Orijinalini görmek için tıklayınız : TR deki en hızlı 1.4 N/a secret corsa
G.S.İ_07
06-11-2012, 22:35
Selamlar herkese,günlük kullandığımız 1.4 corsamızı yüklemeye başladık.Ufaktan giderken öylesine bir video çektik, ağırlıklı ve 6500 dedvir stock haritasıyla bu şekilde gidiyor.Susuturucu takılıydı egzost da.Yakında yazılımımız ve birkaç değişiklik daha yapılacak.herkese iyi forumlar..
specler:
PPRMOTORTPORTS port polish
PPRMOTORTPORTS gaz kelebeği port polish
PPRMOTORTPORTS emme port polish
Kapak taşlama
Custom 4-2-1 headers
Spor orta susturucu
Remus son susuturucu
Katalizör iptali
Cold air intake & custom intake
stage2 bronz baskı
http://i45.tinypic.com/1grwgh.jpg
video:
View My Video (http://tinypic.com/r/j6rblk/6)
Özel teşekkür : -PPR Motorsport , Doruk Opel Sezai kardeşim, Mapped Chare Mustafa
dostum aracına kocaman maşallah. güzel bir liste iyi olur inşallah.
yalnız daha hızlı 1.4 corsa vardı bizde :) inşallah daha da hızlanırsın.
Maşallah kardeşim 1.4 e göre çok güzel, eksikleride giderince daha iyi gidecektir :)
tuner faruk
06-11-2012, 22:56
Maşallah güzel liste hızlanmasıda güzel :)
G.S.İ_07
06-11-2012, 22:57
dostum aracına kocaman maşallah. güzel bir liste iyi olur inşallah.
yalnız daha hızlı 1.4 corsa vardı bizde :) inşallah daha da hızlanırsın.
Teşekkür ederim dostum sağolasın:icon_tup:.İnşallah hepimize iyi olur.Corsa nızla denemek isteriz aracımızı görmek için yazılımımızdan sonra.
Maşallah kardeşim 1.4 e göre çok güzel, eksikleride giderince daha iyi gidecektir :)
Sağolasın abilerin gülüü sana özeniyoruz bu kadar oluyor :hahaha:
tayreep_john
06-11-2012, 23:12
maşallah minik ama ciğeri daha rahat nefes alıyo :) diğer setuplar bittikten sonra bi video daha güzel olur :) kazasız belasız
Maşallah :) nazar değmesin.
G.S.İ_07
06-11-2012, 23:18
Maşallah güzel liste hızlanmasıda güzel :)
Çok teşekkürler kardeşim :icon_tup:
maşallah minik ama ciğeri daha rahat nefes alıyo :) diğer setuplar bittikten sonra bi video daha güzel olur :) kazasız belasız
Sağolasın kardeşim :icon_tup: yazılım vr birkaç ilizyondan sonra videolar gelecek hayırlısyla .
G.S.İ_07
06-11-2012, 23:19
Maşallah :) nazar değmesin.
Teşekkürler :icon_tup: amin hepimize inşallah.
ogunozcan
06-11-2012, 23:20
masallah araca ama sımdı benım cektıgım bı kadran vıdeosu var kendımın ızledım ıkısınıde benım araba okunup ufkenmısmı ne? dedım kendı kendıme:D
G.S.İ_07
06-11-2012, 23:28
masallah araca ama sımdı benım cektıgım bı kadran vıdeosu var kendımın ızledım ıkısınıde benım araba okunup ufkenmısmı ne? dedım kendı kendıme:D
Teşekkür ederim :icon_tup: sizin corsa nın specleri nelerdir.video çekilirken araç dolu stock yazılım sılencer + bagaj yukude etkılıyor tabi.Sizin videoyu ö.m görmek isterim.
vay hacım, stokken de güzel gidiyodu :) hazır o kadar uğraşmışken egzantrikte yapsaydın diyorum bende :)
G.S.İ_07
06-11-2012, 23:30
vay hacım, stokken de güzel gidiyodu :) hazır o kadar uğraşmışken egzantrikte yapsaydın diyorum bende :)
Vay panpa sen nerlerdesin :hahaha: sağolasın kardeşim :icon_tup:
ilizyonlar arasında o da var be kanka çaktırma :D
gelemedim görüşemedik dolayısıyla , sömestrda bi aksiyon yapabilirim :D bu sefer teketek deneriz :D ilizyonlu d4d ile :)
ıyı olmus masallah mantzel ıster
vitesi kopartıcan zannetim :):)
maşallah güzel genede :)
By_HaNNibaLL
06-11-2012, 23:45
Maşallah araciniza stock hali ile bi kadran videosu varmi farki daha iyi görebilmek için
Sezai ustayla akhisar draglarinda tanişmiştik maşallah güzel işcilik cıkartmiş
iyimiş :) kazasız belasız keyifli sürüşler..
kazasız belasız cezasız surusler nasıp olur ınsallah maşallah ;)
JusticeForAll
07-11-2012, 00:04
maşallah bizdede bunun 2006 model 1.3 cdtisi var o bile çok tatminkar gidiş olarak
maşallah güzel gidiyor vites kolunda sağlammış..adanaya yolunuz düşerse benim fındıkla bir denemek isterim aracınızı...
bLackModeL
07-11-2012, 13:04
1.4 oalrak mı hızlı yoksa corsa olarak mı ? maşallah vitesler harika geçmiş allah akza bela vermesın
1.4 oalrak mı hızlı yoksa corsa olarak mı ? maşallah vitesler harika geçmiş allah akza bela vermesın
sanırım corsa demiş başlıkta ustune alınma:D:D
araç guzel hızlanıyor maşallah da vitese tekme mi atıyorsun sen öyle napıyorsun :)
akucukdogan
07-11-2012, 13:36
Maaşallah aracınız güzel devirleniyor. Bizim bi arkadaşımızında birazcık kurcalanmış corsası vardı.
Corsa B 960 kg + 2 kişi videosuda bu
corsa 1.4 16v 0-100 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/corsa-14-16v-0100_639204.htm)
Fikir olması açısından koydum videoyu.
bugsyloony
07-11-2012, 13:44
vites koluna sağlık :)
onurrolla
07-11-2012, 14:18
kocaman maşallah:)
G.S.İ_07
07-11-2012, 14:32
gelemedim görüşemedik dolayısıyla , sömestrda bi aksiyon yapabilirim :D bu sefer teketek deneriz :D ilizyonlu d4d ile :)
Kardeşim seb gelde denemsi sorun değil ;) burda bir d4d yazılımlıyla denemiştim bu halde sonucu söylemiyim :D
ıyı olmus masallah mantzel ıster
Ewet sağolun kit alacağız ama stock olanda da port var aradaki farka değer mi bakacağız sağolun:icon_tup:
vitesi kopartıcan zannetim :):)
maşallah güzel genede :)
Teşekkürler sağolun :icon_tup:
Maşallah araciniza stock hali ile bi kadran videosu varmi farki daha iyi görebilmek için
Sezai ustayla akhisar draglarinda tanişmiştik maşallah güzel işcilik cıkartmiş
Stock haliyle video çekmemeiştik ama farkı çok gerçekten . tekken de videolar eklerim ya da roll vs farkı görebiliriz belki.
Sezayinin ellerine sağlıkk gerçekten
iyimiş :) kazasız belasız keyifli sürüşler..
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimize:icon_tup:
kazasız belasız cezasız surusler nasıp olur ınsallah maşallah ;)
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimize:icon_tup:
maşallah bizdede bunun 2006 model 1.3 cdtisi var o bile çok tatminkar gidiş olarak
Teşekkürler , bu bayağı farklı oldu :p
maşallah güzel gidiyor vites kolunda sağlammış..adanaya yolunuz düşerse benim fındıkla bir denemek isterim aracınızı...
Teşekkür ederim sağolun pilotajda Sezai vardı o sırada,Tabii ki denk gelirsek denemek isteriz :icon_tup:
1.4 n/a corsalar arasında en iyisi dedim:icon_tup: speclerimiz yazdığım gibidir.Ama antalyadaki en iyi n/a yürüyen 1.4 bizimkidirr,genel olarak TR bazında ise yapılan diğer1.4 n/a araçları bilmediğimiz için birşey söyleyemem fakat denemek istiyen olursa seve seve deneriz.
sanırım corsa demiş başlıkta ustune alınma:D:D
Cevabı yukarıda :icon_tup:
araç guzel hızlanıyor maşallah da vitese tekme mi atıyorsun sen öyle napıyorsun :)
Teşekkürler sağolun :icon_tup:pilotajda Sezai vardı o sırada ,video çekmeyecektyik araç yük doluydu gerçekten eşyalarla ama çekelim dedim öyle sponten:cool: eksikliklerden sonra daha da hızlanacak inşallah.
Maaşallah aracınız güzel devirleniyor. Bizim bi arkadaşımızında birazcık kurcalanmış corsası vardı.Corsa B 960 kg + 2 kişi videosuda bu
corsa 1.4 16v 0-100 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/corsa-14-16v-0100_639204.htm)
Fikir olması açısından koydum videoyu.
Çok güzelmiş denemek isterdik maşallah.
vites koluna sağlık :)
Teşekkürler sağolun :icon_tup: pilotajda Sezai vardı o sırada amagenelde bu traz vitesler atmaya çalışıyoruz:) subap çaka çaka öğreniyoruzz :D
life is life
07-11-2012, 14:42
Maşallah, kazasız belasız..
G.S.İ_07
07-11-2012, 14:43
Maşallah, kazasız belasız..
Çok teşekkürler sağolun:icon_tup:
dragon07
07-11-2012, 14:54
maşallah pampa şarjlı matkap gibi :)) bu arada vitesler çok iyi
streetdevil
07-11-2012, 15:04
kardeş vitesi debriyajsız falanmı değiştiriyon çat çut o ne ses yahu:)
bu arada gayet başarılı..
güneşbalkan
07-11-2012, 15:39
erayım maşallah aracına baskıyı değiştiremde benim haplıyla deniyek bi hacimsizler olarak :D
Maşallah araba çok ağır sanırım bu kadar yapılan şeye göre biraz yavaş gibi geldi ama kusura bakma bu benim fikrim bi de boş çekmeliisin bence :)
emre_277
07-11-2012, 16:36
Maşallah araba çok ağır sanırım bu kadar yapılan şeye göre biraz yavaş gibi geldi ama kusura bakma bu benim fikrim bi de boş çekmeliisin bence :)
+1:confused:
sezaiaral
07-11-2012, 17:30
herkese teşekkürler eray maşallah aracına ınsallah daha ıyı olacak yavas yavas
kelalper
07-11-2012, 17:36
maşallah ama söyliim o kol fazla dayanmaz. O kadar uzun vitesi o şekilde değiştirmeye devam edersen seçici kollar uzama yapar. Yerinde olsam bi short shift falan yaptırırdım tornacıda.
bLackModeL
07-11-2012, 18:02
insallah antalyaya yolumuz duserse seve seve
masallah keyıflı surusler
burakcan
07-11-2012, 19:08
maşallah allah kaza bela vermesin
gokcell13
07-11-2012, 19:19
Maşşallah Eray aracına.Yanlız antalya da king benim Vtec 2 biliyosun ;)
Bu araçlar cok komik.Bende bir kaç ay öncesine kadar vardı.Şaka gibi giden bir araç.Dizele geçmeseydim ben de yuklemeyi dusunuyordum.
tebrikler.Merakla takip edeceğim
DetailEF
07-11-2012, 19:54
Dedim bu sene sonunda 100 km'ye ulaşacak inşallah, emeklere maşallah :)
G.S.İ_07
07-11-2012, 21:52
maşallah pampa şarjlı matkap gibi :)) bu arada vitesler çok iyi
Eyvallah pampa elimizden geldiğince boş zamanlarımda yapmaya çalışıyoruz birşeyler :icon_tup:
kardeş vitesi debriyajsız falanmı değiştiriyon çat çut o ne ses yahu:)
bu arada gayet başarılı..
Shifting güzeloba style :D hiç acımaz sağolasın çok teşekkürler:icon_tup:
erayım maşallah aracına baskıyı değiştiremde benim haplıyla deniyek bi hacimsizler olarak :D
Panpa deneyelim bi telefon kadar yakınız biliyorsun ;) hacimsiz deyip durma ya ben ilizyonları bitireyim direkt 1.6 lara bilencem gücümüzün yettiğince :hahaha:
+1:confused:
Evet araç doluydu birde çekim yaptığımız yolda rampa vardı ama yazmadım bi sürü bahane olmasın ,ama tekrar bir video koyhmak lazım:icon_tup:
maşallah ama söyliim o kol fazla dayanmaz. O kadar uzun vitesi o şekilde değiştirmeye devam edersen seçici kollar uzama yapar. Yerinde olsam bi short shift falan yaptırırdım tornacıda.
Selam üstadım,sizin yorumlarınızı ve konularınızı hep takip ederim . Short sihıft konusunda bıze örnek veya sablon taslak vb bir örnek ya da nasıl yapacağımızı anlatırsanız sağlıklı olacak şekilde tabi(biz denedik ama pek verimli olmadı) anlatrsanız memnun olurum.:icon_tup:
insallah antalyaya yolumuz duserse seve seve
Tabii inşallah misafirim olun her zaman beklerim saygılar..:icon_tup:
masallah keyıflı surusler
Çok teşekkürler sağolun :icon_tup:
maşallah allah kaza bela vermesin
Amin hepimize inşallah çok sağolun:icon_tup:
Maşşallah Eray aracına.Yanlız antalya da king benim Vtec 2 biliyosun ;)
Sağol gardaşım benim.Sen vtec 2 kingsin(1.6) aynen bende 1.4 n/a ama seninle denemeyeceğim anlamına gelmiyor :D
Bu araçlar cok komik.Bende bir kaç ay öncesine kadar vardı.Şaka gibi giden bir araç.Dizele geçmeseydim ben de yuklemeyi dusunuyordum.
tebrikler.Merakla takip edeceğim
Teşekkür ederim hayırlsısı olsun bakalım inşallah sağolun:icon_tup:
Dedim bu sene sonunda 100 km'ye ulaşacak inşallah, emeklere maşallah :)
Kardeş bizimki böyle gidiyo işte yüklü adı üstünde :hahaha: sağolasın :icon_tup:
bu hafta nasipse yeni setupla bir video şart :icon_tup: herkese iyi forumlar,zaman ayırdığınız için teşekkürler..
kelalper
09-11-2012, 17:09
eray corsalarin muhakkak piyasada short shift kitleri vardir. bir arastirmak gerek. yapisini bilemedigim icin nasil yapilir bilemiyorum. megane da kendim yaptim mesela sanziman uzerindeki baglanti noktasini yakinlastiriosun kisalio.
EmrahERKAN
09-11-2012, 17:20
Maşallah aracınıza biri rollinK mi dedi :) 1.6 sınıfı king mi dedi :D