Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Federasyon Baskanimiz Demir Berberoglu 'nu Tebrik Ederiz
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377348_336363886460201_1248722602_n.jpg
Biyografi
1953 Ankara doğumludur. İlköğrenimini Eskişehir’de yaptıktan sonra İstanbul Galatasaray Lisesi ve Ankara Hukuk Fakültesi’nde öğrenimini tamamlamıştır. 1977 yılında Eskişehir’de serbest avukatlığa başlamış ve bu işini halen sürdürmektedir.
1983 yılında DYP Eskişehir Kurucu İl Başkanı sıfatı ile siyasete atılmış, 1995 yılında yapılan genel seçimlerde Eskişehir Milletvekili seçilmiş ve bu görevi sırasında TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanlığı, Adalet ve Anayasa Komisyonu üyeliklerinde bulunmuş, Karadeniz Parlamentosu Başkan Yardımcılığı görevinin yanında Türkiye Rusya Dostluk Grubu Başkanlığı’nı da yürütmüştür.
Otomobil ve Otomobil Sporları’na merakı çocuk yaşlarda başlayan Demir Berberoğlu, yoğun iş hayatından kalan zamanlarının tamamını bu hobisine ayırmaktadır. Yarış hayatına 1971 yılında yapılan Hitit Rallisi’ne katılarak başlamış, o günden bu yana halen aktif olarak otomobil sporları kariyerini başarıyla sürdürmektedir.
Bu başarılar içerisinde bir çok ulusal ve uluslararası birinciliklerinin yanında 2003 Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonluğu, 2004 FIA Historic Rally Şampiyonası- Acropolis Rally Kategori 1 Birinciliği, 2007 Türkiye Historic Rally Şampiyonluğu ve 2010 Türkiye Historic Rally Kategori 1 Şampiyonluğu yer almaktadır.
Halen yaşamını otomobil ve iş hayatı içinde sürdüren Demir Berberoğlu, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.
Bugun Yapilan 3. TOSFED Olagan Genel Kurul secimi sonrasinda Resmen Turkiye Otomobil Sporlari Federasyonu baskanimiz olmustur.
Degerli abimize gorevinde basarilar diler Kazandigi secim icin kendisini tebrik ederiz .
K.Bugra YILDIRIM
Hakkımızda hayırlısı, umarım yeni bir çağın (olumlu anlamda) başlangıcı olur.
Hayırlı uğurlu olsun tüm camiaya
BthnKrkt
09-11-2012, 17:54
Bizler için hayırlısı mı Buğra abi? :)
Bizler için hayırlısı mı Buğra abi? :)
Demir Bey duzgun bilgili ve basarili bir abimizdir . Bizim icinde faydali olacagi kanaatindeyim .
Görevinde başarılar,umarım bizim hayal ettiğimiz gibi bir başkanlık yapar .
Görkem.Y
09-11-2012, 17:58
Hayirlisi olsun adayligini acikladigi gunden bugune takipeyim.Umarim otomobil sporlari adina guzel gelismeleri hep beraber görürüz.
Tüm otomobil sporuseverler önemli bir seçim dönemini geride bırakıyoruz. Artık taraf değil birleşip önümüze bakma zamanı, çok şey söylendi ve yazıldı ama bunlar geride kaldı. Mavisi, beyazı, büyüğü, küçüğü hepimiz biriz ve hepimizin kalbi bu spor için çarpıyor ve çarpacak. Pazartesi itibariyle hep birlikte bu sporu aldığımız bu yerden 4 yıl sonra daha ilerde yeni neferlere teslim etmek için birlikte yöneticisiyle, kulüpleriyle, yatırımcılarıyla, hakemiyle, sporcusuyla ve basınıyla çalışmalıyız. Bizlerin tüm iletişim kanalları, bu sporun içinde renk taraf gözetmeksizin 7/24 bu sporun sevdalılarının görüş öneri ve istekleri için açık olacak. Bu yeni dönemin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
D.BERBEROĞLU
63owen63
09-11-2012, 18:06
Allah muvaffak eylesin.
Hayırlısı olsun. İnşallah güzel işlere imza atarlar.
daha çok halkın içinde, her yerde gözüken bir kişilik benim gördüğüm kadarıyla Demir Bey. umarım hayırlı olur, görevinde başarılar...
inşallah artık görev yapanlar çıkar
Hayırlı olsun, görevinde başarılar Demir beye. Ben selefinden daha başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum.
Beklenildigi gibi oldu, hayirli olsun :)
bora1311
09-11-2012, 18:42
hayırlı olsun, yeni görevinde başarılar...
hayırlısı olsun..umarım güzel işlere imza atar..
hddsheriff
09-11-2012, 19:13
Artık motor sporlarının gelişmesi için endişe duymuyorum. Demir abi çıtayı çok çok yukarılara taşıyacak. En azından oğlu Ateş'i F1 pilotu yapmaya çalışmayacaktır :D
poşetçay
09-11-2012, 19:18
tahincioglu denilen sosyete rallicisinden kurtulmuş oldu hayırlısı olsun
waterboy07
09-11-2012, 19:24
Hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim.
onursumer
09-11-2012, 20:36
hayırlı olsun inş daha iyi bir donem olur
Artık motor sporlarının gelişmesi için endişe duymuyorum. Demir abi çıtayı çok çok yukarılara taşıyacak. En azından oğlu Ateş'i F1 pilotu yapmaya çalışmayacaktır :D
Doğru söze ne denir :)
Hayırlısı olsun diyelim.
tahincioglu denilen sosyete rallicisinden kurtulmuş oldu hayırlısı olsun
Katılıyorum. Umarım kimse önünü kesmez vede vaat ettiklerini gerçekleştirebilir. Hayırlısı olsun camiaya.
overblack
09-11-2012, 23:20
mahalli kulupleri çalışır hale getirsin yeter..
ErmanArseven
09-11-2012, 23:23
hayırlısı olsun umarım güzel işlere imza atar :)
Demir beye yeni görevinde başarılar...
DERAN_TUYNER
10-11-2012, 00:20
Hayirli olsun
Bugracin hatta yanilmiyorsam Metin abi ve Ercan Kazaz da yonetimde hatta serkan Yazici da disardan destekliyordu haa be kadar basarili olur bilemem ama Mt nin gittigine en Çok Ben ve can Unlu sevimistir Caredline zamanlari olanları az cok biliyorsun orayada yazmıştı can abi zamanında
Katılıyorum. Umarım kimse önünü kesmez vede vaat ettiklerini gerçekleştirebilir. Hayırlısı olsun camiaya.
vaatleri nelerdi acaba bimlede paylaşabilirmisiniz ?
hayırlısı olur inşallah. helal olsun büyük adam'dı dedirtir arkasından.
vaatleri nelerdi acaba bimlede paylaşabilirmisiniz ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151219925744641
face hesabınız varsa, yoksa da bir arkadaşınızdan girip izleyin yeter :icon_tup:
brsmustang
10-11-2012, 15:46
bir yanda Volkan IŞIK(ralli), Halid AVDAGİÇ(historic), Mehmet BESLER Mithat DİKER(otokros tırmanma) gibi yönetim kurulu üyeleri varken Safvet ÇİFTÇİ nin kaybetmesine çok şaşırdım.Hayırlısı olsun inşallah.
ghibli06
10-11-2012, 16:42
bir yanda Volkan IŞIK(ralli), Halid AVDAGİÇ(historic), Mehmet BESLER Mithat DİKER(otokros tırmanma) gibi yönetim kurulu üyeleri varken Safvet ÇİFTÇİ nin kaybetmesine çok şaşırdım.Hayırlısı olsun inşallah.
işte sorun da buydu zaten, sadece pilotlardan oluşan ve de profesyonel hayatları da motor sporları üzerinden şekillenen kişiler 'motor sporları ticari faaliyet ve de yarış hayatlarını' dondurmaları gerekirken kimse bu taahhüdü vermedi... Ercan Kazaz bu taahhüdü vermişti...
hakkımızda hayırlı oldu diye düşünüyorum...
ghibli06
10-11-2012, 16:43
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-snc6/249224_351219581641298_1547965950_n.jpg
brsmustang
10-11-2012, 17:08
işte sorun da buydu zaten, sadece pilotlardan oluşan ve de profesyonel hayatları da motor sporları üzerinden şekillenen kişiler 'motor sporları ticari faaliyet ve de yarış hayatlarını' dondurmaları gerekirken kimse bu taahhüdü vermedi... Ercan Kazaz bu taahhüdü vermişti...
hakkımızda hayırlı oldu diye düşünüyorum...
İsimler çok büyük olduğu için ben fed. ile kendi işlerini karıştırmadan götürebileceklerini düşünüyordum.
seçim sürecini neredeyse başından beri takip ediyorum.okumuştum bu yazıyıda.bence olurdu
bir arada yüretebilirlerde şuan Ercan KAZAZ hariçinde yönetim kurulu daha sönük duruyor Safvet ÇİFTÇİ nin yönetimin kuruluna göre haksızmıyım?
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-snc6/249224_351219581641298_1547965950_n.jpg
ghibli06
10-11-2012, 17:16
M.Tahincioğlu'ndan sonra bence ilaç gibi gelecek... Volkan Işık bu işi ranta çevirdi, kendisini eleştirmiyorum ama bu işin yönetiminde olsa 12 tane TOSFED takviminden VolkiCar yarışı koysa laf olur, Burcu Çetinkata TOSFED imkanlarıyla 3 tane Avrupa yarışına gitse sorun olur vs vs... bu sorunu çözemediler kimse ne serden ne yardan vaz geçti sonucunda S.Çiftçi kaybetti...