PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Top Gear dergisi Türkçe geliyor!

Low-Rider
02-04-2008, 22:23
http://www.showplus.com.tr/images/buyuk/topgear_b.jpg

Akşam Dergi Grubu ikinci aylık dergisi olarak İngiliz TOP GEAR Dergisi'ni çıkartmaya karar verdi. Uzun süren arayışlardan sonra Burak Ertem ile Yayın yönetmenliği konusunda anlaşıldı. Ertem'in yardımcılığını daha önce Tuning dergisinde birlikte çalıştıkları Fahir Talip yapacak. Ekip Haber Müdürü konusunda arayışlarını ve görüşmeleri sürdürüyor. Bu arada bir transfer haberi de EVO'dan geldi. Otomobil dergiciliğinin tecrübeli ismi Edmon Bekyan EVO dergisi'ne geçti. Bekyan'ın Marka Müdürü konumunda reklam ve özel projelerden sorumlu olacağı belirtiliyor.

Kaynak (http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=5027)

Maxiboost
02-04-2008, 22:26
güzeeel :)

Low-Rider
02-04-2008, 22:27
Burak Ertemin de akıbeti belli oldu bu haberle beraber,güzel güzel böyle bir derginin çıkması:)

Baran^
02-04-2008, 22:28
Cok güzel...hayırlı olsun şimdiden diyelim..

Sefa_vts
02-04-2008, 22:29
off topic belki ama burak ertem in bi s14 ü vardı ne oldu o???

Low-Rider
02-04-2008, 22:30
estremo tuning almıştı galiba o s14'ü.

-ER-
02-04-2008, 22:33
burak ertem de nie Tuningden çıktığı belli oldu :) başka projelerim var yazmış ama çıktı ortaya :D Güzel dergide ben almam :D

egeturbo
02-04-2008, 22:34
eğer üyelik işlemleri varsa hemen yapayım gerçekten geçen gün bunu bi müşterimle konuştum keşke trde top gear türkçesi olsun dedik meğer olaya el atılmış bile süper süper

efe-E
02-04-2008, 22:48
Adam başını kaşıyamıyor yahu yeni dergi yüzünden.
Kolay gelsin abim :)

Jan™
02-04-2008, 22:52
Burak Ertem + Fahir Talib

iki sevdiğim abim ve eski müdürlerim :) mükemmel bir dergi olucağa benziyor.

PROMINENT
02-04-2008, 22:54
o s14 estremodan da satıldı z editioun du güzel arabaydı...
ben genede bu adamı pek sevmiorum jeremy i

STeaM
02-04-2008, 22:58
ben dergi sevmem, okumam denk gelirse resimlere bakarım.
nedense bu kesime para kazandırmak istemiyorum.
kendi görüşüm böyle...
yinede hayırlısı olsun.

SerkanKurt
02-04-2008, 23:04
süper oldu bu haber... autocar dan sonra 2. kaçırmayacağım dergi olucak.

Dragger
02-04-2008, 23:17
EVO tek gecerim.

Tek parasını hakeden dergidir ;)

OmerRS
02-04-2008, 23:20
EVO berbat bir dergi diyebilirim bende. Hiç elle tutulur yanı yok:)

G_TT_I
02-04-2008, 23:20
tiff olsa super derdim ama bu adam araba zevkinden cok uzan bi insan, gitsin eski programalrından yapmaya devam etsin arabalrı tokustusun cop tenekesi ustunden atlasın.
yada heycan verici sporları filan sunsun.

suan top gear da araba testinden cok sacmalık var 70 model italyan klasikleri ile ingiliz malı 2008 dizelelri karsılastırıp italyanalrı aşalasınalar.

yada suan sokakta kulandıgı araclar dunaynın en iyisiken bi dunya super arabaya yok bardaklık yok diye laf atsın, tabi banada bedava slr verseler oyle olurum.

dunyanın en iyi arabaları ingilizdir gibi sacmalıkları okumak gereks,z zaten hiç biri suan ingilizlere ait degil

Dragger
02-04-2008, 23:30

EVO'daki testler vs hangi dergide var ömer su an?

Sen ne okuyorsun?

OmerRS
02-04-2008, 23:34
Hepsini okuyorum. ams okumuyorum yalnız. autocar evo car autoshow otohaber

evo yabancı testler olarak da beğenmediğim bir dergiydi ama şimdi hep türkçe testler doldu. hakkaten zayıf yani. herkese yazı yazdırıyolar.

MiaMi
02-04-2008, 23:40
Burakla tanışmadım ancak Fahiri yıllardır tanırım ,team tazmania zamanlarında az görüşmedik. ;Tebrik ederim. abone olacağım.

SerkanKurt
02-04-2008, 23:52

katılıyorum 1-2 sayı aldım ama beyenmedim autocar bence bi gömlek daha üstün ;)

AyB_Tv
03-04-2008, 01:24
ooo fahirime baq bea :) burak abiyide fahiride çok çok severim ve bu işlerden inanılmaz anlarlar kaliteli yaparlar ( not; bana foto çekmeyi ööreten isim fahirdir :D ) onların adına mutlu oldum inşallah çok çok başarılı olurlar..

ef186
03-04-2008, 02:21
http://www.showplus.com.tr/images/buyuk/topgear_b.jpg

Akşam Dergi Grubu ikinci aylık dergisi olarak İngiliz TOP GEAR Dergisi'ni çıkartmaya karar verdi. Uzun süren arayışlardan sonra Burak Ertem ile Yayın yönetmenliği konusunda anlaşıldı. Ertem'in yardımcılığını daha önce Tuning dergisinde birlikte çalıştıkları Fahir Talip yapacak. Ekip Haber Müdürü konusunda arayışlarını ve görüşmeleri sürdürüyor. Bu arada bir transfer haberi de EVO'dan geldi. Otomobil dergiciliğinin tecrübeli ismi Edmon Bekyan EVO dergisi'ne geçti. Bekyan'ın Marka Müdürü konumunda reklam ve özel projelerden sorumlu olacağı belirtiliyor.

Kaynak (http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=5027)

Burak yapar dergide gelsin bakalım bi sayı belli olur ii bi iş çıkar kesin ....

Berk007
03-04-2008, 08:20
off topic belki ama burak ertem in bi s14 ü vardı ne oldu o???yeni sahibi başka bir forumda üye.
araç istanbulda ;)

imprezaWRC
04-04-2008, 11:13
EVO'daki testler vs hangi dergide var ömer su an?

Sen ne okuyorsun?

EVO'daki testler, Autocar, AMS, CAR, otohaber...vs dergilerinde zaten var. Ha testten kastın sürüş izlenimiyse yani gidip Gallardo, F430 kullanmayı ve bu araçlar hakkında izlenimleri yazmayı testten sayıyorsan evet haklısın bunlar diğer dergilerde yerli olarak yok ama lisansör dergilerden çeviriler ile bu veriler zaten elde ediliyor.
Ayrıca, üzgünüm ama EVO fotoğraflara hiç özen göstermiyor. Kir pas içinde bir Clio motoru ile açılış sayfası görmek isterseniz veya motor fotoğrafı adı altında bir bez ile bile silinmeden özen gösterilmeden dergiye geçilmiş motor fotoğrafı görmek isteyenlere EVO tavsiye edilir.

Test yapan dergiler belli; AMS, otohaber, autoshow. Bu dergiler haricindekiler fabrika verilerini yazıyor, artık kaç gün otomobil dergide kalıyorsa o kadar gün o araç kullanılıyor, test adı altında sürüş izlenimleri yazılıyor. Baştan sağma fotoğrafları çekiliyor ve dergi çıkıyor. Orijinal CAR, EVO, Autocar dergilerine bakıldığında burada çıkan CAR,Autocar ve EVO dergileri sırf piyasada olmak için çıkartılıyor sanırım.