Orijinalini görmek için tıklayınız : impreza 2.0r için yapılabilecekler
cihan_06MLC60
07-11-2012, 15:22
merhaba üstadlar. aracım impreza 2.0r otomatik vites . lpg sistemi de var araçta. green kutu filtre ve komple 60 lık düz boru ve sosn susturucu haricinde herhangi bir iyileştirme yok.
benimaracım için neler yapılabilir ? sizlerden öneri beklemekteyim. görünüm için bir şey istemiyorum. satıp turbo alıp wrx yada sti da şu an geçemem :D
cihan_06MLC60
08-11-2012, 08:16
güncelling....
cihan_06MLC60
10-11-2012, 11:44
günceldir beyler :D
Duz vites olsaydı yazlım ıle %5 güc artısı alabılırdın
ama bence otomatık vıtes bır araba ıcın ugrasmaya degmez.
Duz vites olsaydı yazlım ıle %5 güc artısı alabılırdın
ama bence otomatık vıtes bır araba ıcın ugrasmaya degmez.
otomatiktede güç %5 artmaz mı?
artsa da aktaramadıktan sonra demek istemiş galiba arkadaşımız
otomatiktede güç %5 artmaz mı?
Dsg veya herhangı bır cıft kavramalı bır otomatık sıstemı olsa eyvallah
ama duz bır otomatık arabanın hıc bır zaman zevk vermedıgını sende ıyı bılırsın bende..
Egerkı arkadasım yazlım dusunursen yardımcı olurum
Sasmaz 11 sk Us performance
Ludacris
10-11-2012, 11:58
***** satış sitesine ilan açıp wrx lere takas atabilirsin ciddi güç alman kaçınılmaz. ;)
( masrafa değmez bence o bakımdan )
cihan_06MLC60
10-11-2012, 12:00
Dsg veya herhangı bır cıft kavramalı bır otomatık sıstemı olsa eyvallah
ama duz bır otomatık arabanın hıc bır zaman zevk vermedıgını sende ıyı bılırsın bende..
Egerkı arkadasım yazlım dusunursen yardımcı olurum
Sasmaz 11 sk Us performance
benim araca uygun bir yazılım yapabilirmiyiz? mevcutmudur ? fiyat için pm gönderebilirmisiniz.
cihan_06MLC60
10-11-2012, 12:01
***** satış sitesine ilan açıp wrx lere takas atabilirsin ciddi güç alman kaçınılmaz. ;)
( masrafa değmez bence o bakımdan )
daha yeni aldım zaten aracı . o yüzden sizin dediğiniz işlem bir iki sene sonra yapabiliriz ancak.
benim araca uygun bir yazılım yapabilirmiyiz? mevcutmudur ? fiyat için pm gönderebilirmisiniz.
tam model yıl bılgılerını bana pm atabılırmısın
bakım sana donus yapayım
cihan_06MLC60
10-11-2012, 12:06
tam model yıl bılgılerını bana pm atabılırmısın
bakım sana donus yapayım
pm gönderildi :icon_tup:.
konu halen günceldir :D
yurt dısında otomatik araçlara modifiye yapılıyor ve güçler tatminkar oluna biliyor diye bilgim var ama çok yaygın deıl ufak tefek mıncıklamalar olabilir
bide nebilm 2.0r impreza için 60 lık çok büyük gelmezmi :S
cihan_06MLC60
10-11-2012, 12:17
yurt dısında otomatik araçlara modifiye yapılıyor ve güçler tatminkar oluna biliyor diye bilgim var ama çok yaygın deıl ufak tefek mıncıklamalar olabilir
bide nebilm 2.0r impreza için 60 lık çok büyük gelmezmi :S
normal egzozu zaten 51 lik boru idi . biraz büyütelim dedik. bilenlere sorduk en fazla 60 lık yapabilirsin deyince böyle bir yol izledik.
Cihan abi dereceli egzantrik düşündün mü ? Zor sanırım ama araştırmak lazım :)
onursumer
10-11-2012, 22:10
lpg yi sokup turbo uygulayabilirsin
otomatikte olsa duşuk basınçta kullanılabilir bence
bn de manueli var , decat+downpipe+hks mantar filtre kullanıyorum , özellikle filtreyi öneririm , ayrıca otomatikde faydalı olduğuna inandığım sprint booster kullanılabilir, onun dışında daha fazla zorlamaya gerek yok , arabayı basıp kule gergilerini takıp cayır cayır viraj dönmek yetecektir...
ayrıca aynı motorun yurtdışında 180-190 ps versiyonları var araştırmalar sonucu onların yüksek oktana ayarlı olduğnu gördük , bnm yazılım sorgulamamda 15-20 ps mümkün diye söylendi yazılımı bnde düşünüyorum...
Frequency_48
11-11-2012, 02:33
2007 model araban varmış.. hayırlı olsun.. Öncelikle araban otomatik. Atmosferik beslemeden çok birşey bekleme. heleki otomatik vites se hiç anlamazsın yaptığın işlerden, araban yaptığın tüm masraf boşuna. egzantirik v.s bu işlemler boşuna paranı harcatır. Zaten araban neden baksa 35000 tl yapar.. Madem ki performans istiyorsun bence wrx alabilirsin satıp. Boşuna zaman ve paranı kaybetme.. Bende de vardı zamanında atmosferik.. sattım, turbosunu aldım..kurtuldum kara kara düşünmeken..
lpg yi sokup turbo uygulayabilirsin
otomatikte olsa duşuk basınçta kullanılabilir bence
Turbo biraz tehlikeli iş bu araba için... Ayrıca üzerindeki şanzıman 350 nm tork ve üstü için sağlıklı olmaz bunun gibi incik boncukla uğraşılmaz bence :)
cihan_06MLC60
19-11-2012, 08:58
Cihan abi dereceli egzantrik düşündün mü ? Zor sanırım ama araştırmak lazım :)
dereceli egzantrik de aklımda var. ona bakıyorum araştırıyorum.
cihan_06MLC60
19-11-2012, 09:01
bn de manueli var , decat+downpipe+hks mantar filtre kullanıyorum , özellikle filtreyi öneririm , ayrıca otomatikde faydalı olduğuna inandığım sprint booster kullanılabilir, onun dışında daha fazla zorlamaya gerek yok , arabayı basıp kule gergilerini takıp cayır cayır viraj dönmek yetecektir...
ayrıca aynı motorun yurtdışında 180-190 ps versiyonları var araştırmalar sonucu onların yüksek oktana ayarlı olduğnu gördük , bnm yazılım sorgulamamda 15-20 ps mümkün diye söylendi yazılımı bnde düşünüyorum...
sprint booster ve filtre bana sadece insanın kendisini tatmin etmesi gibime geliyor. çok bişey hissedemiyosun bunlardan.yazılım sorgulamalarını nereden yaptın? 15-20 ps güzel değerler tabii.
Baylar biraz konu dışı olacak ama bu araçlar şehiriçi sakin kullanımda ortalama kaç litre benzin tüketiyor?