Orijinalini görmek için tıklayınız : Swap hakkında ?
Merhabalar çok kısa ve net bir soru sormak istiyorum,yalnızca meraktan :)
Swap için nereden motor temin edebiliriz ? Yani demek istediğim motor un kodunu öğrenip yetkili servise mi gitmem gerekiyor bu şekilde mi oluyor yada 2. el olarak nereleri gezmemiz gerekli ?
Ne aradığını tam olarak söyle sana dah iyi yardımcı olalım ;)
Aklımda yok mesela s2000 veya rx8 motorları ?
hangi arabaya koyucan o zaman ? :D
kickbuttowski
04-11-2012, 01:46
Çıkmacı-parçacı, sahibinden.com para çoksa servis para daha da çoksa japonya-jdm motorlar..
ciddi anlamda düşünülmüş yada planlanmış bir oluşum söz konusu değil :) Ciddi anlamda merak ettiğim bir olay bu :D
Şimdi kime ne koyucagın önemli bu konuda gidip bir reno 5 e s2000 motoru koyamazsın fakat rs motoru swaplayabilirsin aynı şekilde kalkıp rs motorunuda gelip crxe yerleştirmezsin olurmu olur muhakkak ama nasıl olur ne kadar saglıklı olur bilmiyorum.
geri kalanı para cokomel /ekmek köfte ilişkisi :D
ha fantazi diyorsan crx alıp k24 koyabilirsin hazır sc kitide üstüne koyarsın 400+hp gezersin 900 kg aracla.
Merak ettiğim bir konu. Swapcılar görürse aydınlatırlar sanırım.
Emrecan-R
04-11-2012, 02:06
Ebay.........
kickbuttowski
04-11-2012, 02:11
Ebay.........
Ebaydan motor alan mı var?
Emrecan-R
04-11-2012, 02:12
ben swapcıların ordan aldığını sanıyorum belkide yanılıyorumdur
kickbuttowski
04-11-2012, 02:27
ben swapcıların ordan aldığını sanıyorum belkide yanılıyorumdur
Yok ebaydan alsan alsan rc motoru alırsın..
şimdi kime ne koyucagın önemli bu konuda gidip bir reno 5 e s2000 motoru koyamazsın fakat rs motoru swaplayabilirsin aynı şekilde kalkıp rs motorunuda gelip crxe yerleştirmezsin olurmu olur muhakkak ama nasıl olur ne kadar saglıklı olur bilmiyorum.
Geri kalanı para cokomel /ekmek köfte ilişkisi :d
ha fantazi diyorsan crx alıp k24 koyabilirsin hazır sc kitide üstüne koyarsın 400+hp gezersin 900 kg aracla.
beni güldürdün ya gece gece :D
aynen katılıyorum para - kofte meselesi bu
Emrecan-R
04-11-2012, 02:42
:D peki tr olmayan motorları nasıl alıyorlar
Yok ebaydan alsan alsan rc motoru alırsın..
herşeyin bi yolu yordamı var, sokmak istedikten sonra hertürlü girer o motor :)
ilkerotti
04-11-2012, 07:52
motora karar ver bana haber ver
s2k motoru da var düşünürsen
sahibinden.com da bolca çıkma yada sıfır motor var incelemeni tavsiye ederim.
kickbuttowski
04-11-2012, 22:04
:D peki tr olmayan motorları nasıl alıyorlar
Genelde japonlar kıbrısa geliyor avrupa arabaların motorlarıda türkiyede mevcut.. Aranıpta bulunamayan motor yok neredeyse..
herşeyin bi yolu yordamı var, sokmak istedikten sonra hertürlü girer o motor :)
Türkiye'ye sokulmaz demedim bende biliyorum yolunu yordamını ama bunun yolu ebay kesinlikle değil.. Ebaydan alınan nerdeyse her şey fiyatının iki katına kargolanıyor.