Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone Yardım
arkadaslar merhaba. iphone 3g S marka telefonumda bulunan ana menüdeki iphonemi bul uygulamasını kurcalarken, kayıtlı aygıtı sil tusuna bastım. meğer bu iphoneyi komple siliyormus ve telefonum tamamen sıfırlandı. bütün herseyim gitti. eski haline döndürme şansımız varmı? bu arada itunes yüklü olan bilgisayarımda arızalı oldugu icin geri yüklemede yapamıyorum. bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun. gerçekten yarmışsınız :(
KGüneyli
06-11-2012, 19:35
- Telefonu online biyere yedekliyordu benim 4 zamanında. ama tam hatrlamıorum suan kurulum sırasında sana soruyor yeni kullanıcı olussunmu yoksa kullanıcı varmı die. yani öyle bişeydi bi dene istersen yedeklediysen oraya herşey geri gelicektir. benimde basıma gelmişti bi ara telefonu satmadan önce ben öyle kurtarmıstım
apple id ve şifrenizi hatırlıyorsanız. ve telefonda icloud açık ise pek problem olmaz. En azından rehber resimler vs... geri gelir.
www.icloud.com giriş yapın.
birde telefondan ayarlardan eski kullanıcı adınızı vs.. giriş yapın tekrardan.
KGüneyli
06-11-2012, 20:18
heh heeh benim bahsettiğimde bu. arkadas tam söylemiş
I cloud a yukluyse ordan yedek alirsin ama onun disinda imkansiz 0 ladigi an geri donmez bilgiler