Orijinalini görmek için tıklayınız : ttnet bağlantı problemi
h.guroglu
04-11-2012, 18:45
arkadaşlar son 1 haftadır kopma sorunu yaşıyorum modeme reset attıktan sonra yada ttnet kolay kurulum yaptığımda netim geri geliyor müşteri hizmetlerini aradığımda türkiye genelinde böyle bir sorun olduğunu ve düzeltmek için çalıştıklarını söylüyorlar acaba sizdede aynı sorun mevcutmu yoksa bunlar beni kandırmayamı çalışıyorlar
phoenixs
04-11-2012, 18:49
Seni kandırmaya çalışıyorlar hocam :) kullandığınız tarife e kadar bi tarife ise hocam Ttnet düz bi çizgide veremediği için kopmalar olur
İzmirdemisin su an denizlide mi burda bi problem yok su anlık
bendede var bu sorun net devamlı kopuyor.
h.guroglu
04-11-2012, 18:59
denizlideyim limitsiz 8 kullanıyorum
bir türlü giderilemeyince sorun birde sizlere sorayım dedim
bende 2 haftadır mevcut; kafayı yedirebiliyor bazen. sabırla bekliyorum ne zaman kesintisiz çalışacağını
allah belasını versin yarım saatden beri bağlantı gidip geliyor.....
h.guroglu
04-11-2012, 19:17
aynen bana bıkınlık geldi 1 gaftadır torrentten bire şey indiremez oldum sayelerinde Medal of Honor Warfighter indircem inmek bilmedi günlerdir :(
RottingChrist
04-11-2012, 19:40
siz yine şanslıymışsınız. ben eve yeni bağlattım ama bir hafta oldu hiç çalışmıyor. sürekli arıyorum tınlayan yok. başımıza bela aldık. sonunda modem parasını ödeyip sokacam bir taraflarına. dertsiz başımıza dert aldık.
dün bende aradım sizin modeminiz arızalı telefonunu vereyim de baktırın diyo ibneler, ne diyeyim? :)
onursumer
04-11-2012, 20:36
bende hiç sorun yok nasıl bi turkiye geneli bu :D
emirzukak
04-11-2012, 20:45
2 haftadır makinayı açınca net gelmiyor sonra geliyor ttnet bu işte
RottingChrist
04-11-2012, 22:08
bu akşam yine aradım. nekadar sürer bu arızanın giderilmesi diyorum birşey diyemiyor. kafama sıçayım nerden bulaştım bu pisişiklere.
chatlaxs
04-11-2012, 22:37
denizlideyim 16 ya kadar tarifem son 2 aydır sürekli kopuyor 50 kere aradım eve falan hat değerlierini ölçmeye geldiler ama sonuç gene aynı artık direk küfür ediyorum rahatlıyorum kendimce :D
h.guroglu
04-11-2012, 22:47
valla banada geldiler hat ölçümüne ama bir sorun yok deyip gitmişlerdi 3 ay önce ama şu son 1 haftadır kafayı yicem forume msj yazıp gönder diyorum hop net gene gitmiş tahütümün son senesi zaten bitsin diğerlerine bakıcam artık bıktım yaw ne bu böle