Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Clio Teyb Kodu
güneşbalkan
06-11-2012, 18:06
Merhabalar.2001 model Clio'm ya amerikan park yüzünden yada akünün ömrünü tüketmesiyle alakalı marş alırken sıkıntı çıkartıyor.Çünkü amerikan parktan önce böyle bi tekleme sıkıntısı yoktu.Bazende marşı aldıktan sonra kendi kendine 4lüleri yakıyor araç.Bir kaç kere vurdurarak çalıştırdıktan sonra aracın teybini açtığımda kod numarasını istediğini fark ettim.Şimdi iki sorum olucak bu kod istemesi elektrik sistemiyle yada aküyle mi alakalı bişey mi ve bu kodu nerden nasıl öğrenebilirim ?
Kutup basinda yada - şase baglantisinda bi temassizlik olabilir. Marsa basmayacak kadar aku bitse bile teyp hafizasi icin voltaj kalir.
Teyp koduda teyp kitapciginda yaziyordu sanirim. Olmadi servisten ogrenebilirsib
ProdriveSTI
06-11-2012, 18:22
Bu konum işine yarar.
http://www.techturkey.com/forum/muzik-sistemleri-ve-soru-cevaplari/117872-renault-teyp-kodu-ogrenme.html
güneşbalkan
06-11-2012, 18:24
Bu konum işine yarar.
http://www.techturkey.com/forum/muzik-sistemleri-ve-soru-cevaplari/117872-renault-teyp-kodu-ogrenme.html
evet bu işime yarayacak.teşekkür ederim
Kitapçıklarında yazıyor veya servisten de öğrenebiliyorsunuz.
güneşbalkan
07-11-2012, 15:30
kullanım kılavuzunda yazan kodu kılavuzda tarif ettiği şekilde girdim ancak kabul etmiyor :S bi gariplik var
ProdriveSTI
07-11-2012, 15:34
kullanım kılavuzunda yazan kodu kılavuzda tarif ettiği şekilde girdim ancak kabul etmiyor :S bi gariplik var
benim verdiğim program kodu zaten veriyor,denediniz mi ?
güneşbalkan
07-11-2012, 16:00
kodu buldum zaten kullanım kitabındanda sizin yöntem için teybi sökmem gerekiyor bugün fırsatım olmadı sökmek için
amerikan parkla pek alakalı değil sanıyorum ancak tesisatın - sinde veya akü kutup başlarında temassızlık olması daha muhtemel, teyp kodunu çözünce bir elektrikçiye baktırın derim
murat_ileri
07-11-2012, 20:02
teyp kiltlenmişse kontak anhtarını yarım saat çalıştırmadan açık konumda bekletmeniz lazım.