi.. Oyle bisey olsa guzel olur..
Ama yasalar ciksada kanunlar olsada yediremedigim teksey pahali araclarin daha rahat gecmesi vey yilin sadece belli bir bolumu yasanin uygulanmasi.. Onun haricinde acik renk cam filmine karsi degilim.. Zaten 10arabadan 5i hatta belki 7si cam filmli artik istanbul icin konusursak eger..
Tipik Türk aile babası herhalde , 5 aydır benim araca değil binmek kafasını çevirip bakmıyor bile..
ben aldığım her araçtan söküyorum hiç acımadan.. hatta bazılarını sökmek için ayırdığım zamanı kendime bile ayırmıyorum. o kadar uğraştırıyor. ama sanki ben o cam filmini sökünce araç 5 yaş gençleşiyo.. zevk meselesi tabi.
benim arka camlar zaten renkliydi.ciddi koyu hemde.bende bugün yan camlarada çektirdim.ancak gündüz gözüyle görmedim.2 numara sanırım.solargard marka.umarım sorun çıkmaz
Boost Up
04-11-2012, 11:27
aylardır geziyoruz ailecek ön cam dahil filmli araçlarla. inşallah başımıza birşey gelmez
önemli olan tasarruf için ön camlarda olması, milletçe araçları tek yada iki kişi kullandığımızdan, ve bir çok araç manuel klimalı olduğundan bölgesel soğutmada yapılamayacağından, tasarruf işini bir geçelim :D
cari açık mevzusunu işe kattığına göre cam filmlerini vergilendirmeyi düşünüyorlar sanırım :D :D
cabrio araçların arka yan camları olmuyor yada küçük kelebek oluyor muamma durum oluşturacak, görevli cezayı basacak
son olarak tasarruf için güvenlik önlemlerini hiçe sayıyorlarsa, yarın bir gün askeriyede gerek yok diyeceklerdir. buda çok paranoyakça oldu sanki :)
bence takılacak araba var takılmayacak araba var.Sevip sevmemeyee bişe diyemem ama bazi arabalara/bazi renklerin tamamlayıcısı gibi sanki :)
+1991
mesela eski arabalara kesinlikle yakışmıyor ama yeni araçlarda örneğin bordo renk linea'ya yapılırsa çok iyi oluyor...
cam filmini bende onaylıyorum. En başta bir baba olarak. 2 oğlum var, ellerinizden öper. Küçük 6 yaşında. daha kendini tam savunamayacak yaşta. Kaza anında yandan gelen darbelerde camlar içeri doğru kırılır ve kırık parçalar içerideki insanlara zarar verir. İşte filmi kullanmamdaki asıl neden oğullarımı oluşabilecek böyle bir durumdan korumak. Büyükler tepkisel olarak kendilerini koruyabilirler.
ikinci sebeb yine ufaklıkları güneş ışınlarından korumak.
Film diye tutturuyorlar. Doğrudur. Kolluk kuvvetleri için tehlikeli. Eyvallah. Peki cam perdeleri ne olacak. Onunda yasaklanması lazım.
Allah korusun olası bir suya düşmeli, denize uçmalı kazalarda araçtan nasıl çıkmayı planlıyorsunuz cam film i yüzünden camları patlatmak zor yada imkansız olacak
emirarslan34
04-11-2012, 12:28
Allah korusun olası bir suya düşmeli, denize uçmalı kazalarda araçtan nasıl çıkmayı planlıyorsunuz cam film i yüzünden camları patlatmak zor yada imkansız olacak
trafikte olan ve denize uçan kazaların % de sini hesaplayın :)
cam filmi olunca cam patlamıyormu :D
patlıyo fakat dagılmıyo,unufak olmuyo yani..Mesela ben puntoyu pert ettıgmde arka cam kalıp halinde patlamıstı cam fılmıyle bırlıkte unufaktuz buz bı sekılde..Bunun gibi bı ornek dıyelım..Yanı normalde yan camlar cekıcle vurunca un ufak oluyo ya.işte film varken oyle olmuyo,kagıt tabakanın ustune yapısmıs gıbı un ufak oluo gene aynı sey gercı :D
ÜSTÜNERC
04-11-2012, 14:23
abi suya ucsan zaten camı kıramassınki basınctan dolayı. kapı falan bıle acılmıyor.
brs_odbs
04-11-2012, 14:27
bir iş yapıyosan tam yapta değsin yani
patlıyo fakat dagılmıyo,unufak olmuyo yani..Mesela ben puntoyu pert ettıgmde arka cam kalıp halinde patlamıstı cam fılmıyle bırlıkte unufaktuz buz bı sekılde..Bunun gibi bı ornek dıyelım..Yanı normalde yan camlar cekıcle vurunca un ufak oluyo ya.işte film varken oyle olmuyo,kagıt tabakanın ustune yapısmıs gıbı un ufak oluo gene aynı sey gercı :D
yan camlar da ufak kalıplar halinde parçalanır yere dökülür tamam ama arka ve ön cam zaten dökülmez ki :confused::confused: ayrıca bi falçatalık işi var :D