Orijinalini görmek için tıklayınız : Karbon Klin
Aracımın motor bakımlarını yaptırcam yaptırdıktan sonra karbon klin yaptırmayı düşünüyorum,yaptıran varmı aramızda çok iyi sonuç olanlar olduğunu duydum hem yakıt hem performans hemde motor ömrünün uzadığı söyleniyor yararını görenler varmı?
Carbon clean diye aratirsan bulursun biseyler
yaptır gitsin en azından psikolojik olarak yararını görürsün :D
Carbon clean diye aratirsan bulursun biseyler
:)
gel beraber yaptıralım demiş :D
yaptır gitsin en azından psikolojik olarak yararını görürsün :D
:)
Arabamın genel bakımlarını yaptırdım + olarak karbon klinde yaptırdım ama psikolojik olarak değil farkedilcek derecede yararını gördüm :)
ilkeeldeniz
12-11-2012, 23:05
Arabamın genel bakımlarını yaptırdım + olarak karbon klinde yaptırdım ama psikolojik olarak değil farkedilcek derecede yararını gördüm :)
Carbon clean eski aracımdayken bende yaptırmıştım seninde dediğin gibi yararını gördüm,ama psikolojik ama ciddi anlamda.Carbon clean yaptırmak aslında bi açıdan iyi gibi gözüksede iyi olmayan yönleride var.Carbon clean yaptırdığın zaman aracın motorunda yanma sonrasın da oluşan kurumlar temizleniyor.Bu kurumlar zamanla yer ediniyor ve araç bu şekilde devam ediyor.Sen bu kurumları temizlettiğin zaman faydası olmuş gibi gözükse de zamanla, temizlenen motor tekrar kurum bağlıyacaktır.Her ne kadar bilmiş gibi konuşmak istememiş olsam bile benim bildiğim bilgiler doğrultusunda konu bu şekilde.Eğer yanlış biliyorsam daha bilgi sahibi biri konuya açıklık getirebilir :)
Sonuç olarak her bakım yapıldığında bence yapılması gereken birşey kanka her bakım yapıldığında karbon klinde yapılırsa çok fazla kurum bağlamadan ilk yaptırdığın performansı almış olursun diye düşünüyorum