Orijinalini görmek için tıklayınız : Gazi Musatafa Kemal ilkokuluna yardım için haydi tech turkey...
Sinop ili gerze ilçesi Gazi Mustafa Kemal ilköğretim okulunda mevcut 1.sınıfımızda okuyan çocuklarımız için gerekli olan aşağıdaki malzemelere ( ihtiyaç vardır ACİLL ).
Kara tahtada egitim görüyorlar.
1.Akıllı tahta
2.Projeksiyon
3.Masa üstü pc
İçin okul müdürü ile görüştük lakin sonuç çıkmadı bizim ayrıca sınıflara yardım etmemiz mümkün değil,okul olarak dururmumuz ortada bu sene verilen ödenek ile ancak okul tuvaletlerinin kalebodurlarını yaptırabiliyoruz üzgünüm dedi .
Diğer sınıflar kendi çabaları ile alıyorlar,bu durum bir kaç veli ile konuştugumuzda elimizden ne gelir ne yapabiliriz diye bir sonuç aradık,duyarlı bir polis memuru arkadaş,ben karakoldaki arkadaşlardan isteyeceğim eğer uygun görürlerse elimi taşın altına sokarım dedi.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum nakit yardımı yaptım ama yeterli olmuyor,bu ürünleri acilen okulumuza almamız gerekiyor,eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim aklıma bir siz geldiniz :)
Yardımlarınızı bekliyorum ...
Konu Özgün,ranthor,lowrider izinlidir ...
DERAN_TUYNER
06-11-2012, 14:03
kardeşim nakit mi elden verelim sana istersen hem özledik seni de görmüş oluruz olmazsa hasanla hallederiz
kardeşim nakit mi elden verelim sana istersen hem özledik seni de görmüş oluruz olmazsa hasanla hallederiz
Deran ben sinop da yaşıyorum istanbul çok nadir gidip geliyorum,eger uygun olursa yönetici arkadaşlardan biri hesap nosu varsa onların hesabına para yollayabilirsiniz,benim kendi adıma bankada bir hesabım yok eşimin adına var yanlış anlaşılma olmasın diye hesap no vermek istemedim açıkçası :(
Deran duyarlılığından dolayı teşekkür ederim . :icon_tup:
Yaşar abim hesap no verilirse 3-5 elimizden geleni aktarırız o hesaba daha önceleri başardık yine başarırız inşallah
Murat Süslü
06-11-2012, 14:24
Şuanda benim imkanım olsa hemen yollardım çünkü bende hala öğrenciyim okumak zor ve özellikle bu okullara ayrılan bütçelerin kısıtlı olmasını anlayabilmiş değilim imkanı olanlar yollarda büyük hayır duası alırlar
131mirafiori
06-11-2012, 14:43
Kimse bana kızmasın bir sorum olacak???
Bu 3 şey olmadan nesiller okudu neden acil lazımmış?
freelife
06-11-2012, 14:48
bence malzemeler alınıp gönderilmeli, ve bende aynı fikirdeyim aciliyeti ne bunların benim oğlumun okulundada bunlar henüz yok ve okul daha 2 yıllık.
Yaşar abim hesap no verilirse 3-5 elimizden geleni aktarırız o hesaba daha önceleri başardık yine başarırız inşallah
Umarım,şimdiden sağolasın kardeşim .
Şuanda benim imkanım olsa hemen yollardım çünkü bende hala öğrenciyim okumak zor ve özellikle bu okullara ayrılan bütçelerin kısıtlı olmasını anlayabilmiş değilim imkanı olanlar yollarda büyük hayır duası alırlar
Murat ım teşekkürler kardeşim sağol .
Kimse bana kızmasın bir sorum olacak???
Bu 3 şey olmadan nesiller okudu neden acil lazımmış?
Globalleşen dünyada ,teknoloji çağındayız derslerin daha hızlı anlatılması görüntülü ders anlatımı daha farklı oluyor,misal öncedende konuşabiliyorduk ama teknoloji çagında seninle hiç tanışmadıgımız bir ortamda pc üzerinden sordugun sorulara cevap yazabiliyorum,gibi .
Orda acil yazısı,bana ait okulun böyle bir talebi zaten olmadı,yardımcı olmak istediğimden dolayı açtım konuyu :icon_tup:
bence malzemeler alınıp gönderilmeli, ve bende aynı fikirdeyim aciliyeti ne bunların benim oğlumun okulundada bunlar henüz yok ve okul daha 2 yıllık.
Ürünler alınırsa çok daha sağlıklı olur,en azından bende zan altında kalmam,hem buralardaki fiyatlar kesinlikle farklıdır .
Söyledikleri zaman mangalda kül bırakmıyorlar ama durum avrupanın 20 yıl gerisinde malesef.
alınacak ürünlerin marka modelleri bellimi fiyat konusunda yardımcı olabilirm
131mirafiori
06-11-2012, 15:12
Globalleşen dünyada ,teknoloji çağındayız derslerin daha hızlı anlatılması görüntülü ders anlatımı daha farklı oluyor,misal öncedende konuşabiliyorduk ama teknoloji çagında seninle hiç tanışmadıgımız bir ortamda pc üzerinden sordugun sorulara cevap yazabiliyorum,gibi .
Orda acil yazısı,bana ait okulun böyle bir talebi zaten olmadı,yardımcı olmak istediğimden dolayı açtım konuyu :icon_tup:
NET cevap için teşekkürler... Ama ben hala aynı görüşteyim...
alınacak ürünlerin marka modelleri bellimi fiyat konusunda yardımcı olabilirm
Ögetmene sadece fiyat vermişler 3000 tl olarak söylemişler, markalarının çok iyi oldugunu söylemiş fiyatı veren arkadaş,eger isterseniz yarın ögretmen den net markaları ve fiyatlarını öğrenirim sizin için uygun olursa ?
NET cevap için teşekkürler... Ama ben hala aynı görüşteyim...
Bende halen aynı düşüncedeyim ...
Ahmet_28
06-11-2012, 15:16
malzemeler orda daha pahalı olur burdan temin edilsin.burda birisini ön ayak olursa herkes imkanı doğrultusunda elinden gelen yardımı yapsın toparlansın kardeşlerimize yardım edelim.
biz ve bizden önceki nesiller kara tahtada tebeşir tozu yuttuk diye evlatlarımızında yutması şart değil en iyi eğitimi almaları için küçükte olsa katkımız olsun.
malzemeler orda daha pahalı olur burdan temin edilsin.burda birisini ön ayak olursa herkes imkanı doğrultusunda elinden gelen yardımı yapsın toparlansın kardeşlerimize yardım edelim.
biz ve bizden önceki nesiller kara tahtada tebeşir tozu yuttuk diye evlatlarımızında yutması şart değil en iyi eğitimi almaları için küçükte olsa katkımız olsun.
Sağoalsın ahmet,konuyu cem okuyor bulur bir yolunu şimdi :)
bende cok yardım topladım okulum ıcın ama bunu bagıs olarak gosterın
Ögetmene sadece fiyat vermişler 3000 tl olarak söylemişler, markalarının çok iyi oldugunu söylemiş fiyatı veren arkadaş,eger isterseniz yarın ögretmen den net markaları ve fiyatlarını öğrenirim sizin için uygun olursa ?
şöyle açıklayayım ben Panasonic ve hitachi ile çalışıyorum bu fiyatın üzerinde olur bideki ürünler
bende cok yardım topladım okulum ıcın ama bunu bagıs olarak gosterın
Bilgilendirme için teşekkür ederim sağoalsın :icon_tup:
şöyle açıklayayım ben Panasonic ve hitachi ile çalışıyorum bu fiyatın üzerinde olur bideki ürünler
Başkan sınıf ögretmenine malesef marka vermemişler :(
Markasız bir ürün fiyatı alınmış kısacası .
Shadow_Dancer
07-11-2012, 09:41
Güzel bir organizasyon olursa bende destek olmak isterim.
Güzel bir organizasyon olursa bende destek olmak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim sınıfın adına ben teşekkür ediyorum,şu hesap no sorununu halledebilirsek en önemli sorunu halletmiş oluruz,sınıf öğretmeni bu yasal olmaz benim adıma para yatırılması diyor,okul hesabına yatırırsakda kontrol etmemizin mümkünatı yok,yine söylüyorum siteden bir yönetici arkadaş hesap no verirse parayı oraya toparlar,ondan sonra nerde uygunsa ordan aletleri alırız.
Daha mantıklı bir düşüncesi olan varsa yazarsanız sevinirim .
mr.korhan
07-11-2012, 09:49
Bilgisayar işindeyim, öğrenmek istediğim sıfır desktop pc ler alınacak ve bunun için paramı toplanıyor, yoksa ikinci el bağış manasında da kabul ediliyormu. ?
Başkan özelden hesap nosu yolla bizim de corbada tuzumuz olsun.
Sanirim bir hesap nosuna ihtiyacimiz var,
bu konu ile ilgilenebilecek birisi var mi?
Zaman yoklugu cekiyorum
Bilgisayar işindeyim, öğrenmek istediğim sıfır desktop pc ler alınacak ve bunun için paramı toplanıyor, yoksa ikinci el bağış manasında da kabul ediliyormu. ?
Üstadım eger projeksiyon pc ve akıllı tahtalarda temiz kullanılabilir bir ürünse neden olmasın tabiki olur,ama içerik nedir yani ürün hakkında pek bilgim yok :(
Anladığım kadarı ile sen sadece pc soruyorsun değilmi ? eğer anladığım gibiyse tabiki olur neden olmasın . :icon_tup:
Başkan özelden hesap nosu yolla bizim de corbada tuzumuz olsun.
Başkan duyacak sesimizi sağoalsın bora ;)
Sanirim bir hesap nosuna ihtiyacimiz var,
bu konu ile ilgilenebilecek birisi var mi?
Zaman yoklugu cekiyorum
Başkan halledersin sen mutlaka,hasp no verecek bir admin arkadaşımız vardır ;)