Orijinalini görmek için tıklayınız : B16 mugen egzoz
Arkadaslar urunu yeni aldim yarin elime ulasicak
Mugenin orj urunu
Bayagidir bakiyordum sonunda aldim
***** kis ve muayeneye 2 ay var muayeneden sonra takicam kismetse
Kullanan eden bilen varmidir bunu. Borunun Egzoz cevresinde donmesinin mantigi nedir
Sesi falan 5000 den sonra cikiyormus soylenene gore
B16 da kullanilacak eksisi artisi nedir bu degisik egzozun:)
60 lik bu arada
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/AA19C2DB-9052-45E5-B4A6-31E60D2DE7FA-592-0000004B6B3141F1.jpg
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/8C557ACB-FFD8-455D-AFA7-09A374A57852-592-0000004B5B5BADA3.jpg
5 k devirden sonra ses he ? merak ettim doğrusu. tipide yok değil hani. fiyat nedir ?
Yurt disi fiyati 500 usd arti kargo
Ben daha uyguna aldim
Abi yanlıs hatırlamıyorsam samsunda bı vtecte vardı gorunce yazar dıye tahmın edıyorum bu arada hayırlı olsun :D
kanashibari
06-11-2012, 22:18
Sahibindende birtane kalmıştı izmitte onu da sen aldın demek :D Hayırlı olsun.
güzel egsozdur belli bi devirden sonra sesi artmaya başlar.Geçen yıl bu egsozun aynısını yanlış hatırlamıyorsam 280 tl ye verdim siteden bi arkadaşa.Güle güle kullanın.Bu arada ses aşağı yukarı böğle olur.
'97 Civic VTi, Twin loop muffler - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5ibBcM3pxOU)
Abi yanlıs hatırlamıyorsam samsunda bı vtecte vardı gorunce yazar dıye tahmın edıyorum bu arada hayırlı olsun :D
Ek9 varya bitane beyaz istanbulda olan onda var bu egozdan sailasin bu arada:)
Sahibindende birtane kalmıştı izmitte onu da sen aldın demek :D Hayırlı olsun.
Aynen izmit isi:)
güzel egsozdur belli bi devirden sonra sesi artmaya başlar.Geçen yıl bu egsozun aynısını yanlış hatırlamıyorsam 280 tl ye verdim siteden bi arkadaşa.Güle güle kullanın.Bu arada ses aşağı yukarı böğle olur.
'97 Civic VTi, Twin loop muffler - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5ibBcM3pxOU)
Eyvallah saolun sesi tam istedigim gibiymis
tuner faruk
06-11-2012, 22:31
Mugen Twin Loop modeli aratırsanız biraz bilgiye ulaşırsınız.
abi hayırlı olsun, Allah gostermesın ama tam bağlanma sebebi gibi duruyo egsoz :D
abi hayırlı olsun, Allah gostermesın ama tam bağlanma sebebi gibi duruyo egsoz :D
Baglanmak guzeldir:D
Eyvallah saolasin
2 gunde 3 kere ceza yazmislar arabaya zaten park cezasi hemde park yasagi olmayan yerde:)
Sikayet etmis galiba serefsizin biri
Canlı nasıl bir ses verir görmedim fakat ama videoda manifoldlu şahin gibi çıkıyor ses
Karşılaştırma açısından
H8H65lQiWiA
5ibBcM3pxOU
orhan_guney
06-11-2012, 22:54
bende mugen var sesı benzıyor vıdeo dakı ıse hemen hemen aynı dıyebılırım silencer takılıyken.bu sekılde cıkıyor.
Ben 1 yil kullandim coook coook guzel bir egzoz sattigima encok pisman oldugum egzozdur hem gorunusu hem sesi sahane mugen twinlop cift sarmal benim eski dyno videomdan sesini dinliyebilirsin
bende mugen var sesı benzıyor vıdeo dakı ıse hemen hemen aynı dıyebılırım silencer takılıyken.bu sekılde cıkıyor.
Orhanim sendekinin sesi bayaa cikiyor yaa seninki duz mugen galiba benmi yanlis gordum
Ayrica mutluhanda tanidik varsa bir yazi alin mugen hondanin yasal urunudur diye hicbir polis ses cikartamaz ben cok cevirmeden yirttim mutluhandan yazi istedim ama urun onlardan alinmadi diye sikinti yaptilar biraz uzerine dusup tanidik ayarlarsan yazi alirsin mercedesin amg si gibi hondaninda mugeni var antetli kagida bir yazi alirsan sorun yasamazsin mutluhan boyle bir yazi veriyor urun onlardan alindiginda
Orhanim sendekinin sesi bayaa cikiyor yaa seninki duz mugen galiba benmi yanlis gordum
Mugenin silencirli modeli yok normalde onlar ebay replikasi orj degil mugen modelleri twinlop olur seninki gibi cift sarmal
Ayrica mutluhanda tanidik varsa bir yazi alin mugen hondanin yasal urunudur diye hicbir polis ses cikartamaz ben cok cevirmeden yirttim mutluhandan yazi istedim ama urun onlardan alinmadi diye sikinti yaptilar biraz uzerine dusup tanidik ayarlarsan yazi alirsin mercedesin amg si gibi hondaninda mugeni var antetli kagida bir yazi alirsan sorun yasamazsin mutluhan boyle bir yazi veriyor urun onlardan alindiginda
Mutluhan da tanidik var yaa bak bu super oldu saolasin
Mutluhan da tanidik var yaa bak bu super oldu saolasin
Tamam ozaman al bir yazi polisle bidaha egzoz isin olmaz