Orijinalini görmek için tıklayınız : turkcell soygun
turkcell nano sim kart almak ıstıyorum bir çok bayide yok olan bayilerde 12.5 liralık karta 100-150 lira arası fiyat istiyorlar aradım turkcell merkeze şikayet ettim dedikleri şey serbest piyasa böle bi saçmalık olabilirmi arkadaşlar avea'nın tüm bayilerinde var hemen hemen ve fiyat 15-20 lira vodafone 8 lira turkcel kalitesi tam olarak soyguncu olmuşlar
Turkcellin kendi noktası diye bir şey var mı? Saçmalık çünkü
Yiğit G.
09-11-2012, 11:15
turkcell nano sim kart almak ıstıyorum bir çok bayide yok olan bayilerde 12.5 liralık karta 100-150 lira arası fiyat istiyorlar aradım turkcell merkeze şikayet ettim dedikleri şey serbest piyasa böle bi saçmalık olabilirmi arkadaşlar avea'nın tüm bayilerinde var hemen hemen ve fiyat 20 lira tuckcel kalitesi tam olarak soyguncu olmuşlar
iPhone 5 İçin Micro Sim’i Nano Sim’e Çevirme
(http://www.mmcn.org/iphone-5-icin-micro-simi-nano-sime-cevirme)
SIM Kartı Nano-SIM Karta Çevirmek (http://opereysin.com/yaz-bi-yere/4906-sim-karti-nano-sim-karta-cevirmek)
6wYuqgbShyo
bu yeni teknolojinin para kazanmak için çakallığa döndüğü ülkemizde hiç bir şeyin yenisi çıktığında hemen almıyorum sırf bu kendini akıllı zanneden adamlar yüzünden
Ludacris
09-11-2012, 11:31
Turkcell kuruldugundan beri musterisini memnuniyetle opmeyi
İlke edinmistir.
işin garipi pişkinlige vurup serbest piyasa demeleri çok garip
Serbest piyasa'da olsa bildiğim kadarıyla tüketici haklarında bunu düzenleyen bir kanun vardı. 10 liralık ürüne 100 lira istemesini engelleyen bir düzenleme okumuştum hatırladığım kadarıyla.
4054 sayılı rekabetin korunması hakkında kanun'a bir göz atmanızı tavsiye ederim ;) orada bu durumu koruyan düzenleme vardı diye hatırlıyorum
şikayet etcek muhatap yokki karşımda telefondaki şikayetinizi alayım ama serbest piyasa falan diye saçmalıyor turkcell direk mudurluk numarasını bilen varsa verebilirmi arkadaşlar orayıda arayım
Turkcell in alet hep dik bunu bilerek üstüne oturuyoruz oda bize hizmette problem yaşattırmıyor :D :D
Senelerden beri Turkcell müşterisiyim çekmeme hatla ilgili bi problem ve ya bayiileri ile hic bi sıkıntı yaşamadık yani zevk almaya bakıyorum :D :D
b.ustaoglu
09-11-2012, 11:45
Turkcell in alet hep dik bunu bilerek üstüne oturuyoruz oda bize hizmette problem yaşattırmıyor :D :D
Senelerden beri Turkcell müşterisiyim çekmeme hatla ilgili bi problem ve ya bayiileri ile hic bi sıkıntı yaşamadık yani zevk almaya bakıyorum :D :D
aynen öyle... en kazık tafireler de turkcell'de ancak aveanın çekmediği yerde benim telefonum 3g full çekiyor. daha dün vodafone kullanan bi arkadaşım mesajlar çok geç geliyor diye şikayet ediyordu. ben daha geç gelen mesaj da görmedim konuşurken kesilen hat'ta :)
bu bayi işi çok değişken, ben yeni 12,5'a aldım.
matthardy
09-11-2012, 11:50
o bayi ile alakalı açın şikayet edin bayiliğini elinden almaya kadar gider bu iş.
bana 1 gece mesaj geldi turkcellden sim kart değiştirme onayınız alındı diye.
hemen akabinde şebeke gitti.
başka bi telefondan aradım turkcelli dedim ben böyle 1 talepte bulunmadım.
siz ne yapıyorsunuz ?
1 hafta araştırıldı.
benim talebim olmadan bir bayinin benim adıma sim kart çıkarttığı çıkan sim karttan 300küsür liralık tl transferi yapıldığı o ay faturanın 500 küsürü geçtiği anlaşıldı.
hiç arayıp horozlanmadım 1 hafta boyunda turkcell beni hergün aradı,araştırıyoruz buluyoruz diye.
1 hafta sonunda bulduklarında sizden şirketimiz adına yapılan bu yanlışdan dolayı özür niteliğinde bu ayki fatura tutarınız 0'dır diye arayıp jesst yaptılar :D
Yaklaşık 570 tl falandı.
hiç bir kuruluştan böyle 1 şey görmedim bu zamana kadar
Ne özelliği var ki bu kadar pahalı
istanbul mudurlugu aradım fiyat hakkında bişey yapamayız bayimizin satış fiyatına karısamayız dıyorlar dedım 20 lıralık kontura 100 lıra ıstıyosunuz adınada serbest pıyasa dıyosunuz
turkcell bunu kesinlikle hakediyor :)
Turkcell - Küfürlü +18 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xxVhse0xHXk)
turkcell bunu kesinlikle hakediyor :)
Turkcell - Küfürlü +18 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xxVhse0xHXk)
acaba sonuc ne olmus :D
sanırım ıphone 5 ıcın soruyrsun, bende iphone 5 kullanıyorum orjınal sım ' ı makasla kestım gayette guzel calısıyor :D
kesılen sım kılıtlenme yapabılıyormus o yuzden nanosım arastırıyorum bende
Türkiye'de resmi olarak satışı çıkımadığı sürece bu iş böyle izmir'de her yerde 100 TL.....
Esnaflık bu değil.. Fırsattan yararlanıp milleti enayi yerine koymak..
Fırsat bulduğu an insanları yolunacak ördek gibi gören zihniyetlere hiç tahammülüm yok..
Ölüp bitsinler iflas etsinler dönüp arkamı bakmam bile..
Sorsan müslümanım derler de bu şerefsizlerin yaptığını o yavur diye yüzüne bakmadıkları başka ülke vatandaşları yapmaz.
Bu etik olmayan durumu desteklemese bile kulağının üzerine yattığı için, görmezden gelip ses çıkarmadığı için, abonelerini korumadığı için Turkcell e de kucak dolusu sevgilerimi(!) iletiyorum.
Esnaflık bu değil.. Fırsattan yararlanıp milleti enayi yerine koymak..
Fırsat bulduğu an insanları yolunacak ördek gibi gören zihniyetlere hiç tahammülüm yok..
Ölüp bitsinler iflas etsinler dönüp arkamı bakmam bile..
Sorsan müslümanım derler de bu şerefsizlerin yaptığını o yavur diye yüzüne bakmadıkları başka ülke vatandaşları yapmaz.
Bu etik olmayan durumu desteklemese bile kulağının üzerine yattığı için, görmezden gelip ses çıkarmadığı için, abonelerini korumadığı için Turkcell e de kucak dolusu sevgilerimi(!) iletiyorum. :bravo:
fırsattan istifade etmeleri zaten normal fiyatı 100 olsa tamam dıcem ama 12 lıralık şeye 100 demelerı ve bayilerini koruması soygunculuk
onursumer
09-11-2012, 17:17
heryere şikayet edin bence bu durumu haksız kazança giriyor bunla ilgili bir yaptırım olması lazımdı
Serbest piyasa ekonomisi devletimizin tanıdığı ve uygulattığı bir sistem olduğu için sahada herhangi bir fiyat birliği uygulayamıyoruz.
Arz ve talebin buluştuğu noktada, bayilerin numaraların kolaylığına göre fiyat belirledikleri de karşılaştığımız bir durumdur.
Bu, bizim önerdiğimiz veya yönettiğimiz bir durum değildir.
Sonuç olarak, kanunlar gereği biz hattın satış değeri üzerinde herhangi bir yaptırım uygulayamıyoruz.
Yorum ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için, teşekkür ederiz.
attıkları maile bakın arkadaşlar ...
HondatugraL
09-11-2012, 22:50
onceden 3310 vardı melodi kitapçığı alır kodlar yılan hıkayesı muzıgı çaldırırdık. Şimdi simkartı kesiyoruz. Teknolojinin spor gazetesi
öyle serbest piyasanın ..... boşluğu siz biliyorsunuz.vodafon da 8 tl nano sim kart istersen burda turkcel e sorarım varsa gönderirim sana.
Ersin YILDIZ
09-11-2012, 23:32
forum bornovada vodafonedayım gelen arkadaslara yardımcı olurum baska operatorde olsada keserız bı sekılde hallederız bosuna 100 lira bayılmayın ;)
Daha dün arkadaşımı arayıp durumu anlattım o da simkart alacaktı. iphone 5 icin ekran koruyucuyla veriyoruz 100 tl demişler. Arkadaşımda tamam turkcelli arıyorum size veriyorum bana verdikleri bilgi bi degil demis 20 tlye veya 13 tlye bitmis iş...