Orijinalini görmek için tıklayınız : Başakşehir Trafik Şube yardım.
RottingChrist
05-11-2012, 14:56
arkadaşlar, yarın belirttiğim trafik şubesine gidip gecikmiş ruhsatımı almam gerekiyor. satın aldığım aracın sigortasını yapmadığım için ruhsat adresime gelmedi. yarın sigortayı yaptırıp şubeye gidip ruhsatımı elden almak istiyorum. o civarda tanıdığınız trafik müşavirleri var mı? zamanım olmadığı için onlardan yardım almak istiyorum. şimdiden tşk.
yavuz364
05-11-2012, 15:10
Trafik şubenin karşısında ufak bi alışveriş merkezi gibi biryer var, oraya girince üst katta biryerde daha önce işlemlerimi flan oraya yaptırdım, iyi çalışıyordu, ama işleminiz çok uzun sürmez die tahmin ediyorum, genelde sıra çok olmuyor..
RottingChrist
05-11-2012, 15:15
teşekkür ederim. genelde şubelerin etrafında oluyor ama bu şubeyi hiç bilmediğim için bu bilgi iyi oldu. işten çıkıp gideceğim biraz da uzak olduğundan halletmeden gelmemem lazım :) peki sıra yoksa ruhsatımı hazırlayıp hemen verirler mi acaba? randevu falan gerekiyor mu acaba?
Trafik şubenin karşısında ufak bi alışveriş merkezi gibi biryer var, oraya girince üst katta biryerde daha önce işlemlerimi flan oraya yaptırdım, iyi çalışıyordu, ama işleminiz çok uzun sürmez die tahmin ediyorum, genelde sıra çok olmuyor..
RottingChrist
06-11-2012, 13:33
bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim bu gün ruhsatımı aldım. işini yapan işi yokuşa sürmeyen genç memurları gördüğüme de ayrıca sevindim.
metrokentdeki adama mı yaptırdınız.
RottingChrist
06-11-2012, 15:06
yok kendim hallettim. gittim benden başka kimse yok. numara almadan vezneye gittim evaklarımı aldılar dışarı çıkıp bir sigara içene kadar işlem tamam.
metrokentdeki adama mı yaptırdınız.
yok kendim hallettim. gittim benden başka kimse yok. numara almadan vezneye gittim evaklarımı aldılar dışarı çıkıp bir sigara içene kadar işlem tamam.
güzel, sevindim. ben plaka yenilemiştim. yeni plaka için trafik şubeye gitmek gerekiyormuş 30 gün içerisinde. bize de 30. gün jeton düştü. almıyorlarmış geçmiş günü diye. eski plaka geçerli artık dediler. metrokentdeki trafik bilmem neci adama gittik, 100 liraya ertesi gün plakayı verdi :D
RottingChrist
06-11-2012, 15:20
valla bende bu işlerde çok gevşek biriyim. aslında bu işleri sevmediğim için yumurta kapıya dayanınca yapıyorum. bende 16 plakalı araç aldım 5 ay sonra gittim ruhsatı almaya plaka değitiremezsin dediler. gop şubenin karşısındaki dükkana gittim 20 tl ve plaka parasını verdim aynı gün ruhsat ve plakamı aldım. :) bundan sonra günü gününe halledicem ne gerekiyorsa :)
güzel, sevindim. ben plaka yenilemiştim. yeni plaka için trafik şubeye gitmek gerekiyormuş 30 gün içerisinde. bize de 30. gün jeton düştü. almıyorlarmış geçmiş günü diye. eski plaka geçerli artık dediler. metrokentdeki trafik bilmem neci adama gittik, 100 liraya ertesi gün plakayı verdi :D