PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara ***** yer bugün deneme yapmak isteyenler...

penguinhakan
11-11-2012, 13:10
Selam arkadaşlar ,
Aracım : Golf 6 1.4 118KW , Stage 2 tabir edilen modlar mevcut.

Aracımın sorunlarını gidermeye çalışıyorum , bu sebeple aracımı tekrar denemek isterim.
2 haftaya kadar kışlık lastikleri de takmış oluruz o sebeple aracını denemek isteyen varsa bugün deneyebiliriz.

Daha önce denediğim araçlarının gelmesini daha çok isterim tabiki ki nasıl olduğumuzu daha iyi görelim.

Not : Lütfen konuyu sündürüp sündürüp başka yerlere , içinden geçer , film olur muhabbetine çekmeyin.

Denemek istediğim araçlar aynı speclerdeki emsal arabalar olabilir.
Ibiza cupra (180hp) yazılımlı yazılımsız , Polo GTI yazılımlı yazılımsız , Scirocco yazılımlı , Opel Astra 180 , 200 hp lik OPC ler , Turbosuz yüklü VTI lar olabilir (daha once denemek isteyen birkaç kişi olmuştu diye hatırlıyorum) , aklıma gelmiyor başka speclerde varsa deneyebiliriz .

Murat abi sen de gelirsen senirim , seninle denemekten her zaman sevk aldım , çünkü seninle muhabbetimiz ayrı biliyorsun.

Bugün 15:00 - 19:00 arası hangi saat olduğunu gelen talebe gore belirleyelim isterim.

MeRtCaN
11-11-2012, 16:54
Hakan beni ara vti hazır hemen deneyelim

535 771 66 90

penguinhakan
11-11-2012, 16:57
Ok Mertcan ,
Saat 19:00 - 19:30 gibi Mesa taraflarında olurum , uyar mı ?

penguinhakan
11-11-2012, 23:02
Gelen arkadaşlara teşekkür ederim.

İki deneme yapabildik , VTI (turbo hariç yüklü neler var bilmiyorum).
180 lere kadar bastık , VTI 3-4 boy önümdeydi galiba , ama kısa oldu denememiz.
Varsa video eklerseniz sevinirim.

Bir de Murat abiyle denedik , eski halimle Murat abi bana 5-6 boy fark atıyordu şimdi ise kafa kafaya gidiyoruz diyebiliriz , ama bu sadece benim ne kadar gittiğimle alakalı Murat abinin arabada sorun var hala.

kerem_euk34
11-11-2012, 23:04
Rica ederim abicm istedigin zaman uzundada basariz masallah cok guzel yuruyo golf

penguinhakan
11-11-2012, 23:07
Kerem , type R lar ile durumlarının nasıl oluyor , var mı deneme yaptığınız karşılaştırma olsun diye soruyorum.

murat çelik
11-11-2012, 23:09
hakan aracın harika olmuş gerçekten çok deyişmiş gidişi

kerem_euk34
11-11-2012, 23:09
Denemedim ama golfun typerla yuruyebilcegini dusunuorm

murat çelik
11-11-2012, 23:11
Kerem , type R lar ile durumlarının nasıl oluyor , var mı deneme yaptığınız karşılaştırma olsun diye soruyorum.

hakan bu seferde typer laramı takıntı olcan yoksa:D

murat çelik
11-11-2012, 23:13
Denemedim ama golfun typerla yuruyebilcegini dusunuorm

kerem senin araç harika sesi cok hoşuma gitdi ben de denemek isterim senle:)

kerem_euk34
11-11-2012, 23:15
Tbikide abicim firsat oldukca deneriz :)

penguinhakan
11-11-2012, 23:18
Tbikide abicim firsat oldukca deneriz :)

Oyle diyorsun da gelmediniz Enkaya , geleydiniz basardık ne güzel uzun uzun.
Neyse sağlık olsun başka sefere...

penguinhakan
11-11-2012, 23:19
hakan bu seferde typer laramı takıntı olcan yoksa:D

Yok abi ya ne takması haddim değil , sadece benim ne kadar hızlandığımı birkaç yere göre karşılaştırma yapıyorum , eğer ben bayağı bir hızlandı isem Keremin arabası type-R lara bayağı bir fark atıyor olması lazım.

kerem_euk34
11-11-2012, 23:21
Bugun oleside ciktim ama vaktim yoktu o yuzden gelemedim enkaya haftaya ins :)

MeRtCaN
11-11-2012, 23:21
maşallah zevklı deneme olmus vıdeoyu ızledım ama kımdeydı hatırlıyamadım
Atmosfer basıncı ıle turbo basıncına dırenen Rol vti tebrık ederım :)

Hakan abı sende zaman para tecrube ve on onemlısı sabır ıle arabanı bı yerlere getırdın bu azımden dolayı senıde tebrık ederım :)

penguinhakan
11-11-2012, 23:25
maşallah zevklı deneme olmus vıdeoyu ızledım ama kımdeydı hatırlıyamadım
Atmosfer basıncı ıle turbo basıncına dırenen Rol vti tebrık ederım :)

Hakan abı sende zaman para tecrube ve on onemlısı sabır ıle arabanı bı yerlere getırdın bu azımden dolayı senıde tebrık ederım :)

Teşekkürler Mertcan , aslında bu konuda silkelenmemi sağlayan Raşit ve Kürşata teşekkür etmek lazım , arabamdaki sorunları tek tek ortaya çıkarttılar sağolsunlar.
Biz de kara düzen yok filtre tak , yok egzoz yap , yok olmadı onu sok bunu sokle uğraşıp duracaktık.

Neyse bu konu hakkında zaten bir tane konu açmaya hazırlanıyorum ne yapılmalı ne yapılmamalı diye , yoksa benim gibi yüzlerce kişi var boşuna parasını emeğini en önemlisi zamanını harcayan , Allah'tan benim hoşuma gidiyor araba ile uğraşmak yoksa şimdiye kadar çoktan yakmıştım bu arabayı.

dachosen
11-11-2012, 23:52
340 hp lik subarumuzla denemek isteyen var mı?

MeRtCaN
11-11-2012, 23:58
340 hp lik subarumuzla denemek isteyen var mı?

ve aleyküm selam

Not: Ankarada 30 hp altı arabalar varsa hertürlü denenir. Ayrıca scooterlarlada kafa kafaya gidiyorum :soru:

dirk
12-11-2012, 00:33
Hakan abi arabanın maşşallahı var bu arada ben vidyo felan cekemedim :( Telefonun şarjı bitti sizi cekmeye biz gelmiştik ... Keremin ipod ta bi tane video olması lazım.. Aracının maşşallahı Jantların hariç beğendim =) Ben sciroccoyla deneyelim diyecektim biz iki kişi cıktık felan güzel deneme oldu Keremin aracının sesine zaten diyecek bişey yook güzel geceydi tanıştığımıa sewindim.. Bu arada Gecenin süprizi benim bile beklemediğim performansıyla yeni aracım oldu :D

fangio
12-11-2012, 01:22
Teşekkürler Mertcan , aslında bu konuda silkelenmemi sağlayan Raşit ve Kürşata teşekkür etmek lazım , arabamdaki sorunları tek tek ortaya çıkarttılar sağolsunlar.
Biz de kara düzen yok filtre tak , yok egzoz yap , yok olmadı onu sok bunu sokle uğraşıp duracaktık.

Neyse bu konu hakkında zaten bir tane konu açmaya hazırlanıyorum ne yapılmalı ne yapılmamalı diye , yoksa benim gibi yüzlerce kişi var boşuna parasını emeğini en önemlisi zamanını harcayan , Allah'tan benim hoşuma gidiyor araba ile uğraşmak yoksa şimdiye kadar çoktan yakmıştım bu arabayı.

Hakan, inşallah ilerleyen zamanda aracın daha da keyifli olacak. :icon_tup: Allah kaza bela vermesin. Rol VTI'da kocaman bir maşallah. :)

dachosen
12-11-2012, 01:29
ve aleyküm selam

Not: Ankarada 30 hp altı arabalar varsa hertürlü denenir. Ayrıca scooterlarlada kafa kafaya gidiyorum :soru:

Unutmaa beniiii.. Unutama benii... Hafızana hayranım MeRtCaN...

Da ne alaka şimdi :D

penguinhakan
12-11-2012, 16:57
Tek video Murat abiyle denediğimiz var.

Daha onceleri arabamda sorun olduğunu düşündüğümüz zaman yaptığımız deneme ;
70km 3.vites deneme.

IMG 0874 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AzWohDZYkbQ)

AzWohDZYkbQ

Bu akşam yapılan deneme;
70km 3.vites den basıyoruz , 235 leri gördüm ben ;)

IMG 0997 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=87d9p5_HFJ4&feature=youtu.be)

87d9p5_HFJ4

MeRtCaN
12-11-2012, 17:32
Unutmaa beniiii.. Unutama benii... Hafızana hayranım MeRtCaN...

Da ne alaka şimdi :D

Nick kalmıs aklımda

sıteyı takıp et cumaları zaten bulusmalar oluyor ozaman elbet bı rakıp cıkar subaruya :)

bu arada sıteden bır arkadaşta 1jz swap Tıpo var tahmını 290 - 300 hp arası onlada deneye bılırsın :)

dirk
12-11-2012, 21:45
chn53 ün hesap makinasıyla çektiği video var

ROL Vtec & Golf TSİ DSG - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ofcddm7CAiY&feature=plcp)

penguinhakan
12-11-2012, 22:01
Maşallah ne ses var kardeşim , kornaya basayım diye camı açtım , üçüncü kornada sağır oldum ;)

BU®AK
12-11-2012, 22:05
Rol vtec sesi de gidişi gibi 10 numara maşallah Kerem :)

Arasts61
12-11-2012, 22:06
hakan maşallah. aracın baya güzel gitmiş.

şu hondalarla denemek de harbi çok zevkli oluyor :)
egzoz sesi çok iyi.

murat çelik
13-11-2012, 17:23
hakan sende ilerleme mutiş biz geride kaldık nasıl olcak maşallah golf e

JusticeForAll
13-11-2012, 18:35
Nick kalmıs aklımda

sıteyı takıp et cumaları zaten bulusmalar oluyor ozaman elbet bı rakıp cıkar subaruya :)

bu arada sıteden bır arkadaşta 1jz swap Tıpo var tahmını 290 - 300 hp arası onlada deneye bılırsın :)

konuları araştırdımda konusunu bulamadım çok merak ettim tipoyu

snan1910
13-11-2012, 18:45
kerem maşallah kanka rol çok gergin :)
beklediklerimizi yap artık videolar gelsin :)

bu arada golf e kocaman maşallah bekledigimden çok daha iyi gidiyor