PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyasız göçük düzeltme işlemi

özgür67
12-11-2012, 18:02
Arkadaşlar işim ile alakalı olarak haftasonu İstanbuldaydım.İşim bitince Melih ile görüşüp babasının kaporta boya dükkanına gittim ve aracımın sol ön çamurluğundaki göçüğü boyasız şekilde babası Metin utaya yaptırdım.Bu tarz sorunu olupta boyatmak istemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Öncesi

http://f1211.hizliresim.com/13/d/fvlmv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sonrası

http://f1211.hizliresim.com/13/d/fvlnd.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://f1211.hizliresim.com/13/d/fvlnk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

yunus_kg
12-11-2012, 18:07
çok güzel olmuş. Metin abi işini hakkıyla yapan bir insandır çok işimi halletmiştir kendisi. Kesinlikle tavsiye edilir:icon_tup:

özgür67
12-11-2012, 18:10
çok güzel olmuş. Metin abi işini hakkıyla yapan bir insandır çok işimi halletmiştir kendisi. Kesinlikle tavsiye edilir:icon_tup:

Evet Metin usta hem işinin ehli hemde çok hoşsohbet.Ayrıca araba konusunda eski hastalardan:)

isyfuat
12-11-2012, 18:35
yaglı cekıcmı yapıyır yoksabı cıhazmı kullanıyor

34tb9544
12-11-2012, 18:46
Metin usta işinin ehlidir yağlı çekiç ile yapıyor herhangi bir makina kullanmadan ama isinin hakkını fazlasıyla veriyor yaptıgı bı kac aracı gordum aracımda bir kac ufak yer var konuştuk anlaştık arabamın isleri biter bitmez ordayim insallah

YavuzNaz
12-11-2012, 18:59
Çok güzel olmuş özgür güle güle kullan kazasız belasız, piyasada artık böyle ustaların kalmış olduğunu bilmekte güzel :)

özgür67
12-11-2012, 19:43
Ufak bir göçük için düzeltme ve boya işlemi yapılsa az da olsa keyfim kaçacaktı.Geçen bir arkadaşın foruma açtığı konuya melihin koyduğu fotoyu görünce keyfim yerine geldi.İlk hali gibi oldu elleri dert görmesin metin ustanın:)

onurgoyunc
12-11-2012, 19:56
çok güzel olmuş, ellerine sağlık ustanın :) herhalde tam çamurluk ucundaki göçüğüde rahatça düzeltebilirler

Melih-Ö
13-11-2012, 00:01
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Özgür abi senden de Allah razı olsun. Sayende sanayide güzel hava bastık Zonguldaktan araba geldi diye hehehe:) Şaka bir yana memnun kalmana sevindim. Umarım en iyi şekilde ağırlayabilmişizdir seni :)

Yunusum kankam Allah razı olsun, Gökhan abi bekleniyorsun :)

Yapılmış bir kaç yağlı çekiç- boyasız düzeltme örneği için;

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.378514562237503.91608.378513412237618&type=1

Saro-Ş
13-11-2012, 11:35
Ooo bu nedirki metin usta benim eski aracım hondanın kapısını boyasız bir düzeltti resmi varsa melih koysun yoktan var edildi honda gibi sacı ince bir aracın kapısı ki servis kapı değişimine karar vermişti:)

Melih-Ö
13-11-2012, 12:07
Ooo bu nedirki metin usta benim eski aracım hondanın kapısını boyasız bir düzeltti resmi varsa melih koysun yoktan var edildi honda gibi sacı ince bir aracın kapısı ki servis kapı değişimine karar vermişti:)

Çekmedik fotografını o zamanlar mudur valla sagolasin :)

SErhat.
13-11-2012, 15:34
Çok iyi. Ustanın emeğine sağlık. Bende de küçük bir göçük var; onun için uğramak gerek.

Melih-Ö
13-11-2012, 16:04
Teşekkürler yorumunuz için. Bekleriz :)

canpower
14-11-2012, 14:41
süper.. ben bi adres bilgilerini pm alabilir miyim? ufak sürtünmeler var..sol direkde binik bi göçük var oraya müdahale edebiliyormu acaba?

Luc
14-11-2012, 14:48
Mükemmel olmuş gerçekten. Konuyu favorilerime ekledim :)

orhan_guney
14-11-2012, 14:49
güzel olmuş bu iş için ne kadar ücret ödedin söylermisin ?

DERAN_TUYNER
14-11-2012, 15:55
kardeşim face de hondayı gördüm inanamadım en kısa zamanda yanındayım sağ on kapıda ufak bir göçük var bunun yanında çizik sayılır tam olarak yeriniz nerede:)

Melih-Ö
14-11-2012, 16:11
süper.. ben bi adres bilgilerini pm alabilir miyim? ufak sürtünmeler var..sol direkde binik bi göçük var oraya müdahale edebiliyormu acaba?

Direk çekiç için biraz sıknıtı olabilir. Arkası boş olmadığından. Ama gelirseniz bakarız konuşuruz tabikide.

Mükemmel olmuş gerçekten. Konuyu favorilerime ekledim :)

Teşekkürlert sağolun :)

güzel olmuş bu iş için ne kadar ücret ödedin söylermisin ?

Orhan abi pm atıyorum fiyatı.

kardeşim face de hondayı gördüm inanamadım en kısa zamanda yanındayım sağ on kapıda ufak bir göçük var bunun yanında çizik sayılır tam olarak yeriniz nerede:)

Deran abi yerimiz fatihte. Surların orda kemerdibinde. Pm atıyorum açı kadresi.

SOMEONESPECIAL
14-11-2012, 16:17
Melih Tükkan nerede çabuk söyle !

Osman Bahadır
14-11-2012, 16:20
A3 ve siyah civic şahane olmuş. Eline sağlık babanın.

Melih-Ö
14-11-2012, 16:22
A3 ve siyah civic şahane olmuş. Eline sağlık babanın.

Çok teşekkür ederiz. Yağlı çekiç uygulamalrına güzel örnek olacak bir aracımız daha var. Komple kapı göçük yağlı çekiç olacak onuda eklerim en kısa zamanda :)

Melih-Ö
14-11-2012, 16:23
Melih Tükkan nerede çabuk söyle !

Kerem Abim Fatihdeyiz :) Adresi pm atıyorum :)

canpower
14-11-2012, 16:25
burnumun dibindeki yeri bilmiyormuşum yahu..:) çok iyi oldu öğrendiğim yahu..en kısa sürede gelicem..:)

imprezaWRC
14-11-2012, 16:25
Elinize sağlık, yalnız neden bu kadar dramatik değişimleri burada değilde facebookda paylaşıyorsunuz ? Bence burada bir konu açın ve öncesi sonrası şeklinde burada fotoğrafları paylaşın :)

Melih-Ö
14-11-2012, 16:26
burnumun dibindeki yeri bilmiyormuşum yahu..:) çok iyi oldu öğrendiğim yahu..en kısa sürede gelicem..:)

Bekleriz tabikide :) İş için olmasa da çay kahve sohbet muhabbete :) Ustamız çok kafa dengidir :)

Melih-Ö
14-11-2012, 16:26
Elinize sağlık, yalnız neden bu kadar dramatik değişimleri burada değilde facebookda paylaşıyorsunuz ? Bence burada bir konu açın ve öncesi sonrası şeklinde burada fotoğrafları paylaşın :)

Açıkcası çekinerek koyuyorum. Reklam vs girmesin diye. Adminlerimden azar işitmiyim dedim :) Eğer derlerse aç bir konu devamlı güncelle seve seve yaparım :)

Luc
14-11-2012, 16:28
Fiyat ve adres bilgisi için bende pm rica ediyorum.

Melih-Ö
14-11-2012, 16:28
Gönderiyorum sizede.

imprezaWRC
14-11-2012, 16:29
Açıkcası çekinerek koyuyorum. Reklam vs girmesin diye. Adminlerimden azar işitmiyim dedim :) Eğer derlerse aç bir konu devamlı güncelle seve seve yaparım :)

Tez izin alına :D

Melih-Ö
14-11-2012, 16:30
Tez izin alına :D

İzin verirlerse hepsini yığarım buraya valla fotoların :)

SOMEONESPECIAL
14-11-2012, 16:36
Aç bi konu, bi başlık altında topla...

Osman Bahadır
14-11-2012, 16:37
Reklam, yönlendirme amaçlı olmamak kaydıyla boya bozulmadan yağlı çekiçle usta bir elde neler yapılabileceğine örnek olması açısından fotoların paylaşılmasında bir sakınca yok bence. Sonuçta hem milli servet, hem de araçların piyasada değer kaybetmemesi için önemli orjinal boyanın korunması, bozulmaması... İnsanlar bakıp neler yapılabilir, neler yapılamaz fikir edinirler.

Ama tabi ki firma iletişim bilgilerinin de açıktan paylaşıldığı aleni bir ilan şeklinde olması hoş olmayabilir.

SOMEONESPECIAL
14-11-2012, 16:39
:bravo: bence budur !..

Reklam, yönlendirme amaçlı olmamak kaydıyla boya bozulmadan yağlı çekiçle usta bir elde neler yapılabileceğine örnek olması açısından fotoların paylaşılmasında bir sakınca yok bence. Sonuçta hem milli servet, hem de araçların piyasada değer kaybetmemesi için önemli orjinal boyanın korunması, bozulmaması... İnsanlar bakıp neler yapılabilir, neler yapılamaz fikir edinirler.

Ama tabi ki firma iletişim bilgilerinin de açıktan paylaşıldığı aleni bir ilan şeklinde olması hoş olmayabilir.

Blackbird
14-11-2012, 16:39
Kapıdaki gamzeler yüzünden kapı boyatmanın gereksiz olduğunu görmüş oluruz. :)

Melih-Ö
14-11-2012, 16:56

Teşekkür ederim abi ilginç için. O zaman beni yönlendirebilir misin? Ben bir konu açıp paylaşmak için elimdeki fotoları sitede. İletişim bilgisi falan eklemem tabikide aleni şekilde.

Aynen öyle ama kapılar tuzlu işlerdir. Kilitçi işi giriyor araya :)

imprezaWRC
14-11-2012, 16:58

Gamzeyi bırak sen, katlanmış kaputu düzeltmişler daha ne olsun be :)

Auto King'e gidip hem orijinalliği bozmaya, hem sigorta şirketlerini morartmaya hem de sinir asap bozmaya gerek yokmuş onu da görmüş olduk.

Bencede bu durum reklama girmez, bu bilakis bilgilendirmedir, ben açıkçası çekiçle öyle bir kaputun düzelebileceğine ihtimal vermezdim, adeta şoktayım :)

Melih-Ö
14-11-2012, 17:00
Gamzeyi bırak sen, katlanmış kaputu düzeltmişler daha ne olsun be :)

Auto King'e gidip hem orijinalliği bozmaya, hem sigorta şirketlerini morartmaya hem de sinir asap bozmaya gerek yokmuş onu da görmüş olduk.

Bencede bu durum reklama girmez, bu bilakis bilgilendirmedir, ben açıkçası çekiçle öyle bir kaputun düzelebileceğine ihtimal vermezdim, adeta şoktayım :)

Bu işlerde hata görmek isterseniz görürsünüz. Bunun sebebide boya ile vernik arasına çekiçle giremediğimiz için. Vernike çekiç attığımız için çekiçte vernikte iz yapabiliyor. Ama hasarın yüzde 90ını alıyoruz.

Firma kötülemeyi sevmem ama Autokingden çok gelen oldu. Araçlara çok yazık etmişler...

D16inside
14-11-2012, 19:43
özgür hocam bende zonguldak da metin usta var sandım :D
zonguldağın da adam gibi ustalara ihtiyacı var :(

Melih-Ö
14-11-2012, 19:52
özgür hocam bende zonguldak da metin usta var sandım :D
zonguldağın da adam gibi ustalara ihtiyacı var :(

İstanbuldayız efendim :) Özgür abim sağolsun taaa oralardan geldi sanayide hava attık :D

threshold
06-10-2013, 01:48
Metin usta aracımın göçük tamiri ve boya rütuşunda süper iş çıkarttı çok memnun kaldım-hatta aracımın cila işlerini yapan ustam hasarı biliyordu tamir edilmiş halini ona da gösterdim adam bayıldı-ufak bir cila operasyonuyla araç eski haline döndü.İşine saygı duyup en iyi şekilde yapan insanlara saygım sonsuzdur Allah razı olsun-hayırlı kazançlar dilerim

Melih-Ö
06-10-2013, 16:16
Metin usta aracımın göçük tamiri ve boya rütuşunda süper iş çıkarttı çok memnun kaldım-hatta aracımın cila işlerini yapan ustam hasarı biliyordu tamir edilmiş halini ona da gösterdim adam bayıldı-ufak bir cila operasyonuyla araç eski haline döndü.İşine saygı duyup en iyi şekilde yapan insanlara saygım sonsuzdur Allah razı olsun-hayırlı kazançlar dilerim

Senden de Alah razı olsun abi ne demek :)

Ome_RS
06-10-2013, 16:38
Aracımın eksikleri bittikten sonra bir kaç tane gamze ve çamurluk ucundaki ufak ezik için bende ziyaret edeceğim insallah referansları cok guzel ustamızın :)

Melih-Ö
06-10-2013, 16:38
Aracımın eksikleri bittikten sonra bir kaç tane gamze ve çamurluk ucundaki ufak ezik için bende ziyaret edeceğim insallah referansları cok guzel ustamızın :)

Sağolasın Ömer beklerim :)

insafkeyf60
10-10-2013, 01:13
Ücret olarak ne kadar tutuyor ankaradayım yolum düşerse uğramak isterim 4 5 tane nohut tanesi nden daha ufak taş göçüğü var arabamda.

oğuzk
10-10-2013, 01:19
İşçilik mükemmel :)

Ankara'da var mı böyle bir usta ?

insafkeyf60
10-10-2013, 01:25
İşçilik mükemmel :)

Ankara'da var mı böyle bir usta ?

Hiç sanmıyorum :)