Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfamı turboluorum

egeturbo
02-04-2008, 16:12
2 aydır alfa turbo projelerini geziordum hep yürümez yada verim alamassın diorlardı İtalyadaki bi Türk dostum orda alfa romeosunu turbolamış bana telefonda cuflamaları dinletti içim eridi bende ona inat alfa yı turboluorum aracına uyguladıklarının tam listesini bana gönderdi sorunsuca yürüormuş 0.4 barda yapılmıştı sonradan 0.6 bara cıkardığını belirtti ve aracının cok güzel olduğunu soledi bvende hemen babama telefon açıp aracı görmesini istedim(babam italyada bu aralar) aracı babamda incelemiş gayet güzel olduğunu soledi şimdi sıra bende Alfa Romeo mu turboluyorm en yakın zamanda projeler bölümüne koymaya çalışacağım

MiaMi
02-04-2008, 16:21
Allah utandırmasın hadi hayırlısı.

tool
02-04-2008, 16:24
ayda bir turboluyorum diye konu aciyosun zaten :icon_wack

VeNoM_35
02-04-2008, 16:49
İzmirde turbo gtv de vardı, benim bildiğim sağlıklıydı da. Neden verim alınmıyor?

ALPER-VNS
02-04-2008, 18:51
ankarada da war bi tane turbolu 156.. çaf çuf gezio

Mr.K
02-04-2008, 19:09
hayirli olsun n diim simdi bi L.evo bi sen yapcaksiniz hala araba,biton konunuz var bilgi amacli icraat yok..zamane gencligi canim:p

s.alican
02-04-2008, 19:20
hayrlı olsun len ganka gelince haftasonu yardım ederim:D

imhotep
02-04-2008, 19:21
hayırlı olsun başarılar

dragon07
02-04-2008, 19:33
ayda bir turboluyorum diye konu aciyosun zaten :icon_wack

haftada bir arabada değişior modelide.nihayetinde turbocusunuz bu kadar zor olmamalı:cool:

MacH
02-04-2008, 19:34
hadı bakalım arda göster kndını :D

cem
02-04-2008, 19:37
Madem turboluyosun alfacı arkadaşlarına sor bakalım bu 156 olayı gerçekmiymiş ,
Bi aralar merak etmiştim bişi çıkmamıştı araba hakkında..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=9528

egeturbo
02-04-2008, 19:40
ya aslında dükkanda yatan araçlar vardı onları bitirdik onları halletmeden kendi zewkimizi icra etmek olmazdı 3.25 işleri bitti bitane atmosferik tayyarımız yatıordu oydu buydu derken bana anca sıra geldi:D
Ankaradaki alfanın resimleri videoları ve hatta bulabilirseniz cep telefonunu bilgilerini veren olursa gerçekten cok sevinirim Özdin abinin integrayıda baktım stok turboluorlar dedim benimkinide turbolarız bizim alfalarda integra gibi die bakıcaz
Samet hafta sonu sen gel biz işi gücü bırakacaz sağlığımız için:D yarın fotoğrafları cekiyorum bugun bazı hazırlamaları yaptım kendime dükkandan fıstık gibi bi t4 turbo temizledim sıfır gibi oldu valla resimleride cektikten sonra proje bölümüne konu açacağım:D

egeturbo
02-04-2008, 19:51
cem abi sorayım onların bi bilgisi varmı

ALPER-VNS
03-04-2008, 00:48
walla ankaradaki alfa ümitköyde ama ben tanımıyorum.. mawi renk tanıyan çıkar belki

M_PROJECT
03-04-2008, 01:24
yazin geldigim de gormustum bi kac kez o alfayi , yalan olmasin 5. enjektorlemi yuruyodu ne ole kalmis aklimda .

Maxiboost
03-04-2008, 01:30
hayirli olsun n diim simdi bi L.evo bi sen yapcaksiniz hala araba,biton konunuz var bilgi amacli icraat yok..zamane gencligi canim:p

L.evo parçaları alıyo :) durumu biraz garip :D plakasız bir aracı var belki satılacak ama genede parça alıyor hepsini toparlayınca takıcak

RCkid
03-04-2008, 07:55
mavi alfa 2 seneden fazla süredir turbo, sahibiyle okulda beraber ders almışlığımız var,ama ne arabayı detaylı biliyorum ne de sahibini çok iyi tanıyorum

egeturbo
03-04-2008, 08:00
Apo da mı turboluor onun araba turbo değilmi zaten yahu
Su mavi alfa yı cook merak ettim foto filan yokmu yahu

Burak Kasim
03-04-2008, 09:13
Hayirli olsun.

Beklerioruz Projeler bolumunde.

Bol bol Resim cek ;)

egeturbo
03-04-2008, 09:27
Bugun sabahtan makinayı şarja koydum turbomun hazırlanırken cektiğim fotoları koyucam aracın fotolarını koyucam o arada parça teminine devam edecem dün saat sabah 12 de başladım turbo temizleme operasyonuna emiş borusu ve filtreyi yaptım sonra su soğutmalı gövde kullanacağım için ve yağ rekorlarını hazırladım fotolar bugun inş proje bölümünde yer alacaq

connectfun
03-04-2008, 11:00
hayırlısı olsun allah utandırmasın ardacım. sende parcalar boldur bir ayarını bulursun sen yaa

tool
03-04-2008, 11:24
kulaginizi tersten tutmayin;
herseyin basi ayar!
öncelikle ecuyu kontrol icin ne seciceginizi belirleyin, turbosu cooleri kolay isler ;)

egeturbo
03-04-2008, 11:28
kulaginizi tersten tutmayin;
herseyin basi ayar!
öncelikle ecuyu kontrol icin ne seciceginizi belirleyin, turbosu cooleri kolay isler ;)

Su sözünü sevdim her şeyin başı ayar Özgün abi ye pm attım map ayarlarımı yaparmısın die eğer hyr derse bakacaz bi çaresine suan alfa romeo 155 turbo modelinin turbo manifoldunun resimlerini arıorum ama hala bulamadım elimde bi manifold var onun mu bilmiyorum birazdan rektefiyeciden silindir kapağım gelecek bakacağım uyarsa hemen manifoldu temizletip montaja cumartesi başlarım

Aps
03-04-2008, 12:18
L.evo parçaları alıyo :) durumu biraz garip :D plakasız bir aracı var belki satılacak ama genede parça alıyor hepsini toparlayınca takıcak

benim durum harbi garip:)
toparlama niyetim vardı yani kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyordum da
bizimkilerden habersiz yaptım bazı şeyleri
kızdılar sonuç olarak,şu an için iptal benim işler:)

arda kolay gelsin gelişmeleri bekliyoruz...

egeturbo
03-04-2008, 12:57
benim durum harbi garip:)
toparlama niyetim vardı yani kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyordum da
bizimkilerden habersiz yaptım bazı şeyleri
kızdılar sonuç olarak,şu an için iptal benim işler:)

arda kolay gelsin gelişmeleri bekliyoruz...

Saol apocum rektefiyeiden biraz evel üst kapak geldi biraz vel tanıdığa tel açtım manifoldu getirecek bakacaz inş uyar uymaz ise benim orjinal manifoldu flanş yapıacam ole takıcam benim manifold allahtan döküm değil:D

Hızlı_Fransız
03-04-2008, 15:49
Su sözünü sevdim her şeyin başı ayar Özgün abi ye pm attım map ayarlarımı yaparmısın die eğer hyr derse bakacaz bi çaresine suan alfa romeo 155 turbo modelinin turbo manifoldunun resimlerini arıorum ama hala bulamadım elimde bi manifold var onun mu bilmiyorum birazdan rektefiyeciden silindir kapağım gelecek bakacağım uyarsa hemen manifoldu temizletip montaja cumartesi başlarım
155 turbonun emme ve egzoz manifoldları 156 motoruna olmaz ardacşimdiden kolay gele bende vardı beyaz 155 bilirsin perte cıktı. neyse koaly calışmalar...

egeturbo
03-04-2008, 17:31
155 turbonun emme ve egzoz manifoldları 156 motoruna olmaz ardacşimdiden kolay gele bende vardı beyaz 155 bilirsin perte cıktı. neyse koaly calışmalar...

saol zaten emmei takmıcam egzozu takacaktımda bugun arkadaş depodan getirdi olmadı zaten saol genede

egeturbo
03-04-2008, 17:32
İtalyadan gelen manifoldda olmadı bizde orjinal manifolda flanş yaparak yapacağız şimdie ve geldim azcık dineleneyim kafamı toparlıyayım cumartesi günüde boruları yaptırıp belki cumartesi takmaya başlarız

Renç
03-04-2008, 17:47
ahh Arda ahh....:D

kolay gelsin kardeşim, inşallah başarılı bi çalışma olur;)

tool
03-04-2008, 17:52
enjektor falan buldun mu?

egeturbo
03-04-2008, 18:02
doğru sölemek gerekirse daha bulamadım eğer elinde olan varsa pm yoluyla falan ulaşsın bugun su project cara koyacam ilka racın resimlerini parçalarıda topladıkça orda yayınlayacağım

senna
03-04-2008, 18:15
enjektor ecu falan hazırlamadan vida bile sökme motordan turbo dp yağ hattı vs en kolay işlemler ilk başta ecu enjektor yakıt hattı vs onları hallet

egeturbo
03-04-2008, 18:22
ecu işi için özgün abiye pm attım bende mail adresi yoqtu o kabul etmesse yapmayı best servis te yaptıracağım enjektörler için aklım çok karışıka slında alfa motoruna ilk defa el atacağım kaç cc lik enjektör kulalnacağımada emin değilim enjektörlerin clerine aklımız yatarsa ya minikslere bakacam yada amerikadan sipariş gececem bide intercooler bekliyorum babam italyadayken onu alacak ordan

Aps
03-04-2008, 18:30

utandım kendimden valla sıkan spec olmuşuz :o
neyse ya sormam bi daha bişey;)

egeturbo
03-04-2008, 18:51
utandım kendimden valla sıkan spec olmuşuz :o

takma kafaya apocum bu benim yaptığım 1.araba değil yani:D
olsun ben projeyi bitireyim sonra konusurlar üzülme
renç saol